A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
És esetleg 10-49? :P Pár napja amikor 98-as volt a hátulja szépen le volt kenve kékel úgy mint 10-53-nak de ez az infó nem százas mert csak a suliból láttam ...
Így? Namind1. Szétszabdalta a 2-es ajtó gombjait is, meg az ajtó sem csukódott mindíg be, azért lett bezavarva, meghát kevébbé esztétikus. De ha nincs más... A 725 még nem kiadható? :oD
10-59 néminemű lakatológiára utalva du. 2 körül az Örsről, A tengely és 2-es ajtó közti feszítettlemez csere végett. Néminemű kölcsönhatásba került a BéKáVézóba árut szállító (de éppen álló) Transit felépítményével.
Se halott, se sérült, se törött ajtóüveg, de még egy sörösüveg se tört össze! Bár a busz randa lett :o/
Miért?Nem tudjuk hogy hol, mikor, és hogyan történt, és melyik oldali tükör volt? Szerintem meg nagyon is jó volt az a tükör.Múltkor két volvonak is a megállóban, utascserekor vitték el a baloldali tükrét.
semmi gond, én is csak most tudtam meg. :-) szombaton délelőtt néztem ki a Blahánál az egyik OFF Combino ablakából, és mit látok? 7E feliratot egy 435ösön! (asszem a 11-51-es volt az.) na mondom, kár, hogy nem szállhatok le, lőhettem volna egy fotót róla. sebaj, helyette az OFF Nyugatiban kárpótolt az OFF 324-es gőzös. :-)