Keresés

Részletes keresés

Rece Pal Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1281
"megdöklik a pályán" hát itt a bibi. :-) Egyébként meg 7. hely. tuti.
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1280
Persze, mert holnap nem játszunk.
Előzmény: Tonio.Kröger (1265)
creedence Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1279
elfogadom,lehet,h a románok után kellett volna ezeket írnom :( pedig nem vagyok ellendrukker ,sőt ! azt azonban látni kell: attól függetlenül hogy milyen eredményt érünk el VALAMIT TENNI KELL ,mert ez így nem jó....

azt készséggel elhiszem,hogy 1-1 meccsre még össze tudjuk kapni magunkat
Előzmény: Llaca (1262)
Prücsök. Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1278
az a baj,hogy ezek lassacskán már csak üres szavak lesznek... :-/
Előzmény: Mse2005 (1256)
enndru Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1277
Készen van ez a koma...
Ha tényleg vannak akik flegmáznak akkor miért nem zavarja haza őket a francba? Ha fel akar mondani akkor mondjon is fel, ne csak beszéljen róla. Sinka és a szövetség is megér egy misét, hogy nem látják mennyire nem a válogatott élére való ez az ember.
Előzmény: bumbuka (1274)
Tonio.Kröger Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1276

ez a nyilatkozat is azt mutatja, hogy ez az ember alkalmatlan ennek a csapatnak (na jó, inkább társaságnak) a vezetésére... hihetetlen, milyen nyilatkozatokat ad sorozatban, talán előbb el kellene számolnia háromig.. oké, hogy vannak feszültségek, de ezeket csapaton belül kellene (kellett volna) rendezni, nem pedig a közvélemény előtt célozgatni, sejtetni, beszólogatni. szerintem.

ezzel együtt egy meccsen bármi lehet, meg kell szakadnunk Románia ellen, hátha bravúr lesz belőle! hajrá!

Előzmény: bumbuka (1274)
Mse2005 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1275
Hajdu TS-nek adott nyilatkozata mindent visz...mások farvizén...gondolom ismerős szitu neki...
bumbuka Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1274

Íme Hajdu-Kazinczy-János meccs utáni szösszenete.

Nem csípi, hogy pofákat vágnak a csajok.

Pedig nem újkeletű a dolog. Egyik játékos szülei mesélték, hogy kb. 800.000.- ft. értékű felszerelést kapott mind a 19 játékos, megfejelve pl. a pannon laptopjaival.

Már induláskor pofákat vágtak, hogy ilyen szar, olyan szar  a lap top, ahelyett hogy

összetették volna kacsójukat, hogy kapták.

Szóval mindent megkapnak, csak játszani kellene. Az pedig mint látjuk, nem megy, mert azt nem pofával, kézzel kell tenni.

Hajdu: Nincs több vállvonogatás, pofavágás!

Hajdu János, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya meglehetősen kritikusan fogalmazott a Dél-Koreától elszenvedett 33-22-es mérkőzést követően. A szakvezető a SamsungSport.hu-nak elmondta: ha kell, akkor hét-nyolc játékos lép pályára a hátralévő meccseken.

// <![CDATA[ var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); // ]]>

- Nincsenek csodák, és éppen ezért tudtam, ahhoz hogy nyerjünk, legalább hat embernek kell kiemelkedően játszani a csapatból. Igazából nem a vereség fáj, hanem az, hogy nem csúsztunk-másztunk a labdáért, nem volt meg a küzdeni akarás - fogalmazott Hajdu János.

Nem először szaladt bele egy ilyen súlyos vereségbe a magyar válogatott, az Ön irányítása alatt sem...

- A norvég túra és a kazah meccs után átfutott az agyamban, hogy nem vagyok én normális, mit keresek én itt, lenne ennél jobb dolgom is. Az is elképzelhető, hogy én vagyok túl érzékeny, hogy ilyen vereségekre nem vagyok felkészülve. De megbeszéltük a lányokkal, hogy az olimpiát végig csinálom, az ötkarikás játékok végéig vállaltam el ezt a posztot, annak ellenére, hogy kétszer ugyan már megbicsaklott a dolog. Abban bízom, hogy más, aki utánam jön talán jobban csinálja a dolgot. Mondtam a lányoknak, hogy egy hihetetlen lehetőség kapuja előtt állunk. Több 30 év feletti játéksunk van, a többségüknek lehet, hogy három mérkőzés van hátra a pályafutásából, vagy az utolsó olimpiájából. Bízom benne, hogy ezt a lányok lerendezik majd egymás között, de mindenesetre én nem bírom a vállvonogatásokat elviselni, azt, hogy van aki pofákat vág. Csak az fog játszani a románok ellen, aki harcol, megdöklik a pályán, és mindent megtesz a győzelemért, a társaiért, a hazájáért. Néhány farvizes nem ronthatja el ezt, legalábbis nem fogom hagyni, hogy elrontsák.

Mit szól a játékvezetéshez?

- Tetűk voltak! Az olimpián láttam őket már fújni háromszor, akkor is katasztrofálisak voltak. A vereség nem a játékvezetők hibája, ha én fújom, akkor is kikapunk, nem is erről van szó.

Összességében hogyan értékelné a Dél-Korea elleni teljesítményt?

- Gyalázatos volt, nem méltó a magyar válogatotthoz.

dabiTomi Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1273
Sajnos ez így van. És azt azért még tegyük hozzá, hogy még mázlink is van abban a tekintetben, hogy 5 ponttal és -13as gólkülönbséggel csoportharmadikok tudtunk lenni.
Előzmény: polyman (1272)
polyman Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1272

A dobogó olyan messze van a lányoktól, mint ide a kinai nagy fal túlsó vége.

Ezt a kézilabda iránti szeretetünk, a csapat iránti rajongásunk azonban feledteti velünk, sőt olvasva a különböző szurkolói, sportolói nyilatkozatokat - még vakká is tesz.

Így aztán nem vesszük észre, hogy már 1-2 éve szép lassan elmegy mellettünk a világ, annak ellenére, hogy időnként a lányok közül kerül ki a világ legjobbja.

DE, nem a csapat a legjobb, sőt egyre durvább vereségekbe fut bele.

Rövidesen aztán majd ott tart a kézilabda, mint a vívás, ahol a politikával magyarázza szegény Kovács gyerek a hatalmas fiaskót.

Ettől függetlenül várom a kedd 8,15-öt, hátha tévedtem és csak altatták a lányok immár 2. meccsen a románokat.

Előzmény: dabiTomi (1264)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1271
 Így van, nagyon egyetértek veled.
Előzmény: creedence (1255)
enndru Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1270
Azért az érdekes, hogy elég régóta tudjuk, hogy koreával egy csoportban vagyunk, 1000 éve ugyanazt játszák, van 3 edzője ennek az egy csapatnak, ennek ellenére úgy tűnt, mintha a játékosok életükben ma találkoztak volna először nyitott védekezéssel.
Nem igaz, hogy ennyi idő alatt nem lehet annál többet kitalálni, mint hogy Tomori helyett a kreativitásáról híres Hornyákkal kezdünk, merthogy "gyorsabb lábú"...
Előzmény: mondial (1263)
dabiTomi Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1269
Amúgy a kinti szurkolók előtt tényleg le a kalappal, hihetetlen, hogy mit művelnek minden meccsen.
Többen írjátok, hogy szoros lesz Románia ellen. Hát én ebben sem vagyok biztos - magam részéről felkészülök a legrosszabbakra is. Persze azért hajrá!
FHV Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1268
Most nézem csak az olimpiai honlap eredményeinél, statjainál, hogy ma Dinu nem elég, hogy 45%-ot védett, de még gólt is dobott!!! :-)
dabiTomi Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1267
Nem tudom miért tőlem kérded, pont ezt nem értem én sem:)
Előzmény: mondial (1266)
mondial Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1266
Görbiczet miért kell a végletekig kizsigerelni? lehet, h nélküle -20 lett volna? na és? az sem lett volna sokkal megalázóbb
Előzmény: dabiTomi (1264)
Tonio.Kröger Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1265
ma még igen, de holnap már nem...
Előzmény: az ördög ügyvédje (1260)
dabiTomi Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1264
Hát azért ez a mai meccs nagyon gáz volt. Pedig tényleg nincsenek nagy elvárásaim, mert tisztában vagyok a problémáinkkal, de azt magyarázza már el nekem valaki, hogy
- miért dobáljuk ki folyamatosan a labdát a lelátóra (nem csak a mai meccsen), mint egy amatőr csapat? Nem értem, miért van tele a gatya, mert szerintem ez attól van.
- miért cseréljük be -8nál a beteg Tóth Timit, amikor 2 nap múlva az olimpia legfontosabb meccse következik?
- miért nem pihentetjük Görbét, szintén a fenti okok miatt?

És ezekkel a megjegyzéseimmel még nagyon finom voltam. Reálisan nincs helyünk a dobogón, de azért ne alázzanak már meg minket. 1-2 játékossal szemben komoly fenntartásaim vannak, de neveket inkább nem mondok.
A románok jóval masszívabbnak tűnnek, mint a tavalyi vb-n. Kedden csodára lesz szükségünk a győzelemhez.
mondial Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1263
az utóbbi két meccsen súlyos morális gondok voltak
nemtom mi zajlik egy két játékos fejében, de ha összehasonlítjuk a hozzáállást a svédekével mondjuk, nagyon látványos, ég és föld a különbség
hangsúlyozom ez a mai és a ruszki meccsre vonatkozó megállapításom

állítom a románok ellen megint kibaszott szoros lesz és vért izzadnak a lányok

Görbét, Vértent, Pálingert és Ferlinget sajnálom
Görbe arca a végén sokatmondó volt
Llaca Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1262

Ez lehetséges, de most még versenyben vagyunk, és egyetlen feladata van a csapatnak, de nekünk "közvéleményenk" is, hogy a következő, immáron létfontosságú akadályt (ha ott hibázunk, már nincs lehetőség korrigálni), minél többet kihozva magunkból vehessük. Ez a csapatnál egyértelmű, hogy mit jelent. Nálunk, szurkolóknál sztem azt jelenti, hogy a végkonklúziókat vonjuk le az Olimpia után, egyelőre koncentráljunk a következő feladatra, és hogy azt hogyan tudja esetleg sikeresen venni a csapat, bármennyire is nem nekünk áll most a zászló.

Szerintem.

Előzmény: creedence (1255)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1261
Nagyjából én is így láttam.
Előzmény: FHV (1258)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1260
Pigniczki az egyik legjobb volt ma.
Előzmény: Tonio.Kröger (1228)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1259
A T-72-es kisebb helyen megfordul, mint egy Zsiguli.
Akár usankás orosz, akár hajadonfőtt magyar vezeti.
Előzmény: ohkhezi (1217)
FHV Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1258

Az a baj, hogy ezt már az olimpia előtt is kijelentette - lásd Pálinger szerepeltetése -, pedig aztán ma semmi nem múlt azon, hogy ki áll a kapuban. Így talán Herr is szerepelhetett volna az olimpián, nem csak 12 percet az 5 meccsből...

Pigniczki ma a körülményekhez képest jól teljesített, a széleket feladtuk (támadásban és védekezésben is), és azt nem hiszem el, hogy egy ekkora átlövő, mint Szücsi, nem képes 9-ről felugrani és lőni, inkább a falba vezeti, ha elmegy egyáltalán odáig.

Előzmény: enndru (1254)
titi999 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1257
a sports illustrated és a la gazzetta dello sport tippjei:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=192857
Előzmény: Mse2005 (1253)
Mse2005 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1256

Görbe: "Sajnos már az elején elrontottuk a meccset, és ezzel el is úszott az egész. Tragikus volt a játékunk, főleg a támadójáték, és Korea volt olyan jó, hogy az elején megszerzett előnyt megtartsa. Tény, nem erre számítottunk, de az biztos, hogy a negyeddöntő más lesz, a románok ellen nagyon összeszedjük magunkat.”

Előzmény: Prücsök. (1247)
creedence Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1255
a helyzet súlyos ,tudomásul kell vennünk,h kevesebbek vagyunk mint azt magunkról gondoljuk
Előzmény: enndru (1254)
enndru Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1254
Hajdu:
"Lélektelen játékkal kaptunk ki, le kell ülnöm beszélgetni néhány játékossal, és ha kell, 7-8 emberrel csináljuk végig az olimpiát" - szólt Hajdu János szövetségi kapitány első feldúlt nyilatkozata. "Ha valaki nem tud küzdeni, az nagyon nagy baj. Ma csak közepes teljesítmények akadtak a csapatban, Tóth Tímea betegen szerepelt, szerintem 6-7 gólos különbség lett volna reális, de a bírók is 'szemét' módon fújtak. Mindenkinek össze kell szednie magát a románok ellen."
origo

Miről beszél már megint? Milyen néhány játékos? Ez csapatmunka volt.
Mse2005 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1253

off

nem tudja valaki hol jelent meg az a cikk, amiben külföldi egy vagy több sportszaklap (?) jósolt, hogy mikor szerzik a magyarok az első aranyérmüket, és kik lesznek azok?

ha valaki tudja, lécci írja meg! köszi

cornexis Creative Commons License 2008.08.17 0 0 1252
elment mellettünk a világ lassan Európa is, Londonba meg egyenesen majd kapaszkodnunk kell...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!