Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2023.11.04 -4 0 10979

A Gázai övezeti egészségügyi minisztérium legfrissebb adatai szerint a Hamász október 7-i támadásának megtorlásául elindított izraeli hadműveletnek már 9488 halálos áldozata van az övezetben, közülük 3900 gyerek és 2509 nő. .

(MTI)

Törölt nick Creative Commons License 2023.11.04 -4 1 10978

Hogyan sikerült kiszabadítani a túszként fogva tartott katonalányt

Azt önként adta vissza a Hamasz, még hurinak sem volt jó.....

Előzmény: zicharonot (10975)
atherton_ Creative Commons License 2023.11.04 0 1 10977

nem írtam olyat, hogy keveslem és nem dehumanizálok semmit.

és nem tudom, hogy jött ki neked 10000 palesztin. tudtommal senki nem számolt meg pontasan még ott semmit.. lehet kevesebb, de lehet több is.

"nálatok"

kiknél? én nem állok egyik oldalon sem!

nem érdekel sem izrael, sem palesztina, csinálják csak úgy ahogy akarják. ez nem az én ügyem. én nem ebbe ártom bele magamat. tegyen mindegyik a saját meggyőződése szerint. (annyit mondtam csak hogy izraelnek joga van ott létezni, és ha a palesztinok nem képesek megbékélni, akkor elég nagy az arab világuk izraelen kívül is..)

én európa és a fehér rassz oldalán állok, ez az ügyem, így nekem elsősorban brüsszellel van bajom, meg a általános képmutató jóemberkedéssel miközben a saját sírunkat ássák.. és azzal, hogy innen akarják megítélni, hogy ott mit és hogy kellene.. miközben európát teszik tönkre, mert annyira "jól sikerült" nyugaton az integráció, hogy kötelezően szét akarják osztani a "kiváló munkaerőt".. nyilván ez önmagában is egy beismerés hogy egy ordas kudarc az egész bevándoroltatás.. de mégis folytatják, és én nem szeretnék európai gázát meg kalifátust, pedig időkérdése és ez lesz, ha így folytatjuk..

az iszlám potenciálisan egy szélsőséges, harcos, hódító vallás.. intoleráns.. ha egy jámbor muszlimnál egyszer valami miatt betelik a pohár, akkor radikalizálódik, és kész ideológiai öntettel öldöshet hitetleneket szakmányban..

de nektek vérezzen csak a szívetek a palesztin áldozatokért, az enyém a mi gyerekeinkért és unokáinkért fog, mert az lesz itt is, mint ott okt 7.-én. és megint nem tanulunk belőle, hanem 1-esre vizsgázunk a szépelgő elveinkkel.. és bárgyúsággal.. és siratjuk a muszlimokat..

a pokolba vezető út pont az ilyen merő jószándékkal van kikövezve, mint amit itt toltok, meg mindenütt ez folyik.. és engem ez basz fől.. robogunk tovább a szakadékba, mert ne legyen kétséged európa népei a következő eu-s választáson is ugyanúgy megszavazza a hóhérjait ahogy eddig is, hiszen nem ellenük tüntet sosem.. most sem.. hanem a nyomorult palesztinokért.. ez az ami kell nekik.. a bárgyú birka jóemberkedés..

Előzmény: X700 (10971)
_Wisp_ Creative Commons License 2023.11.04 -1 0 10976

olyanokat muszkaszopóztok, akik sosem állították, hogy szopják a muszkát."

Aki olyan politikust támogat, aki ellenzékből elzavarja a muszkát, hatalomban meg ruszki davajt mond-az muszkaszopó.

Előzmény: _vásárhelyi lendület (10952)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -5 1 10975

LABIRINTUSHÁBORÚ

Hogyan sikerült kiszabadítani a túszként fogva tartott katonalányt

Miért üzent hadat Jemen Izraelnek

Mi a geopolitikai jelentősége a Chetz/Arrow/Nyíl légvédelmi rendszer első sikeres bevetésének és miért jó hír ez Európa számára

Jó dolog-e, hogy az USA különleges műveletiseket küld a túszok felkutatására

X700 Creative Commons License 2023.11.04 -2 0 10974

Mostantól mi vagyunk a jó fiúk?

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (10973)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2023.11.04 -1 1 10973

Mit mondtam vidéki kolléga?-;)

Fing, fiiing!-;)))

https://444.hu/2023/11/03/nem-osztotta-meg-a-turk-tanacsot-gaza-bombazasa

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (10395)
X700 Creative Commons License 2023.11.04 -1 1 10972

Az elején benne maradt némi nem odavaló szöveg.

Előzmény: X700 (10971)
X700 Creative Commons License 2023.11.04 -1 3 10971

Az igazság a cukorrólnem jó dolog ha katonai műveletekben civilek hallnak meg, de még nem volt olyan háború amiben ne fordult volna elő

Az arányokkal van igen nagy probléma.

Leamortizálódott a házak nagy része, meghalt 10 ezer ember köztök sok gyerek és nő.

Amit te kevesellsz, én pedig sokallom, pedig ez objektív mércével is sok.

de énnél sokkal rosszabb a terrorizmus ami direkt civileket támad..

Nagyon cinikus, dehumanizálod a palesztin áldozatokat.

Neked 1,400 izraeli sok, 10,000 palesztin pedig kevés.

Az egész iszlámra érted a töredék szélsőségest.

Hogyan érthetném meg, miként verték ezt a marhaságot belétek?

Nálatok is vannak szélsőségesek, de inkább hazai példát említek.

Egy szélsőséges csoport kisebbségi embereket ölt néhány éve véletlenszerűen szórakozásból.

Ez alapján elfogadnád, hogy Magyarország a kisebbségei kiirtására esküdött fel?

Előzmény: atherton_ (10968)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -5 2 10970

zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -6 2 10969

atherton_ Creative Commons License 2023.11.04 -1 5 10968

nem jó dolog ha katonai műveletekben civilek hallnak meg, de még nem volt olyan háború amiben ne fordult volna elő.

de énnél sokkal rosszabb a terrorizmus ami direkt civileket támad..

ennél már csak egy rosszabb van a szememben: ha egy civilizáció annyira elpuhult a jólétben, hogy önmagát számolja fel, a gyermeki jövőjét és életterét átadja az iszlámnak, már ha vannak egyáltalán még gyermekei, vagy lmbtq-agymosottak, akik a saját életüket cseszik el, és 40-50 évesen garantáltan már egy gyerektelen kiégett perverz nihilista barmokként végzik.. és akik abban élik ki magukat hogy az ellenségeiknek szurkolnak.. és ettől érzik magukat "szívszaggatóan" jóembernek, mert hogy mennyire vérzik a szívük a palesztinokért, noha annyira önzőek hogy gyereket sem vállalnak. az mindennek a legalja.. picsogjanak csak ahogy tetszik.. izrael meg teszi azt, amit tennie kell. még ha sajna vérnek kell folynia, akkor folyni fog.. 90 éve élek ott ellenséggel körbevéve, pontosan tudják mit csináljanak.. bégessenek csak nyugaton. aki nem spártában nőtt fel helota tengerrel körbevéve, az úgysem érti ezt a kékosztriga bárból okoskodva.

Előzmény: X700 (10963)
SzJ2 Creative Commons License 2023.11.04 -2 1 10967

Eddig nem tudtak hogy egy óriási Hamasz támadás várható , most meg meg azt is tudjak hogy melyik mentőautó kit szállít.....

Előzmény: X700 (10960)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -4 1 10966

Pontos

Előzmény: exterus (10957)
atherton_ Creative Commons License 2023.11.04 -2 0 10965

:D

Előzmény: Mindenki egyéni, én nem. (10964)
Mindenki egyéni, én nem. Creative Commons License 2023.11.04 -2 5 10964

X700 Creative Commons License 2023.11.04 0 2 10963

A hülye civilek délen is célpontok, mert bármire ráfogható, hogy Hamász izé, és már megy is a bomba vagy a rakéta.

Az itteni tanulmányaim alapján senki nem civil.

A katonai szóvivőtök legalább annyival értelmesebb, hogy csak északon tekinti terroristának a civileket.

Előzmény: atherton_ (10956)
netuddd Creative Commons License 2023.11.04 -1 2 10962

"Nem először mondom, s tartok attól, nem is utoljára: vallási-hitbéli kérdésekben nincs lehetőség a józan kompromisszumokra,"

Ennek a posztodnak a szellemében értékeld lécci Kornis Péter elhiresült kijelentését, miszerint " mi akkor is jobban gyűlölünk benneteket". Kit szeressenek a keresztények? A zsidókat (Kornis), vagy a mohamedánokat?

Előzmény: exterus (10958)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -4 1 10961

A Hamasz és az összes iszlamista a nyugati értékrendet fegyverként használja.

Olyen helyzetet teremt, hogy civilek vagy civilnek látszó gazemberek legyenek áldozatok 

és azt eladják a világban az általuk megtámadottak bűnének. Ez így ment Irakban, Afganisztánban is

Előzmény: altimus (10951)
X700 Creative Commons License 2023.11.04 0 2 10960

A támadás akkor történt, amikor a mentőautó konvoj a Sifa kórházi tömbhöz ért.

Telex + CNN

Ennyit arról a meséről, hogy a kórház alatt levő alagutakból vitték a csapataitokhoz a Hamász terroristákat.

zicharonot Creative Commons License 2023.11.04 -4 1 10959

Azért én megnézném az eredeti szöveget.

Megjegyzem amikor oszló elakadt Netanyahu nem volt miniszterelnök.

Oszló nem más, mint a kapitulációra kényszerült arabok Burma útja (Jeruzsálem ostromakor épül út elnevezése) vigaszágon hídfőállássá konvertálják a jogtalanul megszállt, majd saját agressziójuk nyomán elveszített területeket a zsidó állam megsemmisítéséhez.

1994 május 10-én egy johannesburgi mecsetben tartott beszédében Arafat Jeruzsálemet felszabadító dzsihadról beszélt, és így indokolta az Izraelnek tett engedményeket: “Nézetem szerint ez a megegyezés nem több, mint a megegyezés Mohamed és a mekkai kuraisok között… Most elfogadjuk a békemegállapodást, de csak azért, hogy folytassuk az utat Jeruzsálem felé.” (Az angol nyelven tartott beszédrõl Bruce Whitfield délafrikai újságíró titokban hangfelvételt készített.)

Előzmény: Manleu (10943)
exterus Creative Commons License 2023.11.04 0 1 10958

".. a Hamász tekintetében semmiféle józan, mindkét fél számára kielégítő kompromisszummal nem érdemes számolni, továbbá azzal sem, hogy okos és bölcs politikával, anyagi és egyéb kecsegtető előnyök, különféle gazdasági, kereskedelmi és pénzügyi megállapodások biztosításával elérhető a szervezett elszigetelése az igazhitű muszlim világ többi részétől.

Nem először mondom, s tartok attól, nem is utoljára: vallási-hitbéli kérdésekben nincs lehetőség a józan kompromisszumokra, kiváltképp ott, ahol a társadalmi lét minden elemét vallási tételek és tanítások határozzák meg, ahol a politikai hatalom transzcendens legitimáció után kutakodik, ahol nem valósult, vagy ab ovo nem valósulhat meg állam és egyház elválasztása, ahol az egyházak és felekezetek közjogi tényezőkként kívánnak jelen lenni, s ahol a szent ügyeket a fundamentalista elkötelezettség a fegyverek meggyőző erejével törekszik nyomatékosítani."

Előzmény: exterus (10957)
exterus Creative Commons License 2023.11.04 -1 1 10957
atherton_ Creative Commons License 2023.11.04 -2 2 10956

izrael abban érdeket, hogy délre menjenek a civilek, ne maradjanak a műveleti területen.. mert az NEKIK rossz.. ha ennek ellenére mégis mentőt és vagy délre tartókat támadnak, arra egész biztos nyomós okuk van.  de ti nyugodtan higgyétek csak azt hogy direkt embertelennek akarnak látszódni a nyugati médiban és ezért szimplán csak geciznek a civilekkel.

Előzmény: X700 (10948)
atherton_ Creative Commons License 2023.11.04 -1 1 10955

Mit vártatok ezután, lovagias párbajokat?

4 hete kezdték a zsidók? okt 7-ét netán átaludtad? azért zagyválsz itt nekem lovagias párbajról..??

lovagias párbajról csak nyugaton fantáziálnak..

Előzmény: X700 (10949)
'Quanon Creative Commons License 2023.11.04 -1 2 10954

Egyetlen egy ember felelõs ezért a népírtásért: NETANJAHU. A testvére mellett a helye.

X700 Creative Commons License 2023.11.04 -1 2 10953

Az elemi emberiesség szabályait is tagadod, ha az neked éppen nem jó, mert nem illik a szép mesédbe.

Ha érdekedben áll, akkor viszont ezerrel kampányolsz érte.

Hogy bírjátok, hogy minden dolog megítélésében csak az számít, abban a pillanatban jól jártok-e vele vagy nem, milyen ideológia az amiben minden ennek a függvénye?

A mentőautó és a kórház eddig tabu volt, még az USA is kerülte, mert elég rossz a sajtója.

_vásárhelyi lendület Creative Commons License 2023.11.04 -16 1 10952

_Wisp_  4 órája    0 2 10929

te most hamasz propagandistaként"

Ő sehol nem írta, hogy támogatja a Hamaszt.

Erre majd emlékezzél, mikor olyanokat muszkaszopóztok, akik sosem állították, hogy szopják a muszkát.

Előzmény: _Wisp_ (10929)
altimus Creative Commons License 2023.11.04 -2 1 10951

> Ha szeretnétek, hogy a saját mentőautóitokra ne lőjenek, akkor ti se tegyétek.

:)

akkor minden harckocsit be kell festeni feherre, ratenni egy piros keresztet, oszt azt mondani, hogy az mentoauto.

nyilvanvalo, hogy a hamasz a mentoauto konvojokkal mozgatja a fegyveres terroristait a gazai ovezeten belul. persze lehet, hogy par gyereket rakotoznek a mento tetejere, ok a "betegek".

Előzmény: X700 (10948)
X700 Creative Commons License 2023.11.04 0 3 10949

Nem 4 hete kezdtétek lerombolni a házakat, megölni a feleségeket, gyerekeket, unokákat akkor is, ha tudtátok biztosan, nincs ott a célszemély. Mit vártatok ezután, lovagias párbajokat?

Előzmény: atherton_ (10946)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!