Igazad van: Ebből 3 kilőve mert mindketten játszottunk velük(Wolves, Gladiators,Tigers)
Bulldogs-Wolverines,
Gorillaz- Titans,
Rebels-Wildfires
Talán így lehetne párosítani az erőviszonyokat a rebels talán kiesik a sorrendből.
Szerintem ami kijött nekünk most ebben az évben nektek nem jött ki de ha megnézed a meccseinket 2 vesztett meccs is 5 ponton belül van ami nem nagy különbség(SZERENCSEFAKTOR:))
Sajnálom a Soldierst,mert szerintem sokkal többre hivatott játékosok alkotják csak nálatok, is mint nálunk van egy pár arc gondolom akik csak meccseken jelenik meg, de edzésre nem tolja le a popóját:)
5 éve ismerjük egymást a legtöbb játékossal, nehogy már ezen kell szívózni.
Ez most Szarul érintett hogy azt nemnezik hogy mi kik ellen és ok kik ellen játszottak...
PFM: Ennek ellenére örülnek, hogy a csapat öt éves fennállásának történetében először előrébb végeztek az összesített tabellán, mint a Szolnok Soldiers.
Pénteken, a tryout után, este csapatbuli a 2-es számú kocsmahivatalban, aki a csapat tagjának érzi magát az jelentkezzen, antialkoholisták kiméljenek jelligére!
Lacika, ha Szentének akarsz írni, akkor Ő a gyengejobb69 nicknév alatt fut! A gyengejobb-ból rájöhettél volna, különsen a szó első fele illik rá nagyon :D
Randy Moss released by Vikings. Egy gyors volt.. Valszeg Childressnek nemtetszett hogy visszapofázott 1-2hét után, de én azt mondom ez igy volt jó, a Raidersben tárt karokkal fogják várni. Apropó, van még átigazolási időszak vagy annak már vége? Akkor idén ennyi volt?
Ja és mivel csak barátnődnek kellett volna női XL ezért csak sima Mest tudtam neki rendelni mivel minimum 5darabot kell rendelniük pólóból hogy kiküldjél :