Túrabaleset Elcsúszott a szirt fokán
fű közé szórt fikán.
A hentest a toaletten érte a megdöbbentő vádaskodás "Romlott volt a lábszár, a fartő???"
Ijedtében a fára szart ő.
Látogatás az életunt barátnál Ha nem halmozza bókokkal ott Hedvig,
hamar eljut ő a halott-kedvig.
A bulvárszínésznő otthoni hálózatának egyre növekvő kábelrengetege már a pincében lakó homeless lány életterét fenyegeti Sanyarú sors vár a hontalan Katára,
ha még tovább terjed a Konta-LAN határa!
A magyar király katonájának keleti emigrációs terveit akvarista lelkesedés váltja fel Mióta megnőtt a hínára kuszára,
kevesebbet gondol Kínára huszára.
Én a napfényt szeretem, Pinocchio a havat. Tamás pedig engem, de csak egy kicsit... Belőlem kér a Tamások Tamása felet,
én tavaszt várok, a Tamás famása telet.
A zöld szemű ördög bosszút áll: Bennem vonzót ha más talál,
kiszabja a büntetést Tamás: halál.
És titokban persze engem is utolér: Hogy kételkedem benned, ne tudja más tanú,
Tudod, mi ez a rossz érzés Tamás? Gyanú…
És ha már minden gyanús: Azt kérdezi kincsem Tomcsi,
Talán vörös tincsem komcsi?
Bizony fáj a csalódás: És kezdődik - ha már itt a vég – a rémálom,
Pedig te voltál egyszer rég a végállom -ás.
A Nemzeti Alaptanterv kiiktatása melletti sikers lobbimunkánk megkoronázásaként játszunk egy szett teniszt? Ügyeskedve lettünk ily NAT-talanok hát,
a pályán elszáll a bánat - talán ok hat!
A díva dupla fellépése csupa ármánykodás, ezzel szembesítve elborul az agya (nem is egyszer) A színésznő két szerepe
Áskálódás kész terepe
(el is önti kétszer epe)...
hoppá, ügyes, ezzel alighanem megtaláltad a feladványban szereplő eredeti rímet, csak van egy olyan érzésem, hogy gr0 ragozatlanul építette bele (NAT hulla / hat nulla). gratula!
Nemzeti Alaptanterv kiiktatása melletti sikeres lobbimunkánk megkoronázásaként játszunk egy szett teniszt? Vége a fúrásnak, hagyd a hulla NAT-ot.
Szerválj, de nem úszod meg a 0-6-ot.