Ha kártya, akkor a trafikos miért nem enged 1000 Ft alatt kártyával fizetni?
Tudod, a kártyás fizetésnél a bank díjat von le a kereskedőtől, ezért nem szeretik elaprózni, mert a levont pénz több, mit a bevétele(haszna).Több helyen, nem csak trafikban láttam, hogy 10k alatt nem fogad el kártyát.....
Nem kellett volna a Nemzethy Trafikda rendszer sem, oszt mégis lett. Meg tranzakciós sáp is. Legalább a rablók biztonságba vannak..:)
(nemrég már írtam, hogy megbízásból késő este cigit kellett vegyek. Be is nyitottam annak rendje és módja szerint. Az ajtónyitásra az eladónak rémület költözött az összes szemébe. Ketten voltunk csak, addig meg sem nyugodott, míg nem kértem, hanem adtam a pénzt.)
Hát te most nem bele, hanem jól mellé léptél. Harag van a bankokkal, nyente százalék! Meg transzfer díj! Meg banki közremüködés. Csak tunnám, hogy a bevételt most hova is teszik?
Az egyik dolog, amiről pofáztunk itt, most megoldásközeli(?) helyzetbe kerül?
Végül is, amig nem volt probléma a dohányárusítással, aztán csináltunk, hogy legyen mit megoldani? Rosszabb, mint a benzinkút.( 6 hónap, 51 rablás, 23 elfogott)
"Meszlényiné azt mondja, hogy a trafik törvény előtt biztos megélhetést biztosított a trafik, de azt követően volt nap, hogy egy kiló kenyér árát sem érte el a forgalom."
-"A Hírszabadság weboldal fiktív híreket kreál az olvasók számára szórakoztatás céljából, így az itt olvasható történetek csak az agy szüleményei, nincsen valóságalapjuk."-
A Hírszabadság weboldal fiktív híreket kreál az olvasók számára szórakoztatás céljából, így az itt olvasható történetek csak az agy szüleményei, nincsen valóságalapjuk. Aki a weboldalunkon olvasgat, tartalmat oszt meg, automatikusan elfogadja, hogy ez az oldal szórakoztatás céljából jött létre, nem pedig rémhír terjesztésként. A cikkekben szereplő személyek, nevek, csak a képzelet szüleménye, bármilyen hasonlóság a a valósággal csak a véletlen műve.
Számomra csak az nem világos, hogy a szórakozóhelyeken is csak 21 év alattiak nem ihatnak, vagy majd ha én bemegyek akkor is azt mondják, hogy bocsi de ez nem egy bortúra :D