Létezik, hgy ez nem volt még (nem találtam az eddigiekben, bár állítólag szakállas vicc...)???
Fogyni vágyó szőke hölgy egzotikus ázsiai útra megy, mert félreértette orvosa tanácsát; hazaérve a doki letolja Nem azt mondtam: kúrótúra,
Hanem azt, hogy túrókúra...
Ma megcsókolt a múzsa (asszonynak el ne áruljátok!): ez mind mai termés:
Megittam az összes sört, káncsi vagyok, mennyire sikerült közben a hackerakcióm Elfogyott a nektár
Lássuk, mi a netkár.
Ezt jól értem? Csak azért hoztad el a vendéglátód asszonyát, mert szépen kínált itallal??? Tetszett, ahogy Ella bort ad,
Hát fogtad, és elraboltad?
Egy árulásért halálra ítélt huszártiszt kesergése tábornoka felé minden bizonnyal elmaradó előléptetése miatt Semmi sem lesz belőlem,
Hogyha csak úgy lelő, Bem!
Egy semmihez sem fogható érzés... Néha sajog a száj, a fül, és
Más, de mégjobban fáj a szülés!
A stary dog's boredom in the marsh "I hate this dull bog!"
Said the poor bulldog.
Egykori államfőnknek már nehezen áll fel... a korral jár. Sajnos, szegény Szűrös öreg,
Nem tüzeli szőrös üreg.
Koleszos csaj éjjeli álma egy bomba randiról. "Reggel majd elmondom a többieknek is!" Szobatársnőm, ha felébred, tippel,
Hogy vajon összejövök-é Brad Pittel?
A kiskocsival járó fémhulladék-kereskedő nem sajnálta a pészt a már említett láblabdista játékjogáért Van itten minden: Wagon-R, drót,
A legdrágább mégis Dragóner vót.
nem akarok kötekedni, de az enyém legalább hasonlított egy kecskerímre :)
MIt szólsz ehhez:
A védő reggelizés közben rezignált nyugalommal veszi tudomásul, hogy az áhított járgányra még spórolnia kell Jó nagyot magának Dragoner vág a
kolbászból, bizony, a Wagon-R drága.