Nyugodtam kinevethetsz, de az a véleményem, hogy Gréta fél éven belül nem lesz a 200-ban, Kati pedig szerintem visszaküzdi magát az első kétszázba.
Nekem pedig az tetszene a legjobban, ha mindketten legalább top100-as versenyzők lennének. Mégha ez akár mondjuk a 94. helyet avagy hasonlőt jelentené is.
Megengeded hogy kinevesselek? :) Marosi Kati játéka jelenleg fényévekre van Arn Grétáétól. Egyedül azért sikeres Kati mert igazi női teniszt játszik, és ha egy éppen nagyon labdabiztos ellenfél játszik, sajnos akkor semmit sem ér. (lásd: Sprem, Woerle) Melinda játékában pedig benne van ez, amin már soha nem fog túljutni.
Gréta közben magabiztosan megnyerte a rövidítést, döntő szett
SZÉGYEN! Czink Meli egy nevesincs senki (23 évesen 435. hely a legjobb helyezése) ellen betlizik, pedig az elmúlt hetek jobb teljesítménye után azt hittem, hogy ezen a borításon lehet esélye és hosszú idő után újra Top 100-as lehet, tévedtem.... Gréta? Én a Fed Kupára sem tettem volna be, szerintem Marosi Kati jobb nála, és egy egészséges Kapros Anikó is, megy Kyra után 200-on kívülre..... Azt hiszem meg kell várni Babos Timit, amíg újra lesz valaki (Ágin kívül), aki a Top 100-ba kerülhet....