Na, az öcsi a másik. Vannak a család ismeretségi körében egy-két vén f@sz, akik 20 éves kortól lefelé mindenkit öcsiznek. Mintha a rokona lennék...de Prof, ebben az esetben elviselem.
Azért tippeltem rá mindenképpen, mert azt olvastam, nincs formában, nem ő a legnagysobb esélyes. Na, tegnap a 110 gáton Garcia volt a fő favorit, rá tippeltem, Johnson nyert. Ezért logikus volt a döntésem.
Gail Devers: Illenek hozzám a körmeim
2001 aug. 11 11:38 - Forrás: sportforum.hu - (Munkatársunktól)
Gail Devers címvédőhöz méltó módon a legjobb idővel került be a 100 méteres gátfutás döntőjébe. A 12.56 mp-es ideje azonban messze van 12.33-as egyéni legjobbjától. De nemcsak ebben marad el korábbi teljesítményétől.
Hanem a körmei hosszában is. Az ezúttal jkékre pingált körmök "mindössze" alig tízcentisek, ám a cúcsidőszakban már a húszhoz közeílettek. Most 16 és fél hónapja nem láttak ollót, s még várniuk is kell egy darabig, mert Devers általában háromévente rövidíti sajátos ékét.
Szeretem, ahogy kinézek. Illik hozzám - mondta a körmök kapcsán Devers. Arról nem beszélt, hogyan szokott otthon mosogatni...
Devers és a mosogatás? És a takarítónő miből él meg? :)