Köszi a gyors reagálást!A kályhárol annyit tudok így kapásbol,hogy 5KW-os,a Vaterán vettem,és szakszervíz szerelte be,a régebbi tipusú téglalap órával.A kocsim:Nissan Vanette Cargó,1999-es,2300-asDiesel.A ki -be kapcsolási funkció érdekelne csak.Ezt a távirányítót az ebay-en láttam.Köszi!
Sziasztok!Nekem egy Eberspácher kályhám van beszerelve,Webastó órával.A kérdésem az lenne,Telestart T91-es VW/Audi távirányítóval megoldható-e az irányítás.Köszi a válaszokat.
Igen tudom , több helyről halottam és héten vásároltam nálatok buvárcsövet és megkaptam a névjegyüket. Tegnap beszéltem velük. Voltam a Merciseknél is, de ott nemtaláltuk meg a sz.gépben . Most megyek és beépítem aztán jól befűtök had dübörögjőn az a kályha hamár ennyit rohangáltam utána . Amúgy is szépen süt a nap most nincs szükség rá de én akkor is befűtök. Jó hétvégét ! Üdv.:johnye
Oké köszi kinyomozom valahogy . Tegnap láttam 1 Transitban ,hogy elforgatva volt felszerelve a fülke hátfaljára az üllés mögött . Ezek szerint ,igy is lehet alkalmazni nem kell a kivezetéseknek mindenképp lefelé állniuk . Kérdés ,hogy mi az optimális pozició ? A transitba a Fanóék szerelték a XVIII.ker-ben. Üdv.:johnye
Sziasztok Mágusok ! Egy Webasto AT2000 -es levegős készüléket szeretnék beépiteni egy MB Sprinterbe .Nemtudjátok véletlenül ,hogy hol van a gyári helye ,vagy hová szokták utolag elhelyezni ? Üdv.:johnye
Az naon sok. Bontott cucc felhasználásával nem oldható meg olcsóbban (hozzátáve, hogy én nem tudom beszerezni a bontottat, mert nem tudom eldönteni, jó-e az adott darab)?
Hello, tudnátok ajánlani egy helyet ahol olcsón vehetnék állófűtést Ducato-ba, (teher), az utasteret meg a rakteret is kellene fűteni. Webasto légbefúvásosra gondoltam.
"Maradtál volna te is a preztizs márkánál, de te sóherkedté." Pontosítok. Egy cégnél azt mondták, hogy 0 km-es Superbel felvesznek. Valamint. A Kárpát utcában még azt is hozzá fűzték, hogy ha olyan hülye vagyok, hogy új E osztályért pénzt adok ki letagadnak. Ez a kettő egy időben történt, és gondoltam bele ugrok. Sejtheted. Bánom, mint a kutya amelyik hetet kölykedzett :) A Superb olyan, mint az Üvegtigris 2-ben Csoki szalmaegere :)... Tudod miből készül az autó??? Hát autóból bazmeg. Minek csinálni Volkswagenből. Meeekkkkora igazság :(