Szeretném összegyűjteni, hogy milyen publikálási lehetőségek vannak olyan tanulmányok megjelentetésére az új fizikához kapcsolódó cikkek, tanulmányok, könyvek számára.
Nekem az irásodból az jött le,hogy többféle csoport van . Ennek létszámától függ az illető munkája,Ha rengetegen vannak a körben, amit mindenki ért akkor a munkája újdonság szempontjából kevesebbet ér.Ha egy illtőnek új felfedezése van, akkor az annyira új, hogy előszőr csak ő érti.Ha eltudja fogadtatni pár emberrel, vagy esetleg többel,és világossá válik,Hogy elméletének, vagy találmányának ő szülőagya , akkor ő az első.
2) semmi köze nincs ahhoz, hogy én vagy más olvtárs mit és hol publikált ahhoz, hogy te többszáz kommenten keresztül fested a lufit és fújod bele a lilaködöt.
Merőleges a 9O fokos szög.DRX 65 azt állitja hogy a többi szög nem merőleges. Merőleges egy vizszintesre , vagy egyenesre állitott 45 fokos szög , vagy nem. Többen azt állitják , hogy nem merőleges.
Kedves Cáfolati iroda. Egy kérdésem lenne önökhöz. Örtűlnék ha valaki meghatározná nekem a merőleges fogalmát.Ez egy nagyon alapvető dolog, de ezen a Forumon a vitatárgyát képezte, DRX 65 és Fat Old Sun között. A vélemények kölönbözőek.