Már vagy negyedik napja ülök egy lapyrintusban, vigan szüretelek a pénzfáról, és rögvest el is szórom a pénzt a kaszinóban. Valahogy nem akar ott összejönni az a fránya 4-es találat, pedig nagyon kellene a lehetséges utolsó előrelépéshez....
Véget ért a soros bajnokság, elég csúfos szerepléssel. Nem is ez a baj, de zsinórban háromszor, az viszont már tartozik a szépségek köze. Gratulálok a bajnokoknak és mindenkinek aki részt vett a harci játékokban! További sikeres mérkőzéseket a a következő, már az új szabályok szerint induló bajnokságban.
Harcosainkra ma nagy feladatok várnak: Több alkalommal pénzfákat kell szüretelniük, miközben a környéken ólálkodó szellemekkel kell csatát vívniuk, fél szemüket a casinóban helyezték el, ahol a 23. négyes találat elérése a célkitűzés, és végezetül az orruk előtt felbukkant trónszékről kell letaszítani egy ott terpeszkedő vadidegent.
Ezt csak azért írom mert. Ma reggel benéztem a küzdőtérre, ellenfelet keresve. Találtam is egyet, mert megszúrta a szememet. 7 napja regisztrált,van 2 csillagja valamikor a kezdetekben ki is hívott engem, és ki is kapott tőlem. Ennyi volt az előzmény.
Adnak nekem 42 százalék győzelmi esélyt. Jönnek kifelé a szemeim, az agyivizek is melegedni kezdenek, el is kezdtem rajta evezni, egészen a végéig , ami 5:2 lett ide. Felteszem Mesternek a kérdést: Nooooooooooormális?
2021. február 17-én, pontosan 1 évvel ezelőtt indult el a Kvízlabirintus játék. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, Játékosaink közel 16.000 labirintust jártak be, közben 5 milliónál is több kvízkérdésre válaszoltak, illetve 24 kvízbajnokságot és kupát küzdöttek végig a legjobb helyezésekért. A kezdetek óta számtalan új fejlesztés került játékba: különleges tereptárgyak, hasznos kártyák, a játszhatóságot javító új szabályok. De lényeg továbbra is a kvíz, a kaland és a stratégia, melyet a Kvízlabirintus egyben, egy játékban tud nyújtani nektek. Reméljük, hogy hasonló lelkesedéssel tartotok velünk a Kvízlabirintus játék 2. évében is!
Kicsit részletesebben megnéztem a jelenlegi bajnokság 2.csoportját, ahol te is küzdesz. Úgy látom, nagyon hasonló képességű játékosok játszanak itt. A nyert mérkőzések száma 6-12-ig terjed jelenleg. Ilyen szűk intervallum a nyert mérkőzések listáján egyik csoportban sincs. A középmezőnyben 9-en vagytok, csaknem mind 7 nyert mérkőzéssel.
Ez azt jelenti, hogy jelenleg egy nyert mérkőzéssel akár több helyet is lehet előreugrani.
Ha a mai hátralévő mérkőzésedet megnyernéd, minimum 3 hellyel juthatnál előbbre, de akár többel is.
Drukkolok neked, mert nagyjából egyforma képességű játékosok esetében a szerencsének döntő szerepe van.
Mivel lépni sem tudok, részt vettem egy szellem szenté avatási szertartásán:Nyertem is egy marék biz-baszt, csak az nem volt közte, amire szükségem lett volna:-)
Na erre mondja a köznyelv, hogy egy nagy harci lfasz:-)
"Változtattunk a Jó válasz arány toplistán. Az itt látható százalék egy súlyozott érték, ami figyelembe veszi, hogy a játékos hányas szintű kérdésekkel találkozott. Ha valaki több válaszlehetőségnél válaszol helyesen, az többet ér a kalkulációnál, mint ha csak kettőből-háromból kellett választania.
Mivel ez egy új toplista, még nem láthattok rajta 72 órás változás értékeket. Ezek majd 3 nap múlva fognak megjelenni, más toplistákhoz hasonlóan."
Na erre mondja a köznyelv, hogy egy nagy harci lfasz:-)
De azért 2 napig az élen tündökölt, megelőzve Medvehangyát.