Meglepne téged, hogy mennyire nem érdekelt, h ki emelt a vakomra, meg ki nem..
De egyet ígérhetek neked: Ha én sem nyerek majd semmit, és visszaesek az nb2-be, akkor majd figyelni fogom, hogy kik és hányszor emelnek a vakomra. Így jó lesz? :))
Az a baj itt, hogy amit írsz az igaz, csak nem tartalmazza a teljes igazságot.
1000000 béna között is lenne "kicsit" béna én "nagyon" béna. És ha ezek leülnek játszani mondjuk 100 bajnokságot és mondjuk ezt megismételnék 50-szer, akkor mondjuk az 50 esetből 49-szer a 100 bajnokságból mondjuk minimum 75-öt biztos azok nyernék meg akik a béna rangsorban még a felső (kevésbé béna) 50%-hoz tartoznak.
És nyilván így működnek a tényleges bajnokságok is. Ez persze nem zárja ki azt, hogy 1-szer akár nyerhet a "jósági sorrendben utolsó helyen álló játékos" is egy bajnokságot, ha kellő számún elindul (vagy akár 1-en is).
Ha viszont "elméletileg" teljesen azonos tudású játékosok ülnének le mindig játszani és kellően sok bajnokságot játszanának, akkor az már olyan lenne, mint a rulett, csak a kaszinó nyerne a dolgon a játékosok közül "szinte senki".
( Az egészhez hozzáteszem, hogy a kézbe kapott lapokat csak mutatáskor lehetett látni. )
A reakció alapján félreértetted, amit írtam. Nem konkrétan a nyertesre írtam, amit írtam, hanem Sign hsz-ének azon részére, ahol általánosít: "Bárki bejuthat a döntőbe, egybites aggyal ....".
Másrészt pont láttam azt a részt, ahol már 10 BB körül állt. Szerintem azt játszotta, amit kell ilyenkor. Egyrészt "megfelelő alkalmakkor" all-in ment, másrészt megpróbálta kiülni a nála jóval erősebben álló (3-4-szeres) 3. helyezett kiesését. Akkora stack méretből gondolom még bőven elégedett lett volna a 3. hellyel is és az azzal járó nyereménytöbblettel. Mikor 3-an maradtak, akkor is all-in-ekkel operált, nyilván egy kicsit már a szerencsére is bízta magát.
Ez persze nem zárja azt ki, hogy korábban, amikor még mélyebb stack-el rendelkezett, akkor a limp/call-t játszott.
Ezért lesz ez mindig a senkiháziak játéka. Bárki bejuthat a döntőbe, egybites aggyal is. És mondják, hogy ez meg az mennyiszer nyer... Persze, mert elindul minden szarul. Törvényszerű, hogy kialakul sok sikeres játékos véletlenszerűen is.
Tegnap kiderült, hogy arról, amiről "nagy BB", úgy gondolta, hogy hatással van a "kis BB"-re, / BOT kiesésére tett megjegyzések / ,de nem tudja, hogy elolvasta-e a "kis BB" a chatben, csak "fricska" - na azt nem én mondtam, még pontosabban "nagy BB"-nek fogalma sincs róla, hogy ki mondott olyat az asztalnál, mely "hatással" lehetett "kis BB"-re (de én tudom, hogy nem én mondtam), amit én utólag sértőnek mertem nevezni a reakciója alapján és melyről kiderült, hogy "nagy BB" számára nem volt sértő, sőt jól szórakozott rajta.... de akkor mi volt a tegnapi reakciója???