Azért mondjuk kizárt ,hogy MEM is a Kielcébe menjen 3 jobblövő azért indokolatlan,hacsak nem HCS a tanácsadójuk és azért vesznek meg mindenkit,hogy ne az ellenfélnél legyenek.
ha anno az Omeyer-Gensheimer-Hansen-Karabaticék gerincre építve nem tudtak BL-t nyerni, akkor a mostani érkezőknél veretesebb névsor kell majd ahhoz, hogy egyáltalán szóba jöhessenek esélyesként
Yoann Gibelin megy Hansen helyére. Ettől függetlenül egyetértek a hozzászólásoddal.
Kristopansnak még egy jó váltással, lehet 2-3 jó éve és utána vége. Laci sokkal atletikusabb volt, de 35 felett ő is el kezdett belassulni.
Inkább a Mem, Máthé közül hozni kellene az egyiket,ha mozdíthatóak.
Beállóban, ha igazak a pletykák, akkor előrébb fogunk járni, mint a többi csapat. Pechmalbec kettesben, hármasban és zavaróban is klasszis védő, és mellette pazarul is támad.
Érdekes ami ott zajlik. Dominikot nem megbántva de az elmúlt időszak távozó-érkező mérleg egyáltalán nincs egyensúlyban. Pl, hogy ki érkezik Hansen helyett még csak pletykaként sem merült fel. Kristopansnak örültünk volna, ha a Vardar után ide jön ( téma is volt, többször járt Veszprémben, mint ahogyan Milosavljev is ) de a PSG-t választotta. Azóta teljesen beszürkült a játéka, sőt... Nekem most már fixen nem kéne.
De Vargas, Landin, Milosavljev, Corrales, Nielsen nekem ez a top 5. Persze ott van még Palicka, Green, Buric, Möller, Appelgren, Wolf, Bergerud, akik képesek meccset eldöntő tényezők lenni.
Maradjon is de rosszat érzek:::( Rodri top 3 kapus jelenleg Landinnal és DeVargas-szal.A Kielnek kell egy klasszis kapus és minden a kapuban kezdődik,minden követ meg fognak mozgatni szerintem,remélem észnél lesznek a vaezetők