A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
A 3 törzskocsi közül mit fotózzak ma a 196-oson, amikor már mindről van napos képem?
Tüntetés: délben még nagyjából oké volt a dolog; egy háromnegyed óra múlva kezdték a rendőrök lezárni ezt a részt a forgalom elől, a 75/79-es troliknak pedig szépen el kellett kanyarodni, és a kereszteződésben áttenni az áramszedőt a 72-es vezetékére (ez némi fennakadást okozott).
Így van, én is most fogok érettségizni (amúgy 2-án kezd), nem tudom, mit kell ezért görcsölni. Főleg az írásbeli előtt, arra tényleg elég pár napot készülni. Szóbelire kell majd azért többet, de attól még májusban bőven lesz idő másra is...
Erre most hadd ne mondjam azt, hogy azért, mert 3 hét múlva (vagy 4? franc tudja, idén mikor van, és utánanézni ezért most lusta vagyok... :D) érettségizel, attól még heti 1-1 napot legalább (!!!) simán el lehet járni.
anno, mikor én érettségiztem, heti 3-4-5 napokat jártam el (más célból, akkor még a fórum közelében sem voltam :D), és érdekes módon mégis sikerült az átlag 85% az érettségin. :-) /stréber mód OFF :D/