Nem, nem marad ingyenes, legalábbis a régi (Magaskamat, Alap, stb) csomagoknál ha teljesíted a feltételeket akkor "csak" 0,1% az tranzakciós díj, egyébként 0,3%. Ez nem ingyenes. Jelen álás szerint a Zéró marad az a K&H-nál, persze pár nap és kijön az ő hirdetményük is, kétségem sincs erről.
"nekem ebből az jön le, hogy akinek eddig "ingyenes" volt és teljesülnek rá az eddig is érvényben levő feltételek, annak továbbra is visszatérítik a tranzakciós adóval kapcsolatos költségeket."
Nekem is az jön le, hogy ingyenes marad a számlám. Nem lehetetlen, hogy a Gránitnál marad - ki tudja meddig - az utolsó ténylegesen ingyenes folyószámla.
Ha valaki netán kigyűjtötte Bajnok csomagban lesz-e és milyen sarc, ossza már meg itt - biztos sokaknak segítség, most tabletről nem tudom a hírdetményeket böngészni.
Ott ugy 4 KP felvételt van(volt?) ingyenes, plusz minden belföldi utalás-csop.beszedési megbízás.
Ilyet mar nem adnak februar(?) ota. A Bajnok es az Asznal 0,1% es 0,3% az utalas dija. Az en ertelmezesemben csak a havi szamlavezetes koltsege lesz nulla.
De eppen a citis topikban irtam, hogy lassan a 3990 forintert minden ingyenes elolep a versenykepes csomagok koze, ha igy marad.
Ha a 150 ezret befizet a zember, akkor is 0,1%-ot minden fele keppen fizetni kell az utalasokra. A 150 ezer pingpongoztatasa itt 150 Ft. Plusz rajon a kartyadij, illetve kp felvetelenkent 0,3 % felso korlat nelkul.
Meg elviselheto terhek, de mar racionalizal a zember
"Azon lakossági ügyfeleink, akik olyan számlacsomaggal rendelkeznek, ahol a Hirdetményben közzétett feltételek teljesítése esetén a Bank jelenleg nem érvényesíti – a bankkártya éves díjának emelése kivételével – a 2013. május 1-i hatályba lépéssel meghirdetett díjemelést, a továbbiakban is jelenlegi mértéknek megfelelően jogosultak díjelengedésre, vagy díj-jóváírásra. A fenti kedvezmény érvényesítéséhez a jelenlegihez hasonlóan az alábbi feltétel valamelyikét szükséges teljesíteni:
- a bankszámlára az adott hónapban legalább 150 000 Ft összegben, legfeljebb két tételben érkezzen jóváírás, vagy
- a bankszámla nap végi záróegyenlege minden nap legalább 100 000 Ft legyen."
nekem ebből az jön le, hogy akinek eddig "ingyenes" volt és teljesülnek rá az eddig is érvényben levő feltételek, annak továbbra is visszatérítik a tranzakciós adóval kapcsolatos költségeket.
netbank használókhoz: új vagyok még, ma lett aktív a folyószámlám. netbankban hogyan tudok elmenteni kedvezményezetteket, ezeket karbantartani? név,számlaszám. ez valahogy itt nem egyértelmű a felületen (még?)
eleg sok fejlesztest betettek mar, nem hiszem, hogy az olyan nehez, amit mas oldalakon is megcsinaltak, hogy felismerje a bongeszot, es a sima vagy a mobil verziot toltse be alapbol. Persze meghagyva az opciot a valtasra. Vagy legyen egy m.granitbank.hu cim
Gyakran hasznalom a mobil verziot, jellemzoen pl. kp felvet elotti szamlak kozti atvezetesekre, kicsit kenyelmetlen, hogy a teljes verzional kell egy mobilon molyolni. Jo, jo, tudom, kedvencek...
Az új kezelőfelületen megtalálta valaki, hogyan kell pdf-ben letölteni egy számlakivonatot? Én nem találom... Csak HTML-ben nyitja meg,deszeretem elmentegetni őket havonta.
Így utólag már logikus, hogy nem romolhattak a feltételek, mert az csak 60 nappal későbbi dátumtól engedélyezett, de a rendszer rosszul működése bizalmatlanná tett.