Nenacic szerintem nem fog távozni a szerződés lejárta elött biztosan nem.Mahé jelen pillanatban a legjobb formában lévő irányítónk szerintem őse fog .Laugét ugye tudjuk már (nem hivatalosan) ,hogy 23 nyaráig marad .Kérdés körbe maradt Lékai és Pepe .
Ha Cassado érkezik még idei évben akkor írányító poszton elég nagy lesz a tülekedés ...! Márpedig ha jövő szezonba nem megy a fehéroszokhoz a spanyol akkor várható már az új idényben az érkezése .Kérdés milyen változások lesznek ebben az esetbe a az irányító poszton .
Pepe bizonyítani akar,sztem ő megértette,hogy van egy lehetősége megpróbál éni vele.Ilicből kb azt nézem ki,hogy a kis 2-3 millás fizuval elvan és majd max elmegy a Tatabányába.Kis meccseken a ziccereket kihagyja,de ez igaz Dörnyeire is.Nem a hiba a gond,hanem nincs fejlődés...ja és jövőre 2.számú jobblövő lesz.
A linkelt cikkben nem esik szó arról, hogy Steins a Kielcébe igazolna. A jól értesült lengyel sajtóban sem jelent még meg. De érdekes felvetés, lehet benne realitás, ha Skube a Pitébe megy kölcsönbe valóban. Bár a Kielce játékospolitikáját lekövetni és értelmezni nem egyszerű
Casadorol én megmondom őszintén semmit nem tudok…. Kicsit jellemeznétek? Lassan összegezhetnénk annyi név merül fel: Fabregas,Mem,Casado,Cindric,egy német balátlövő akik most eszmbe jutnak. Ezek közül talán Fabregas aki biztos
ezért az egészért csak és kizárólag Hókuszpók felelős.
Bánhidi támadásban 45 percezik, a másik kettő meg megosztja a 15 percet. ilyen a világon nincs.
Bármekkora klasszis is valaki, nem lehet bírni.
aztán most itt van két, támadásban az nb1 ellen edződő beálló, aztán meglepődik fél Szeged, amikor Gaber kulcspillanatban kivágja a csarnokból a labdát és rálép a vonalra ziccerben...
Ezzel együtt piszok nehéz lesz a kupa és a bajnoki döntő is. Az alapszakasz elsőség nem téma, mert az utóbbi szezonokban majdhogynem az volt a jobb ha itthon kezdtünk (ld. 2019 a +11-es kiütés). Möglátjuk, akár lesz Bence akár nem, én nagyon egy szinten látom a két gárdát.
Szegednél én azt érzem, hogy nagyon nagy lett a Bánhidi faktor, persze lehet teljesen tévúton vagyok DE ha nem, akkor az is lehet a Szeged jobban járt volna ha elengedi Bánhidit, mert most jelenleg egy top 3-ban lévő beállója, top3 fizetéssel is, viszont így hogy lesérült (porckorong? Ti mit hallotok mi a baj?) maradt két olyan beálló, akik viszont messze vannak ettől a szinttől. Ha nincs Bánhidi lehet nem ennyire tolódik el felé a játék és lehet akár két azonos szintű beállót is beépíteni a csapatba. Amúgy teljesen azt látom ott is mint amit sokszor nálunk is láttam a spanyol érában, remek szélsők de nincsenek használva, lehet ha minden megy precízen, akkor egy ilyen rendszer lemossa a német-északit, de valahogy mégis nekem jobban tetszik a Mi játékunk, ami sokkal jobban épít a szélsőkre is és gyors játékra Momóval, persze a védekezés az többször nem áll össze nálunk mint pl a Szegedben. Na de visszatérve a Szegedre, ha van Bánhidi szerintem hozzák a Flensburgot, és ha lesz ellenünk is majd és egészséges lesz, nekünk is meggyűlik majd a bajunk velük.
A Lauge hír megmondom őszintén nem rázott meg… Rettentő sérülékeny,nem lehet köré csapatot építeni hosszú távon. Ha elengedjük (remélem pérnzért) biztos van már kiszemelt.Cindric neve felmerült,klassszis de szintén sokat hagy ki a sérülések miatt. Nem tudom még kimlehet taslomban,ha van egyáltalán.Pepének és Fazekasnak azért még évek.
Szeged: Szinte minden meccsen hálálkodom h Bodót nem igazoltuk le.Nincs agya a játékhoz. Pastor nem tud újítani,de ez legyen az ő gondjuk.A veszprémi keret ha bejönnek a pletykák sokkal erősebb lesz 22 re 23 tól pedig sokkal,bàr szegedi híreket nem hallunk.A mi ex játékosaink pedig nem véletlenül nincseneke már itt.