+Jó beszóltak neked. Látszik rajtad a műveletlenség ,mert még egy kis hazugsággal sem tudsz előrukkolni ,hogy így a így Kókadt igy a Horváth Ágica így a nagy büdös Demszkíj ezt tettek azt tettek ennyivel jobban teljesítettek. Na mi van elakadt a tű a lemezen?
Nyugi van kisgyerek,majd akkor szónokolj,ha egy nyanvadt népszavazást megtudtok nyerni:))
Megnyertük ! 98%!
Magatokat hülyítitek, ha a távolmaradókat a sajátjaitokhoz számítjátok.
Akit nem érdekel, azt nem érdekli.
Arról beszélj, hogy miért tűnik el szemünk láttára a baloldal ? Az is a Fidesz "bűne" ? (hmmmm... az viszont lehet)
Mert azon kívül, hogy orbánzakaroggy semmit nem tudtok nyújtani...
Vagyishogy dehogyisnem !
IMF kölcsönöket, völgy nélküli viaduktot, a családtámogatás felszámolását, melegfelvonulást, meg migránsimportot, közműdíjjak emelését, 10%-os alapkamat emelést a "független" MNB-ben.... És... az EU-s barátaitok imádnának benneteket !!!! De hát egyelőre nem ők szavaznak Magyarországon !
A népszavazáson meg kiderül, hogy valóban túl nagy áldozat a felcsúti kisvasút a rezsicsökkentésért, meg hogy Matolcsy 300 milliárdos "tervezett" veszteség helyett jövedelmezővé tette az MNB-t...
Lehet, hogy ti magas műveltségűek, elhiszitek, hogy au ország tönkre megy, de az átlag birka körülnéz, és látja a különbséget...
azert nem tiltando mert marshallo BUSZKELKEDETT a csaladjaval amugy azt mondtad van jobb dolgod megis itt vagy es velem foglalkozol izgat a florida ugyi ?
Persze az is egy megoldás,de nem kellene hagyni magadat,hogy elmondjon mindennek-sőt a családodat emlegesse ami egyrészt tiltandó másrészt nem etikus:))
Öregem,nem kell annyira komolyan venni a a kisöreget,persze,hogy hazudik még azt is megkockáztatom,hogy az államhatárt sem látta-de kell egy oldalnak egy ilyen bohóc is,látod semmi lényegeset nem tud írni csak szeretne kötekedni de ahhoz is buta-én egy darabig elviselem aztán hagyom vergődni-amikor unatkozom megint írok neki..
Így kell a kisöreghez viszonyulni-azt látni és tudni kell,hogy a kisöreg nem csapkodhatná az asztalt egy agykutató konferencián:))
Én sajnálom. Nagyon szar élete lehet. De mindent én sem emésztek meg. Ő az a magányos, fonnyadt pöcs, akit nem olvasok, mert nagy tömegben megárt az biztos. A kutyám agyban kenterbe veri. Ha egy magafajta megszólítana az utcán továbbmennék (mint mikor egy beszeszelt homeless motyogva felém tántorog, a múltkor egy rábaszott az autómra a Teleki téren, szerintem többet nem fogja azt tenni), pedig kifejezetten udvarias vagyok. De ezt a dumát, ami neki van....