A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Amúgy tényleg szűk az az utca, aránylag magas kőkerítésekkel a sarkon (eggyel lejjebb is). Van időszak, mikor napi rendszerességgel látni a torkolatban különféle autómaradványokat. Mi még nem koccintottunk ott az elmúlt x évben egyszer sem, pedig sokan egységnyi sebességgel közelítjük meg a lejtő aljában lévő Tompa Mihály utcai megállót. :)
Fal volt mögöttem, más hely meg nem volt, mert gyalog voltam, ennyire tellett, és am. is, jött a busz..... fényügyileg remek lett a kép, csak nem kellett volna ennyira rázoom- olni és kész!
én pont ezért tettem le tavaly májusban a nyelvvizsgát, a többiek meg most az érettségi előtt teszik le... és ha nem sikerül? nincs több lehetőséged a plusz 28 vagy 40 pontért. de azért bízom benne, hogy Neked sikerülni fog. :-)
a másik: sajnos mostanság nekem is egy picit kevesebb időm lesz buszokat fotózni (főleg ezt a knorrozást), de nem csak az érettségi miatt, hanem a Critical Mass miatt is, ami ápr. 30-án lesz. addig szóróm a matricákat a biciklizőknek. :-)
Ha meg felmegy a Hímes utca torkolatába, akkor kb. jó képet lő -tér van hozzá, 30-as korlát, éles balkanyar, utána közvetlen megálló van, és ha jól látom, a fények is jók lettek volna. :)
Már nem azért,de ha hátrébb mentél volna akkor nem lett volna kevesebb az esélye annak,hogy elbaszod?
Vagy hogy ha hátrébb már oszlop van vagy fa vagy akármi,akkor miért nem kerestél olyan fotóhelyet,ahol nagyobb hely van és biztos szépen benne lesz a busz?