Ez a tegnapi a bajnoki helyezések szempontjából egy indifferens meccs volt. Bajnoki döntőt a Szeged és a Veszprém vívja. Az ETO meg a bajnoki aranyat bukta tavaly.
Ráadásul úgy hogy mindenki tudta hogy kb 5 hét múlva már nem Danyi az edző.
Ez olyan volt az ETO esetében mintha a Szeged a bajnoki döntőt leadja, hogy hókuszpókot elküldjék.
Szerinted? Miért pont tegnap történt ez? És vajon megtették volna ha bajnoki döntőbe jutás múlik rajta?
Elárulom hogy nem, mert nem kevés pénz múlik egy-egy helyezésen. Győrben is az Audi akkor fizeti ki a szponzoráció egy részét ha a minimális elvárás teljesül, márpedig abban a bajnoki arany benne van.
Mikor szoktak megtörténni a bejelentések? Csak a bajnoki döntő után?
Ligetvári, El-Deraa
Lukács, Lauge
Ezeknek a játékosoknak van 2023-ban is szerződése a klubbal.
Ha Lauge megy és Casado jön, akkor csak egy balátlövő érkezését várom. Szerintem a Lékai, Mahé, Nenadic sorból valamelyik kap egy új ajánlatot. Máté lehet +1év és Fazekas érkezik a helyére 2024-től,ez logikus lenne.
Ha Casadot el tudták hozni a Meshkovtól, akkor hozhatnának onnan egy kettesben védekezni tudó balszélsőt is. (Andrei Yurynok, Marin Jelinic) Jobban örülnék nekik, mint a Descatnak.
végül is mindegy, amíg ilyen a kiírás az alapszakasz egy-egy ilyen pontvesztésének nincs jelentősége a Szeged és a Veszprém szempontjából mert úgyis ők végeznek az első két helyen, a múlt év óta meg előtte lévő év óta kiderült hogy olyan nagyon sok jelentősége nincs hogy ki játszik otthon mert mi Szegeden nyertünk ők meg nálunk...
Nenacic szerintem nem fog távozni a szerződés lejárta elött biztosan nem.Mahé jelen pillanatban a legjobb formában lévő irányítónk szerintem őse fog .Laugét ugye tudjuk már (nem hivatalosan) ,hogy 23 nyaráig marad .Kérdés körbe maradt Lékai és Pepe .
Ha Cassado érkezik még idei évben akkor írányító poszton elég nagy lesz a tülekedés ...! Márpedig ha jövő szezonba nem megy a fehéroszokhoz a spanyol akkor várható már az új idényben az érkezése .Kérdés milyen változások lesznek ebben az esetbe a az irányító poszton .
Pepe bizonyítani akar,sztem ő megértette,hogy van egy lehetősége megpróbál éni vele.Ilicből kb azt nézem ki,hogy a kis 2-3 millás fizuval elvan és majd max elmegy a Tatabányába.Kis meccseken a ziccereket kihagyja,de ez igaz Dörnyeire is.Nem a hiba a gond,hanem nincs fejlődés...ja és jövőre 2.számú jobblövő lesz.
A linkelt cikkben nem esik szó arról, hogy Steins a Kielcébe igazolna. A jól értesült lengyel sajtóban sem jelent még meg. De érdekes felvetés, lehet benne realitás, ha Skube a Pitébe megy kölcsönbe valóban. Bár a Kielce játékospolitikáját lekövetni és értelmezni nem egyszerű
Casadorol én megmondom őszintén semmit nem tudok…. Kicsit jellemeznétek? Lassan összegezhetnénk annyi név merül fel: Fabregas,Mem,Casado,Cindric,egy német balátlövő akik most eszmbe jutnak. Ezek közül talán Fabregas aki biztos