Én csak megkérdeztem vala, ahogyan az Nagy Magyar Cirkuszban is számonkérnek egyesek mások által tett ígéretet, tisztelt Hölgyeim és Uraim. Ne beszéljünk az ígéretekről, hanem csináljuk meg azokat!
képtelenek egy normális "anyázásra"....csak az "Alinda ilyen tündéri meg olyan tündéri és imádom a hangját meg a melltartópántját" megy. (egyáltalán mi érdekes egy melltartópántban???) Unalmas szar, semmi értelme.
"boldog család feldúlása" - mi? az a két-három ember akik itt 2005 jan óta Alindán veszekednek?
"gondolkodó emberek közössége" - nekem civakodásnak tűnt, óvodás szinten
"betolakodók" - asszem mindenkinek joga van ideírni azt és amit akar. Nem a Te saját belterjes fórumod.
valamint ahogy visszaolvastam, a topic szerzője Camouflage már jó ideje nem ír ide.Vajon miért?
Az egyik pillanatban körbeugrálod a szobát, hogy Alinda CSAK engem szeret,gyerekes körítésekkel, másikban meg kiosztasz minket mert ide mertünk jönni a fórumra és megzavartuk a nyugalmadat?
Lécci olvasd már vissza újra a rajongásaid írott formáját, miket írtál.... ("Lina kisasszony belém szerelmes"....stb)