A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
remélem, hogyha zsinórba mindennap ellepi 1-1 fotós akkor megunja és felhagy ezzel a viselkedéssel...amúgy sofőrök többsége álló helyzetben a kormányra hajtja a fejét legalábbis én ezt tapasztaltam...
Egyébként elsőre nekem is ilyen lenne a reakcióm, mint a sofőré (tehát némileg megértem, nem szereti, ha fényképezik), de szerintem én praktikusan az arcom elé tenném a kezem, ha állóhelyzetben vagyok a busszal.
Amúgy is minek állsz szóba vele? Ha menet közben is lekapod, megáll, kiszáll, akkor minek maradsz ott? Szépen indulj el határozottan egy irányba, úgyse fog utánad menni (vagy ha igen, nem sokáig).
Fotógépet alapból nem mutattam volna meg neki, de még a közelembe se engedtem volna. Ezt mondta: "Ne fényképezz! Ki engedte meg, hogy fényképezz? Odamegyek!!"
Ennyi volt, én nem szóltam semmit, csak egy pillantást vetettem rá.
ha nem lenne gond, leírnád a közted és a vezér párbeszédet? Kiváncsi vagyok, hogy másnak miket ad be. Továbbá az, hogy a fotógépedet nem nézte-e meg, vagy nem hagyta el a száját, hogy távolítsd el a képet...
Azt csak akkorra gondoltam, ha nagyon elfajul a helyzet... De úgy látszik, sikerült lefotóznom ma! :-))) 17-85-tel volt/van, katt után szépen ki is szállt és elkezdett kiabálni, de különösebben nem érdekelt. Utána elhúzott... Ráadásként még a másik irányban is lefotóztam, de azt csak idegesítésképpen, max dokumentumképnek menne el.