Igen, dzsu-li, nagyon szeretném, ha lepofoznál, hö. :)
Izé, nem vagyok mazochista, de te vagy az, aki úgy le tudnál pofozni, hogy észhez térjek. Tudod, miért?
Mer egy kib4szott nagy pofon elzsibbasztana, és ha ezt egy jó haver, mer annak tekintelek, csinálná, az kifejezetten jót tenne a lelki higiénémnek.
Ps: Verax, ha jól emléxek, ebben a topicban már felvette: egy Fogcsikorgatás-IRL-buli?
emlékeztem a sínsztorira, csak aszittem az olyan, mint amikor bekenik a körmödet vmi rosszízű genyával, hogy ne rágd, nem pedig olyan, mint mondjuk a..mondjuk az óvszer.
nálam most teljes a meló404:), de ezt úgy kell érteni, hogy nem bírok mégcsak ránézni se..
egyéb?
Nekem most egy hetes melóerrorom volt, napi 15 óra, és tudod, az a baszodványos job lényege, hogy benn vagyok a neten, de nem tudok hozzáférni ahhoz, amihez hozzá szeretnék férni, mert melo404, hö.
On
A sinekről, szóval ebben a hajszában annyi csikorgatnivaló van, hogy sínekkel lehet korlátozni a csikorgatás ártalmait. (Topicelőzményben adtam egy interjút vmi orvostól, aki adott tanácsot, csikorgatásnak mi az ellenszere.)
Má mondhatnál te is valamit magadról, amennyi engedhető, hö.
A hosszútávú topicsüllyesztési kísérletek némber vanja, a lény, aki, heti gondolkodás révén próbál keresni kiforgathatnivalót Verax gatyábarázott monocsikorgatásában, aki lát néha iagót és zsoltut, aki úgy cikázik (mámint ők ketten), mint Hyde és ama doktor (hogyanis kell leírni a nevét?), meg... meg... a par excellence nők, akikért eme topic gazdája odahalja a lelkét (szóval: "odahalja", egy el betűvel, nem félreértés, és nem nemidzsuávázás), akiknek nem volt társalkodója,
Nem, egyáltalán nem Off, ez egész egyszerűen fogvacogtató. Most pakoltam össze a miszlikbôl a cuccot, odaát olyan, mintha letarolták volna a beszélde tetejét.
Kis kuckómban minden politikai menedékesnek helye van.
Ps: most nem tudok szellemesen fogalmazni, ez tényleg rémísztô.
És most jön akkor Martin, aki szintén filós, de akkora arca van, hogy csak egy kérdést engedünk meg neki, utána elküldjük, hogy gondolkozzon el kicsit az arroganciáján. Ő ezt kérdezi:
Mi a roszsebet kezdjünk (mi emberek, a szerk.) akkor ezzel a nagy világba belevetettséggel?
Na, és erre a kérdésre, már minden ember úgy válaszol, ahogy szája íze engedi.
Géza, a barátom, pl egyértelműen fellélegzett, Akkor mehetek dugni az asszonyt, meg bevakoni a pecut, és nem kell Vitézt - aki a kutyája - morális állásfoglalásra késztetnem? - kérdezte.
Nem, mondtam neki, és láttam, hogy talán boldog.
:÷)
Reméljük akkor Harvey Keitel is boldog, mert őt nagyon komázom.
Végezetül pedig közösen énekeljük el a Fanfare For a Common Man című számot, ami teljesen instrumentális.
:÷)
Összebékthetők-e az ellentétek? Visszetérhet-e a nyugodt fogcsikorgatás aranykora ezek után?
Válaszom egyértelmű: igen.
Lássunk most egy név nélküli szellemet, aki járatos a kategóriákban, mit mondana ő magára a kérdésre? Azt mondaná, értelmetlen. Vagy ahogy már írtam, kutyagumi.
Ezzel ismét megidéztem egy szellemet :÷)
Ez vicces, remélem értitek, hogy miért, hát azért mert én Marlboro Light-ot szívok, a Superlong Pall Mall-lal más szinesíti a tüdőszövetét. :÷)
Nos ebben a kavarodásban, hadd engedjek meg magamnak valamit:
Hö.
Miközben pöfékel ez a szellem aztat mondja, hogy:
Phja! Az értelem az valami kicsinyes emberi kategória, az ÉLET-nek ilyenje nem lehet, hiszen az van ember nélkül is, akárcsak szine sem az atomoknak... és mostmár nem magyaráz tovább, mert inkább átadja magát a nagy vizek élvezetének. Egy idevágó idézet később.
De akkor most mia fasz van, kérdezi Géza a barátom, aki nem szeret összekavarodni, mert az elég nagy luxus egy kerékpáron kocsmába járó kőműves számára.
Rövid kalandunk során szellemekkel fogunk találkozni..
.. és akkor lássuk is, megelégedne-e a szentimentális jelzővel Nietzsche, ha történetesen sajtos piritóst ropogtatva olvasná az alábbi definiciót.
Válaszom egyértelmű: nem
Azt mondaná még, kistílű, gyáva definíció ez kérem, és a fogát csikorgatná. És ha akkor trendi lett volna, talán még hozzáteszi, spanyolviasz.
Vajon mit mondana akkor e helyett ez a nagyon okos ember, akinek akár temporalis lebeny epilepsziája is lehetne, de nem volt. Kiváncsiak vagyunk-e rá?
Hősünk szerepéből kiesve először felkorbácsolja az érzelmeket.
Hogyan jön ő ehhez? Mikor ez nem az ő csodálatos topikja, sőt csak megtűrt mellékszereplője.
A válasz a kérdésben van. Ez egy csodálatos topik. A csodálatos topikok pedig a csodákról nevezetesek. Ez a csoda most legyen az elviselt őszinteség.
És akik itt vannak ezt tudhassák. Most elkalandozhatnánk arra, hogy és-sel kezdünk-e mondatot, de érdemes-e?
A válaszom egyértelmű: nem.
denominazione di origine controllata e garantia - ilyneket, meg még durvábbakat írnak a déli országokban a boroscímkékre. Mindez a minőséget szokta garantálni.
Egyből kitalálhattátok, hogy akkor most megint ittam, tehát...
..tehát Verax felveszi a kesztyűt, és kivételesen filózni fog.
A téma a levegőben lóg:
..meghatározni az élet értelmét - elhangzott egy: hogy legyen egy hely, ahol otthon vagy a világban..
dear ms morticia addams,
küldtem kegyednek egy mailt, aminek léányegét - ha van neki - itt a köz elôtt is leírom Önnek:
bocsánatot kérek Öntôl egy múltbéli ügy nyomán belôlem kiszakadt rosszízű és meglehetôsen elítélhetô dumám okán.