A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Minek elfutni? Akkor csak ő érzi magát nyeregben! Megütni úgyse fog... Már a tegnap leírtak után is bőven kaphatna büntit! Találjon majd meg engem egyszer "jó" kedvemben! =D
Amúgy a 17-25ön szerintem egész jól áll ez a sötétebb festék! Nekem különösebben nincs a festék színével bajom, ha az igényes és normális munkával lenne felfújva! Sajnos ez eléggé lehetetlen elvárni manapság...
az egy más dolog, hogy cinkota rájött, hogy vészesen nincs elég kiadható busz, valamint a 725 nincs is annyira rossz állapotban.
Ennek ellenére örülök, hogy kijött ma, váratlanul ért. Végre kapott az ufó oldalára is táblatartót, valamint a szövetüléseit is bőrösre cserélték. (sok szövetje nem volt neki, de egy 5-6 tutira)
Kajak kimegyek ma a Borárosra, csakazért is! :-) Pláne, hogy 17-59 is ott van.
Ideges sofőr ahogy beérkezik a vá.-ra --> katt, utána a lény idegességi szintjének függvényében meghatározott sebességel a konkrét helyszín elhagyása ideiglenesen. Szóbaállni nem kívánok vele, az hülyeség (szerintem, ezek alapján, amit írtatok). És a közelébe sem fogok kerülni, ha elkezd követni, akkor pedig szépen elkocogok onnan.
Nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem, ezek után jöttek a szitázott alu laptáblák, melyeken kék/vörös/sárga alapon (ez volt maga a tábla festése) volt a menetrend. Ezek talán 1981 -2 ben jelentek meg, de lehet hogy volt köztük egy másik generáció is.
Egy kis délutáni 21-es villamospótlás (BPI-779-nek válaszul az sms-ére :o).
Résztvevők: JNG, 02-28, 08-04, 03-06 (Asszem. A Vágóhidas) és 11-26
Jó volt, mert kint voltak már a menetrendek is, és az ideiglenes megállók is, így az utasok túl voltak informálva. :o)
Ok: Fekete Gyémánt Lakópark megállóhelyen a 1362-n utazó 77 éves néni nyakából kitépték a nyakláncot az "Ismeretlen elkövető(k)", a néni emiatt lerángatódott a székről, lefejelte a protokon jegykezelőt és elesett. Bal lábára combnyaktörés-gyanúval elvitték a mentők.
Kívánom, hogy a műanyag lakat rohadjon rád valahol, miközben naponta 3szor rak seggbe egy 3 ajtós fajtatársad te büdös ******