Tudod, két eset lehetséges:
a fiúk itt el sem olvassák, amiket összeírkálok, vagy tolerálják ezeket a kis "elírásokat" :-))
(mert azért én nagyon igyekszem ám!)
Sokan a gratulálnak a mellékállásban autóipari tervezőmérnökként dolgozó hátvédnek az általa megálmodott, különleges célközönségre számító kompakt egyterű elkészülte alkalmából Ünnepel a gépsor: Viva Dragoner!
Legördült az első vidra-Wagon-R.
Bocsánat...
A Nemzeti Alaptanterv kiiktatása melletti sikers lobbimunkánk megkoronázásaként játszunk egy szett teniszt? Csak fúrtuk, s nem mondtuk a NAT-ra: we love! Át-
öltözöm és kihívjuk Navratilovát.
Bulin Elfogyott a bor? Mi kár!
Azt meginnám bármikor!
A volt focista bébiételt reklámoz "Ízletes a Milupa:
ezt fogyasztja Pilu ma!"
Kreatív szexpartner Mari állva
variál ma.
Állítólag átveri a fogyasztókat a közművállalat A híres-neves ELMŰ
nem épp nemes elvű!
Variáció tulképp ugyanerre:
A laza liberális portás egyedül is megállja a helyét a közművállalat jobboldali érzelmű közösségében Nem zavarja szabadelvű magánya:
csakazértis ő az ELMŰ vagánya!
Egykori matrózhaverom máig a veszélyes déltengereken dolgozik, de én már belesüppedtem a vidéki életbe Ő kivont karddal küzd kalózok hátán,
míg én véres hurkát halózok Kátán.
Mivel nincsenek egzakt szabályok, nem lehet rámnodani, hogy szabálytalanok, de a világon mindenhol az egycseréset szokták kecskének hívni.
És sztem meg pnotosan egycseréset nehezebb írni - mármint minőségit. nem is sikerül túl soxor... A többcseréseknél az a baj, hogy nincs határ, előbb-utóbb az ember elkezd mindent mindennel cserélni. Jó, ha van egy "megbeszélt" határ: az egycserés. Aztán, ha van valami, ami miatt feltátlenül szükséges, majd eltérünk tőle :)
Köszönöm :-)
Kezdetben én is csak egycseréseket írtam, de a többcserés szerintem izgalmasabb (legalábbis nekem jóval többet kell agyalnom rajta) másrészt nagyobb a valószínűsége, hogy még nem volt :-)
Ezért szerettem volna tudni, hogy szabályos-e. A nullásból ez egyértelműen nem derül ki.
Monnyuk a nullásban.
Amúgy nincsenek ennek betonba öntött szabályai, hisz ez tulképp játék. Annyit szoktunk mondani, hogy azért ne csináljunk belőle anagrammát :)
Én a magam részéről általában ragaszkodni szoktam az egycseréshez, csak különösen indokolt esetben cserélek többet.