A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Kicsit tegyük rendbe ezt a rendszámcsere-dolgot! A szélvédőre ragasztott regisztrációs matricával EGYÜTT érvényes az EU-s rendszám. Ha ez hiányzik, akkor bevonásra kerül(het) a forgalmi engedély. A NV esetében a hiányzó és ezért BE NEM MUTATHATÓ (mivel nincs meg) reg. matrica miatt kapnak a kocsik új rendszámot. Csak annak maradhat meg a rendszáma, amely kocsinak a szélvédőcseréje után megmaradt a matricája és azt bemutatva lehet pótolni az okmányirodában. Az eddigiekben és az ezután cserélt rendszámoknál nem volt mit bemutatni, mert eltűntek a matricák.
Szerintem mivel ma jó éles fények voltak (és már erre figyelsz) szerintem egész jó képek lettek (1,5 sör után nem is vettem elsőre észre, hogy bemozdultak :) )
Sok sikert a fényképezés terén! (Néha a kevesebb több ;) )
"A 37-esvillamos a Hidegkuti Nándor Stadion és az Őrház között (ingavonatként) közlekedik. Őrháztól a meghosszabbított útvonalon közlekedtetett 162-es autóbusz-családjárműveivel lehet eljutni Kőbánya alsó vasútállomáshoz (Liget térre). A villamoshelyett külön pótló autóbusz nem közlekedik."