A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Máshol is volt esemény: ma délután a Bocskai út-Tas vezér utca keresztben volt egy baleset. Egy Toyota Yaris akart balra kanyarodni a Tas vezér utcába, de pont a legjobbkor... szépen oldalba csapta a MAN busz. Pár kép a sérült buszról:
Ha fotózom, és itthon az áttöltésnél meglátom, nem kerek valami a képen (beszélgetés, telefon, stb), azt a képet nem teszem fel, ennyi az egész. Remélem, mindenki így gondolja).
Ismertek páran -én normálisan közelítem meg a dolgot. Ha tudok, segítek. Ha olyan fotó készül, ami "necces", és elérem a készítőjét (nem is nagyon kell elérni, páran már odajöttek/odajöttetek hozzám), és megkérem hogy azt a bizonyos fotót ne töltsék fel sehová -érdekes, az "olyan" fotók nem is jelentek meg sehol.
Szerintem szándékosan tette azt amit... mindenesetre ez a mai napos alakítása durva volt..remélem hogy a buszon levő többi utas aki látta/hallotta az egészet nem a sofőr pártját fogja...
mindenesetre fel vagyok készülve arra, hogy még összefutok vele de akkor ha lesz rá mód én is el beszélgetek vele...