El kell halasztani az adócsökkentési programot, augusztustól átlagosan 30 százalékkal emelkedik a háztartási gáz és 10-14 százalékkal a villamos energia ára. Az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) kulcsát október 1-től 15 százalékról 25 százalékra kívánja növelni a kormány – jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztető Tanácsban. Mindezt úgy vezette be, hogy „nincs szükség sokkterápiára”.
MNO Seszták Ágnes: A jó, hiszékeny és álomkóros magyar nemzetet rúgta fenékbe az „igazságos és bátor” Gyurcsány-kormány. A vasúti szárnyvonalak eltüntetésével kimondják a zsákfalvakra a halálos ítéletet. A pedagógusokat elküldik, a maradóknak megemelik a heti óraszámot, megszüntetve a túlórával megkeresett csekély fizetéskiegészítést. Emelik a háztartási energia árát, oly mértékben, hogy tömegek adósodnak el a kifizethetetlen számlák miatt. Lesz még itt lakásárverés bőven. (Magyar Nemzet, 2006. július 15.)
Örömmel közlöm veletek, hogy megalakulás alatt áll a NÉPJÓLÉTI KEREKASZTAL, melynek alapelve, hogy elérje az ország állampolgárainak a teljes jólétet anélkül, hogy másoktól kellene mégtöbb adót és járulékot beszedni. Valamint fehérré tenni a feketegazdaságot anélkül, hogy az a munkavállalók, és a munakadók kárára menne.
Valamint minden olyan társadalmi kör érdekének valóra váltása, akiket meg sem említenek. Pl: kiscsaládosok, olyan családok, akik eddig nagycsaládosként minden féle kedvezményt megkapta, ám mivel most egyik gyermekük nagykorú lett, nem kapják ezeket, és ezért a gyermek nem tud tovább tanulni, hanem keserves minimálbérért dolgozik. Stb, stb, stb.
A mi álláspontunk az, hogy aki dolgzik, az tisztességes bért kapjon, aki gyermeket nevel az is tisztességesen tudja nevelni, és aki nyugdíjas lett az is tisztességes nyudjíjat kapjon, mert mindenki része annak az országnak, melyet eddig is, és ezek után is együtt építünk.
>De az sem egy rossz megoldás ha Magyarország kettéválik. <
Igen,ezt mar Goncz is emlitette Bushnak 1992-ben.Nem fog osszejonni!
> Mi Uniós polgárok vagyunk és mindenki azt csinál amit akar és tud. <
Azok,mi?
Na,akkor menjel csak Labanciaba,Nemetorszagba,Franciao.-ba,Svajcba,Belgiumba,stb. ha tudni akarod,hogy milyen a megalaztatas,es hogy hogyan kezelik a magyarokat.Nem 3-4 napra,mint turista,hanem mint "munkavallalo europeer".Zokogni fogsz!!
Kérdeztem, nem állítottam. A magyar nyelv hülye sajátossága, hogy gyakran így kérdezünk. Csak azt ne mondd,hogy Te még sosem kérdeztél így, ha már itt okoskodsz.
A kérdést pedig csak azért tettem fel, mert az előzmények már nagyon a egymás helyesírásának fikázába mentek el.
De köpködj csak a másikra, ahhoz biztosan nagyon érthetsz. :)
Nagyon úgy látom, hogy ti is áldozatául estetek annak a fajta politikai eszmének, mely arra alapoz, hogy az emberek úgy sem fognak össze, hiszen van akárhány párt, és akárhány vallás, amely egymással szembe állítja a MAGYAROKAT!!!!!!!!!!
Ne engedjétek, hogy egymásnak ugrasszanak titeket. Nem veszitek észre, hogy ez a lényege a jelenlegi politikai rendszernek, a Demokráciának?
56-ban miért tudtak összefogni az emberek? Hiszen tudták jól, hogy egy idegen hadsereg megtorlásával játszanak, mégis megtették.
Na ide figyelj te szánalmas fasz!Csak,hogy örülj nagy betűvel kezdem a mondatot ,mert veled ellentétben én tudom kontrollálni amit írok. De az ,hogy neked a beszél két l, és a hülye hosszú ű, na ez igen magasfokú primitívségre utal! Rád aztán büszke lehet minden baloldali,te egy igazi mintapéldány ,vagy aki lejáratja a normális szoci szavazókat is! De amint írtam már nem kívánok veled kommunikálni,ezt is csak azért írtam,hogy nehogy már te hidd magad a Grétsy Lászlónak,amikor általános iskola második osztályába nem engednek át ilyen írással !De ha sikerül egyetlen hozzászólást is óvodás hiba nélkül megejtened ahhoz feltétlenül csak gratulálni tudok!