A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Bizony durva, hogy a járművezető vezetés közben (kézben tartott) mobiltelefonjával ilyen felvételeket készít, és azt fel is teszi az internetre. Hiába, első az utasbiztonság... :-(
A francia intézett előtti megállóban fotóztam le a buszát. Már készült kiszállni a fülkéből, csak aztán egy közös ismerősünk láttán a lépcsőn meggondolta magát. :)
Az "állomásfőnök úr" ma Humarci és Dél-pesti ttársat is le akarta oltani Hüviben, csak épp aközben, miközben beszélgettem velük. A végére ő lett leoltva. :D
Így visszaolvasva érdekes jelenségről lehet szó, de én komolyan meg is várnám a szerveket ott, na nekik milyen magyarázatot tud adni a történtekről! Nekem is volt hasonló esetem, pedig én itt dolgozom és ráadásul egyenruhába, munkába menet fotóztam két 412-est egymás mellett. A lényeg az volt, hogy jó hangosan mondta az illető a kollegájának, hogy mosolyogjon persze hogy én halljam. Aztán megvártam még kimennek a képből és fotóztaam egyet, utána pedig megkérdeztem hogy problémát okoz e neki amit csináltam? A válasz: Felrúglak te köcsög!! Na ekkor széthúztam a kabátom hogy jobban lássa BKV-s mivoltomat, majd elő az igazolvány, és mondtam neki, rendben van menjünk be a VÁ.-ra és ott megbeszéljük a dolgokat mikután ráhívom a tiszteket. Mivel én is munkába megyek be kell szólnom a diszpécsernek, hogy késni fogok, és miután hiába álltam elé 10 cm-re hogy így biztosan meg tudja tenni amit mondott, ezt érdekes módon már nagyon nem akarta!! Eztuán elindultam befelé, mondtam neki is hogy zárja le a kocsit aztán jöjjön be, mert ha kollegaként szólt hoozám ilyen hangnemben akkor megdumcsizhatjuk, ha meg mint utas akkor meg aszerint intézem a további dolgokat, de jelentenem kell az esetet. A többi kollega akik nagyrésze jól ismer, akár 20 éve is már a hasukat fogták a röhögéstől, ez meg jött hogy bocsánat, stb!
R-GO meg kell várni mit csinál, semmit nem tud tenni az emberrel! Úgy látom régen volta már a Borároson fotózni, mikor is jók ott a fények??
Annyit fűznék az eseményekhez, hogy én tavaly szintén összefutottam a "kedves" barátunkkal és a szokásos idegbeteg viselkedésével kezdtünk beszélgetni, de végül mentem vele egy kört és elbeszéltük az időt. Röviden, elmagyaráztam Neki, hogy nem miatta van ez a nagy fotózási mániánk és, hogy nem tudjuk kis#opni az ujjunkból, hogy éppen ő jön a busszal. Annyit mondott akkor, hogy ha a végállomáson odamegyünk és megkérdeznénk Tőle, hogy lefotózhatnánk, a buszt akkor igent mondana rá. Azóta nem fotóztam, de szerintem most egy ideig nem is fogom. :-)