Keresés

Részletes keresés

Passionata Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6309
Nem , nem neked vazze imördzsönszí köll , az a legbarób...:)
Előzmény: Törölt nick (6308)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6308
Passionata:
Nem lehetne inkább egy arany Submarinert? Ha már a marine style-nál tartottunk...
Előzmény: Passionata (6305)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6307
No, képismétlés :

Tehát már csak ilyen kéket ajánlottak 18-asból. Ilyen fazonú, csakhogy aranyszínű csattal. Sőt, a fekete 20-ason is aranyszínű az azonos csat. (Úgy látszik, cifrázzák a fiúk a Szarvas-nál, mint kutya a ...-t.)

És ami továbbra is kérdésem, hogy az ezen a képen jól látható szövött mintázat mennyire valós, vagy esetleg amolyan látványelem csupán ?
Egyáltalán, mi a valós anyaga a felület alatt ?

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6306
Meg úgy látszik, a fekete 18-as meg nekem nem kapható.
Vagy pediglen épp a telefonérdeklődést követően lemaradtam róla, mert már becsomagolták a küldésre. Így már csak kéket ajánlottak...

Egyébként a középső képen látható, bebújtatós, hagyományos csattal, amin a közepénpöttykiegészítésselstilizáltHbetűsembéma van. (Dornschliesse)

Előzmény: szucsr (6301)
Passionata Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6305
Nem veszel egy Breitlinget? Bocs-bocs ne vegyél, kapsz egyet. .:P
Előzmény: Törölt nick (6302)
APT Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6304
ALEXANDROSZ: Kis Pityu olyan fürge, amilyen... De most ne bántsd, a Granád egy 1935 körüli darab, Venus 175-ös szerkezettel, és egy korábbi, rettentő barbár beavatkozás eredményeképpen a centrálkereke selejt. Nálam is kutakodott szegény István alkatrész után, de ilyet szerezni nagyon nehéz. A pár századmilliméteres osztású háromszögfogazott kereket utólag elkészíteni rettenetesen nehéz. Az árát gyakrolatilag nem lehet megfizettetni (szerintem nem örülnél, ha kérne modjuk 50eFt-t a javításért, pedig ennyit kellene), így a helyében én is várnék, hátha előkerül egy roncs. Nekem is van nála másfél éve pl: egy arany-acél Eterna kalapácsos automatám, és vár alkatrészre. És én sem örülök ennek... Sajnos ez egy ilyen iparág! Sok türelmet! ;-))))
Előzmény: alexandrosz (6296)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6303
szucsr:
Akkor pontosítsunk, NEKEM nem kapható ez a szíj! :)
Előzmény: szucsr (6301)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6302
Passionata:
Te olyan sötét vagy, hogy a napórák megállnak, ha a közelükbe mész! Na ez a style hogy tetszik? :P

A napórákról jut eszembe, ilyen zsebnapórát fogok venni:

Előzmény: Passionata (6295)
szucsr Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6301
Messerschmitt

A Centronál NEM kapható ilyen szíj

Az lehet, de en tegnap telefonon rendeltem egyet, molyoltak egy darabig a raktarban, aztan azt mondtak, van belole, kuldik (18mm, fekete, acel szinu csat). :-)))))))

Robi

Előzmény: Törölt nick (6300)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6300
szucsr:
A Centronál NEM kapható ilyen szíj, de nyilván az alap bebujtatós csat van hozzá.
Előzmény: szucsr (6297)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6299
oyster:
Isten őrizz, hogy elbitoroljam a Carbon Sportodat! Becsüld meg, látod milyen nehéz szerezni. A hétfő-kedd-szerda jogos, a gond csak az, hogy hétfőn azt mondták nekem, hogy nem lesz, max. ősszel. De nem is érdemes tovább ragozni a témát, csak mindig irritál, ha ekkora idiótákkal kerülök kapcsolatba, dehát ez az ország már csak ilyen. Van egy gyanúm, hogy a bécsi órásoknál hegyekben áll ez a szíj, majd megkérem valamelyik ismerősöm, hogy hozzon egyet.
Előzmény: Törölt nick (6293)
Passionata Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6298
A Chopard Mille Miglia , ETA werkes vagy saját , én úgy tudtam ,hogy van nekik egy saját automata keliberük.tévedtem?
szucsr Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6297
Sziasztok

A Centronal kaphato Hirsch Carbon Sport szijnak milyen csatja van?

Olyan, mint ennek?

Vagy a hagyomanyos, mint ez?

Vagy ilyen?

Robi

alexandrosz Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6296
P. Kiss Pityu biztosan jól dolgozik, de a türelem új dimenzióit ismertem meg segítségével, az óra már hosszú hónapok óta nála van :o( Azt hiszem máshonnan is segítséget fogok kérni.
MÉGHOZZÁ MOST:

Van nékem egy Grana Kurt Fréres (most figyelj, Messerschmitt!) kézi felhúzós chrono-m. Gyártási ideje valahová a 30-40-es évekre tehető. P. Kiss már jó ideje bűvöli, de egy alkatrész még hiányzik (ha jól tudom a stopperhez valamilyen fogaskerék). A szerkezete előttem nem ismert, talán valaki tudni fogja itt (Landeron?)... Szóval ha van alkatrésze, működésképtelen szerkezete valakinek (pl. APT), akkor biztosan meg tudunk egyezni, csak már legyen kész az óra!
Segítségeteket előre is köszönöm.

Előzmény: Törölt nick (6292)
Passionata Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6295
oyster
Breitling , ötösbéemvé,agresszor coccok...kész leszek tőlük.

Egyébiránt a Messer féle eltolodás a marine style felé nekem tetszik , de majd visszaveszek:))))

kérdeztem valamit a flybackről ,nem tud valaki válaszolni.

Előzmény: Törölt nick (6286)
Málnapuding Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6294
Sziasztok! SOS helyzet van. Az 1. probléma egy kb. 20 éves bulova, a másik egy kb 50 éves nemtommilyendesvájci óra. Hol van olyan órás, aki kitisztíjja, és nem műanyag üveget rak bele???? Voltam már velük a Swiss boutique-ban, ahol megállapították, hogy gyönyörűek és közölték, hogy ők nem foglalkoznak javítással. Én meg itt állok óra nélkül... :((
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6293
Szerintem egyszerű a helyzet.
Hétvégén alighanem már nem volt fekete 20-as Carbon szíj. De a javallatodra JTK hozzájuk fordult ezt keresve. Ők meg visszaszereztek belőle kettőt, amennyit még tudtak. Ezután egy elment hétfőn (JTK), egy meg kedden (én). Te meg szerdán már hiába is akarod ezeket fellelni.
De üsse kavics, ha nagyon kell, átadom a nálam lévőt a már közismert beszerzési árán. (Végülis van másik fekete szíjam is...)
Előzmény: Törölt nick (6288)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6292
1., Krómozással együttes felújításként nekem bevált P.Kiss István egyszerű kis műhelye a Népszínház u. 43. alatt. (Mint azt már máskor is említettem.)
De azt hiszem, ezt a "bevált" minősítést nem mindenki erősíti meg. Ugye, Alexandrosz ?
2., Hasonló úton van az én nejem is, csak az övé még működik. Tippem ugyan nem vagyon annak javíttatására, azonban, ha bennünket is elér ez a vég, úgy hasznos lesz az, hogy Te hol oldattad meg addigra. Majd írj beszámolót róla !
Előzmény: fekvőrendőr (6291)
fekvőrendőr Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6291
Már egy pár hete olvasgatom a topikot (fertőződöm), és most kérdéssel merészelek előjönni.
probléma 1:Van egy Longines felhúzós férfi karórám. Sajnos a koronája nagyon kopott, és a tokjáról is több helyen lekopott az aranyozás, úgy, hogy a réz már sokszor zöldre festi a kezemet.
Szeretném rendbeteteni, de nem tudom kihez forduljak vele, örülnék, ha valami szakszerű helyet ajánlanátok.
probléma 2: A feleségemnek van egy kis aranyórája, mely quarz vezérlésű a számlapján Geneve márkajelzés található. Sajnos nem működik. Ezt hol lehetne megjavíttatni?

fekvőrendőr

te_o Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6290
napocskin!

Ha olyan kell, aminel van hagyomany, sajat verk, nem is kommersz, akkor GP. Mi a kerdes?

te_o

Előzmény: napocskin (6282)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6289
Na, kezd sokat érni az óraszíjam ....

Milyen rendesek voltak, hogy nem adták oda, pedig említették, hogy valaki keresett 20-as feketét.

Előzmény: Törölt nick (6288)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6288
oyster:
Mint írtam, ma kb. 10:55 perckor hívtam őket és azt mondták, nincs fekete 20mm. Hétfőn is ezt mondták, illetve egy volt félretéve, gondolom JTK-nak. Ekkora köcsögök lennének, hogy azt se tudják, éppen mi van náluk?
Előzmény: Törölt nick (6285)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6287
napocskin:
Ja, és a Luminor Chronoban meg El Primero werk van.
Előzmény: Törölt nick (6283)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6286
Passionata, nem ismerek rá a szókincsedre...
Előzmény: Passionata (6284)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6285
Szerintem az a Centro egyazon Centro.

Lehet, hogy Te még a JTK kérésére visszavadászott fekete 20-as előtt érdeklődtél.
Ezt követően pedig tegnap óta vagy nálam az utolsó, vagy maradt még egy. Csörömpölj rájuk, megmondják.

18-asból meg már csak kék volt...

...Bánatomra.
Előzmény: Törölt nick (6277)
Passionata Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6284
A legnagyobb ,hogy miden b**zi g*ci parasztgyerek ha a kijut bécsbe odarohan a kirakathoz és beleejakulál a nadrágjába ,hogy udefaszanagymenőállatkronossokgombos ....
breitlinget ne .
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6283
napocskin:
A Panerai most nagyon divatos, mert az összes hollywoodi köcsög azt hord, nagyon sokat kérnek érte, de a Breitlingnél biztosan érdekesebb. A 2002-es kézi felhúzós Unitas werkes Luminor Marináknak már hattyúnyak regulátoruk van, a Radiomir Alarm/GMT-ben meg Girard-Perregaux automata van. A kasztrált Valjoux 7750 werkes automatáik érdektelenek szerintem.
napocskin Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6282
A Breitlinggel mi a baj?
A Chronoswiss éppúgy ETA szerkezeteket használ, ráadásul semmi hagyománya nincs.

Még valami: Panerai órákról mi a vélemény?

Passionata Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6281
Igen a nomos nekem is bejön , de azt hiszem már az alap is 30m-ig ok ,azt + azért ismerjük el ,hogy ránézésre nem ezt választja egy scuba diver .
Előzmény: j b (6279)
j b Creative Commons License 2002.07.03 0 0 6280
Pedig ezek közül éppen a harmadik ami sportos! Az ára viszont vicc! Szerintem nézd meg a FORTIS-t azért az árért robusztusabb, látványosabb, megbízhatóbb sportos körülmények közé való órát biztosan nem kapsz, ha még olcsóbb megoldás érdekel a SINN a nyerő!
Előzmény: napocskin (6276)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!