Én is tudok egy eladó A60-at. 2hetes asszem.
A srác 80ért adná el (persze 1 év teljeskörű Canon garancia van rá!).
Magyar nyelvű használati utasítása is van, és minden hozzáadott kelléke, plusz az egész a saját dobozában.
Amikor én vettem, akkor bezzeg sehol nem találtam olcsóbban, teljes garis gépet...
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne, valszleg júni közepén tudnék venni, ill. ha másnak is kellene br. 70 eFt-ért új, dobozos, bontatlan, magyar garis (3 hónap) CANON A60 gép. Ha van érdeklődés, akkor akár többet is lehetne szerezni...
Egy mail-t donjon, akit érintene.
thx. Chilly.
Most mar en is egy boldog A60 tulajdonos vagyok!
Egybol egy problémával (Kurva bena vagyok)
Problema:
A szamitogepes kommunikacio kozben lepet fel!
Elso lepes az volt hogy ratettem az usb-re.
Akkor jol felismerte a60-kenT
s ezutan tettem fel csak a softvert!
Illetve nyomagatom utana meg a gepet is!
A softver feltetele ota nem latja a gep a a60-t!
Miert?
USB 2.0 -m van,olvastam regebben hogy ezzel van valamilyen problema!
Sziasztok, felraktam a netre én is sabee magyar nyelvű használati utasítását, csak két részben, mert valamiért 10 megánál többet nem enged egyben feltölteni.
Szeretnék megkérni minden A60 tulajt, hogy tesztelje a gépét. Fényképezzétek le vele az eget, úgy, hogy csak kék legyen rajta.
próbáljátok ki nagylátószöggel és telével, és próbáljátok ki nagy és szűk blendével is. (F2,8 - F8)
Kíváncsi vagyok, hogy csak nekem foltosak-e a képeim ? pedig már kipucolták az optikát a szervízben... de szűk blendénél még mindig látok foltokat.
Meeeeegvan a gép megérkezett!hétfőn hoztam el bár előbre számítottam!Budapest Képíró street...+256CFNoname+
ansmanntöttő1700+4db2000es akku+tatyó hozzá MedMarkt!
S ez hihetetlen!mikó hazaértem vele rádugtam aPCre s a gépemen se kép se hang...
Vihar volt s elszállt...:(Ez sucks!!!!!nem kívánom senkinek!
De legalább TV megnéztük a képeket!
A gyári pana elem kb.70képet bírt!
Ha jó lesz PCm töttök fel képeket
Ez az 1.gépem de nagyon élvezem!!!!
Fotozzáztok ezt a világot!!!!!!!!
Lássátok!!!!!!!!!!!:))))))
Lehet kapni kimondottan optika törlő kendőt ( száraz ) , meg optika tisztító levegős ecsetet ( mindkettő Hama ). A kettő együtt durván 2500 forint. A kendővel az LCD-t is kitünően lehet tisztítani.
Kosz, vegulis a Saturnban vettem A70-et (megyek is a masik topicba), 370Eur volt, online alig olcsobb es azert megis csak mas, hogy megfoghatom mielott kifizetem... CF kartya, adapter mar utban van Ebayen:)
Itt Munchenben van olyan hely, ahol azonnal kinyomjak a papirkepet a CF-rol?
1. Neketek mennyire mozog az elsütő gomb és a zoom ?
2. Ki mivel tisztítja a lencsét ,ugyanis az egyik családtag sikeresen gazdagította az újlenyomatával.. :o//
Úgyhallottam nem mindegy milyen a folyadék ,mert fényképezőnként lencsénként más és más kell.. ráadásul nem szabad hogy szilikonos legyen a folyadék stb,ha jóltom..
Kérlek segítsetek !
.........
Nekem alapból lejátszotta a mediaplayer az avit,csak egy divx5.05 van feltelepítve.
Tudna valaki segíteni,hogy az A60-a készült avi-kat milyen codec-el lehet lejátszani, hol találok hozzá megfelelő MJPEG codecet? Nekem valahogy nem hajlandó lejátszani az XP.
köteles minden online üzlet europai garancialevelet + szamlat adni a cuccra, - egyebkent tartalmazza a gyari doboz, ha jol emlexem - (tehat szerintem jövöre mar nalunk is el a garancia, mivel csatlakozunk).
tehat nyugodtan megrendelheted, csak a szallitast kell meggondolni nemetorszagon belül megeri, meg sokszor ausztriaba is. (meg van, hogy eltart a szallitas egy honapig is, mert nincs nekik allandoan raktaron)
Ha jol ertem Nemetorszagban vetted a gepedet. En is hasonlo akciora szantam el magam, az A60 es A70 kozozott hezitalok. Nem tudod veletlenul, hogy itt egyseges Canon garancia van, akarhol is veszem a gepet vagy erdemesebb par euroval tobbet fizetni es valami korrekt, offline helyen megvenni?
Én is vásároltam egy 256MB-os CF kártyát.Delkin Devices a márkája.Élettartam garanciás,dobozában volt egy kód,amivel a honlapjukról le tudok tölteni 4 programot is .. ilyen kép manipulálók,stb.. és jókis kemény kicsi tok volt hozzá.Na ezzel már el lehet menni meszebbre is nem kell sajnálni és több,mint 770sec-es videó is ráfér 320-asból :o)
Most vásárolnék akksit sajnos már nem sok pénzem maradt...
Eddig elemekkel használtam ,de megkell hogy mondjam az energiser volt a legrosszabb és a legdrágább.. Philips Power life xxl birja a legtovább..
Most nem tudom láttam 5000FT 1700mAh + töltőt.. megddig birja egy akkora ? érdemes inkább 1800-ast venni ? annál nagyobbra nincs pénzem..
És menyire számít a márka ,mert elemben voltak csalódásaim már.Tehát egy 1800-as Hama vagy Assmann vagy 1700-as GP.. ?
További jó fényképezést !
Ja egyébként szerintem nagyon jó kis gép Én 3 hete használom .. nagyon meg vagyok elégedve.. mostmár alig használom az auto funkciót 4 :o))
Nekem is full noname 128-as kártya van a gépben, és semmi baj nincs vele.
Tökéletes, mint a géphez adott 16megás gyári is - 'csak' erre már 221 kép fér.
1ébként a 7végén 4db 700MAh akksival lőttem el több mint 200 képet (sok vakus volt, és persze mind kijelzővel). Ez elég jó teljesítmény azt hiszem ettől a géptől.
mondjuk en mas helyzetben vagyok, mert nemetorszagban a markas es a noname kartyak között nincs tul nagy arkülönbseg. igy nem is kell nagyon merlegelni.
ebayen vettem a sandisk 128-ast 32 euroert. (kb. 8000 ft)