Ha van időd rá, olvasgass utána itt (vagy másutt a neten) a kivi talajigényének, savanyítani tőzeggel, vagy egyéb anyagokkal lehet, de már az ültetés előtt fontos megtenni, mert utána már nem olyan egyszerű és olcsó.
Nagy köszi érte,már azért is mert a te inspirációd ami sokat segített :) Ha te nem próbálod ki a látottak alapján,akkor én sem tettem volna szerintem.Úgy gondolom, ha törököknek és az ukrajnai kivitermesztőnek"megfelelő,az nekünk is jó lessz:) Majd kiderűl miben más a gyökere,és mit produkál majd./bocs a vastag betűért/
Végre sikerűlt nekem is az...ami neked már sikerűlt--a kivit gyökereztetésre bírni.Anno pár éve én is láttam azt a török videot,de akkor még nem gondoltam hogy nekem is be jöhet a dolog,nem sok reményem volt hozzá.
Szerintem is magonc lehet szőrös a levele is a szára is nem akarok nevet mondani de az internetről rendeltem egy webáruházból ahol csak email cím van elérhetőségnek mint balkon geneva mini kivi néven az eladótól megkérdeztem hogy nem történt valami hiba a küldés folyamán ugyanis ez nem úgy néz ki mint az oldalukon szereplő képek.Küldtem neki képeket, erre az volt a válasz hogy biztosan képcsere történt a részemről mert ők jót küldtek pedig nekem csak ez az egy kivim van ezzel lezárva többet nem válaszoltak leveleimre.Rendes cég ugye?
Ma vettem egy issait a helyére mert nem akarok több évet várni arra hogy egyáltalán kiderüljön a neme a növénynek utána meg még x év mire felnevelem a párját is hozzá és akkor még nem tudom a fajtáját hogy melyik porzó vagy termő kell hozzá párnak
Hát én Kb azt mondanám hogy ez nem úgy néz ki mind a mini kivi , én inkáb nagy fajtára gyanakszom es ráadásul úgy néz ki mint ha magonc lenne , de ez csak Kb . Jó volna nagyon kozeli es nagyon tiszta kép hogy látni lehetsen hogy vannak e a szárán es a levelén szorok , vagy csak kopasz ?
Mindjárt egy kérdéssel fordulnák hozzátok. vettem egy tő ön termékeny mini kivit ,de szerintem nem azt kaptam kb. meg tudjátok mondani milyen fajta lehet?