Keresés

Részletes keresés

Tibcsy001 Creative Commons License 2006.03.04 0 0 2054
Hajrá Kaposvár!!! Ma csak a győzelem!!!! 98-75 :-) ! Hajrá Hajrá Kaposvár! Indul a játékvasút :-) !
vanekúr Creative Commons License 2006.03.04 0 0 2053
Szőke somogyi sikert vár
2006-03-04 12:43:00
KOSÁRLABDA NB I/A Újabb szomszédvári rangadót vívnak a kosarasok
Kun Zoltán

Újabb szomszédvári rangadó vár a Kaposvári KK együttesére, amely a férfi kosárlabda-bajnokság 18. fordulójában a Dombóvári KK csapatát látja vendégül szombaton 18 órai kezdettel a Városi Sportcsarnokban.

A négy győzelemből álló sorozata után az elmúlt hétvégén Sopronban vereséget szenvedett a legjobb nyolc közé igyekvő Kaposvári KK. A sérült Maxey nélkül főleg támadásban volt egysíkúbb a csapat, így a litván Marciulionis jobbára egyedül próbálta megoldani a helyzeteket. Elsősorban ezeken kell változtatni. A somogyiak helyzetét a Falco Debreceni sikere is nehezíti, ezért is kiemelkedő jelentőségű lesz a Dombóvár elleni hazai összecsapás.

– A heti felkészülésünk nem nevezhető zavartalannak, de nem szeretnék erre hivatkozni. – mondta pénteken délután Dzunics Braniszlav, a Kaposvári KK vezetőedzője. – A sérültek miatt gyakorlatilag az utolsó két napon tudtunk teljes kerettel készülni, addig a fiatalok segítették a munkánkat. Ezzel együtt csak a győzelem az elfogadható eredmény számunkra. Mindenki vállalja a játékot, igaz, többen sincsenek százszázalékos egészségi állapotban. Senkire nem készültünk külön, hiszen egy jó védekezéssel elsősorban a mi elképzeléseinket szeretnénk a vendégekre erőltetni.

A találkozó egyik kulcsfigurája lehet Szőke Balázs, aki épp Dombóvárról átigazolva már hatodik szezonját tölti a kaposváriaknál.

– Más még a Dombóvár elleni meccs, mint a többi?

– Az első egy-két évben még az volt – felelte kérdésünkre Szőke Balázs. – Mindkét klubnak bizonyítani szerettem volna, ez pedig pozitív irányba változtatta a teljesítményemet. Mára már nem ez motivál elsősorban, hanem hogy minél jobban megfeleljek a felém támasztott követelményeknek.

– A vezetőedző-váltás óta a csapat teljesítménye is változott. Mi más, mint korábban?

– Annyit emelnék ki, hogy a taktikával többet foglalkozunk. Dzunics edző külön a védekezéssel és a támadással is többet törődik. Az elkezdett közös munkának persze még koránt sincs vége, sőt. Még mindig nem azt nyújtjuk, mint kellene. Nem állt össze a védekezésünk és támadásban is bőven akad tennivaló.

– Ön több lehetőséget kap Dzunics-tól kezdőként. Miként hat ez a teljesítményére?

– Mindenképp jóleső érzés az edző bizalma. Tudom, hogy rám elsősorban védőjátékosként számítanak, általában az ellenfél jó kosarasait kell minél jobban kikapcsolnom a játékból. Elsősorban ez határozza meg, hogy mikor jutok kezdőként szóhoz.

– A minap az elmúlt esztendő legjobb felnőtt somogyi kosarasának választották. Mit jelent ez számára?

– Megmondom őszintén, meglepett az elismerés. Mindenképp nagy megtiszteltetés számomra. Nagyon örültem, hogy rám esett a választás, annak ellenére, hogy nem túl sikeres sze-zont zártunk.

– Az idei jobb lehet?

– Természetesen azon vagyunk. A következő négy mérkőzést – ide sorolom az ASE elleni hazait is – meg kell nyernünk, hogy megszilárdítsuk pozíciónkat a tabellán. Mivel a Sopronnal és a Falcóval szemben is rosszabb a mérlegünk, náluk több győzelmet kell elérnünk a legjobb nyolc eléréséhez. A feladat nem könnyű, én azonban nem elégednék meg ennyivel...

A kezdőcsapat

Kaposvári KK: Kestutis Marciulionis (litván), Szőke Balázs, Ledon Green (amerikai), Filipovics Gordan, Trepák Zoltán.

http://www.somogyihirlap.hu
Sheeni&Lecso Creative Commons License 2006.03.03 0 0 2052
Elvileg holnap 2 körül találkozunk nálunk és csináljuk a drapit, ha tudsz gyere át!
Előzmény: Kioto (2051)
Kioto Creative Commons License 2006.03.03 0 0 2051
Tudok segíteni?
Előzmény: Lecso11 (2046)
norris21 Creative Commons License 2006.03.03 0 0 2050
Vagy kettőt. :-)
Előzmény: Lecso11 (2049)
Lecso11 Creative Commons License 2006.03.03 0 0 2049
Még tűzfalazok egyet :-)
Előzmény: Lecso11 (2048)
Lecso11 Creative Commons License 2006.03.03 0 0 2048
OK.
Előzmény: norris21 (2047)
norris21 Creative Commons License 2006.03.03 0 0 2047
Fú de jó, hogy itt vagy, mert nem biztos, hogy este is tudok netezni, a telemen meg 2 Ft van! Chat a részletekről?
Előzmény: Lecso11 (2046)
Lecso11 Creative Commons License 2006.03.03 0 0 2046
Nyomtatni nálunk tuti nem tudunk, úgyhogy szerintem marad a festés.
Majd csörgess meg holnap d.e., hogy hogyan legyen (meg pontosan mi legyen rajta), esetleg többieknek is szólhatunk akkor.
Előzmény: norris21 (2044)
norris21 Creative Commons License 2006.03.03 0 0 2045
Jó, hogy szóltál! Így nem felejtek el szólni a fotósunknak, hogy ne felejtse el elhozni a gépét! Kösz! :-)

Ha jól sikerül átküldöm majd, ide nem biztos, hogy felfér! Így volt a Szurkolók vagyunkkal is sajnos, pedig kiba nagy és jó lett.
Előzmény: CSabesz (2043)
norris21 Creative Commons License 2006.03.03 0 0 2044
Akkor, ha kimegyek hozzád 14h-ra, az jó? És tudjuk nyomtatni is, vagy fessük? Mert vagy ragasztó, vagy festék kell!

HAJRÁ KAPOSVÁR!
Előzmény: Lecso11 (2041)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.03 0 0 2043

Készül valami??

:-)))

Aztán nem elfelejteni lefotózni és felrakni a netre!!!

Előzmény: norris21 (2031)
Lecso11 Creative Commons License 2006.03.02 0 0 2042
Hajrá-Hajrá Kaposvár!!!
Lecso11 Creative Commons License 2006.03.02 0 0 2041
Rendben.
Előzmény: norris21 (2039)
norris21 Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2040
Szerintem is nagyon nehéz lesz megcsinálni a 8-ba kerülést. Kevesebb győzelemmel állunk, ráadásul ugye a Falco, Sopron összesítve jobb nálunk (Simi, tavaly ez döntött a javunkra!). Ezért is jött nagyon rosszul a Falco tegnapi bravúrja...
Ellenben én bízok még min. 6 győzelemben, és akkor 14-12-vel csak bejutunk!

HAJRÁ KAPOSVÁR!
norris21 Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2039
OK!
Én sajnos csak szombat délelőtt tudok hazamenni, tehát ebéd után/meccs előtt lenne nekem jó. De mindenképpen csináljuk meg a drapit... :-))
Előzmény: Lecso11 (2033)
Simi23 Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2038
Ebben igazad van, de nem csak erre az egy meccsre gondoltam, hanem úgy általában!
Előzmény: Wagner Lopez (2037)
Wagner Lopez Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2037
Kecskeméten még így is nehéz nyerni.
Előzmény: Simi23 (2036)
Simi23 Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2036

Egyetértek! Annyi kiegészítést tennék, hogyha a Kecskemétnek marad még hosszú ideig ez a formája, akkor őket még utól lehetne érni és még a Pécset érzem egy kicsit ingatagnak, akiket az eredmények kedvező alakulásával utól lehetne érni!

Előzmény: Wagner Lopez (2035)
Wagner Lopez Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2035
A Sopron és a Falco ellen a végelszámolásnál hátrányban leszünk az egymás ellenikkel. Ráadásul mindhárom csapatnak meccselőnye van. Paks, Debrecen, Alba, Kecskemét, Pécs kvintettet pedig vélhetően nem fogjuk utolérni. Közülük egyelőre csak a Pécset előznénk meg egymás ellenivel. Nagyon kell kaparni a 8-ért, és az ellenfeleknek is hibázniuk kell.
Előzmény: Simi23 (2034)
Simi23 Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2034
Ennyire ne legyél pesszimista! Tavaly szvsz nehezebb volt a helyzetünk, mint idén és mégis bejutottunk a 8ba. Szerintem idén is megcsináljuk! Jelen pillanatban nem gondolnám, hogy az általad emített 3 csapat kezében lennénk. 9 forduló még rengeteg, bármi megtörténhet. Most úgy gondolom, hogy legrosszabb esetben 12 vereségünk lesz(hazai és a ZTE elleni meccseket hozni kell), de szerintem ennél kevesebb lesz, mert szvsz 4 idegenbeli meccsból 3szor nem kapunk ki és akkor már nem is vagyunk olyan rosszak a többiekhez képest! Tehát föl a fejjel és ne légy pesszimista!
Előzmény: Tibcsy001 (2032)
Lecso11 Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2033
Zászló még kérdéses, de ahhoz mindenképp kell pár hét! Én pénteken megyek haza Kaposvárra, drapit megbeszélhetjük.
Előzmény: norris21 (2031)
Tibcsy001 Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2032
Sajnos én nem vagyok túl optimista a 8-ba jutásról! :-( Az a helyzet hogy mostantól a Sopron, a Falco és a Körmend kezében vagyunk. Csak ők tudnak bejuttatni minket! Az hogy mi nyerünk az egy dolog, de nekik bukniuk kell 2-vel többet mint mi, és ez igen nehéz lesz!!! Sajnos ez van. :-( De ettől még: Hajrá Kaposvár!!!!! :-)
norris21 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 2031
Lecsó!

Zászló? A dombesz drapit is le kellene tárgyalni a héten!
norris21 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 2030
Ha a Körmendnek marad kb. ez a formája, akkor az ki-ki meccs lehet majd, mondjuk a 6. helyért... :-))
Előzmény: Simi23 (2029)
Simi23 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 2029
Sajnos ez a vereség tényleg benne volt a pakliban! A hazaiakat szvsz hozzuk és Zalaegerszegen nyerni kell valamint ha a Kecskemétnek marad ez a formája, akkor ott sem vagyunk esélytelenek! Nyíregyházán és Körmenden nagyon nehéz lesz! Szvsz 8ba jutunk és talán egy 6.hely jó esetben meglehet!
Előzmény: norris21 (2026)
norris21 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 2028
s
norris21 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 2027
Kössz az összefoglalót, bővebben esetleg?
Előzmény: Liver (2025)
norris21 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 2026
Kár érte, de benne volt sajnos. Semmi vész, hoznunk kell a következő 4 meccset (Dvmse o, Ase o, ZTE i, Olaj o), amire minden esélyünk megvan. Az akkor már 12 győzelem lenne, annyival tavaly is ott voltunk a 8 között. Bár idén szerintem szorosabb is lesz, meg sajnos a Falco-Sopron kettősnél összesítve rosszabak is vagyunk, szóval nem lenne szerencsés azonos mérleggel zárni velük. Ezért jó lenne még mondjuk a Debre o, Nyír1 i, Mafc o közül kettőt (vagy mind a hármat :-) ), megfogni, akkor elég jó helyről kezdhetnénk a rájátszást.

HAJRÁ KAPOSVÁR!
Előzmény: vanekúr (2024)
Liver Creative Commons License 2006.02.26 0 0 2025

OFF.

Figyelj, te buzigyerek. Jó lenne, ha kotródnál minden fórumból ezekkel a szánalmas, a soproni cseréket fikázó hozzászólásaiddal. Csodálom, hogy itt még nem válaszoltál magadnak, mint a többi topicban. Te skizofrén faszkalap!!!

ON

Elnézést, de ez a köcsög már nagyon a bögyömben van.

Ha már itt vagyok: jó meccs volt, szerencsére Lendon még nem nyerte vissza a formáját, Marci... pedig későn lendült bele. Az nagyon jellemző volt, amikor a 2. negyedben Marci, és asszem Gráczer kb 3 szor adták vissza egymásnak a labdát a 3as vonalrül, pedig mind2 tiszta helyzetben volt, mégsem vállalták. A végén izgulhattunk, de nem érdemtelenül győztünk. Dzunics nagyon korrektül viselkedett, csak a végén szakadt el nála a cérna egy lényegtelen helyzetben, addig abszolút nem foglalkozott a bírókkal.

Továbbiakban sok sikert.

HAJRÁ SOPRON !!!

Előzmény: zusooz (2021)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!