A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
Vajon mit szól majd Gina, hogy míg őt eltiltották a kislányától, mondjuk nem ok nélkül, Damil és a papa meg a Tatarenko ház kedves vendége lett? És mi lesz a szektával, mit szól Anatolij, hogy elveszíti a papnőjét, vagy Tivi mellett az még belefér?
Itt is nyilván a polgármesteri szék a cél, bár az ütődött Lajos azt eddig se nagyon veszélyeztette, kár ezért feldúlni a házasságát, inkább Tatarenkóékra kéne koncentrálni... Azt viszont nem hiszem, hogy Róza mama támogatná Krisztát, főleg azok után, hogy Oleg összeszűrte a levet Anatolijjal, még ha csak üzletileg is. Egyébként is a legelején meghirdetett egy versenyt, nem lenne fair a többiekkel szemben..
Gina megvárhatta volna, míg visszavonják a körözést, ami egyébként se Tivadar asztala, bár a KA-ban minden másképp van.. Mikola nagyon belejött a rendőrösdibe, itt végre lövöldözhet is, de remélem, nem talált el senkit...
Átgondoltam, amit írtam: Petra nem készíthette a fotókat, mert nagyon rácsodálkozott, amikor megtalálta a zsaroló levelet és a képeket. Marad Annabella.
Szerintem Mikola volt a hunyó, amikor Jóska és Timike kimentek a tóhoz az erdőbe, akkor is ott ólálkodott a fák között, és egy hordót cipelt. És neki érdekében is állhatott lejáratni a Frutkaja Mannát.
Pedig olykor pihentethetnék egy kicsit, maradna elég cselekményszál - elvégre a KA elsősorban csempészekről szól, nem a rendőrségi korrupcióról, és az, hogy Sótonyi szinte minden kisebb-nagyobb bűnőzőt kimosdat, előbb-utóbb nagyon egysíkú.. :) Legalább nem kéne Gálvölgyi ripacskodásba hajló játékát nézni, efölött már eléggé eljárt az idő. Igen erős a kontraszt közte és a legtöbb fiatalabb (értsd: 60 év alatti) színész között.
most az lesz a téma, hogy ki rakta föl a matricát.
Éppenséggel nagyon könnyen eljuthatna Márkhoz, biztos emlékszik, hogy pár napja tettek fel egy "fájdalomtapaszt"... De nem fog, mert dramaturgiailag nem lenne szerencsés...
Én is reméltem, hogy ezt tovább nyújtják egy kicsit, pláne ha most az lesz a téma, hogy ki rakta föl a matricát. Azért pár kompromittáló részlet kiderülhetett, pl. amikor Mikola beszervezésének eltussolásáról beszéltek Gáborral, meg egyéb is. Amúgy is kicsit uncsi már, hogy Sótonyi mindent megúszik.