Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Igazából a Zsolttól kérdeztem, mert ő ajánlotta, de elsőre nem tudtam belépni, és utána már nem figyeltem, hogy nem címeztem senkinek a hozzászólást.. Na, jó elég a magyarázkodásból! Akkora kéne, hogy a fa törzse beleférjen, és csak egy pár darab próbaképpen.
Kézműves boltokat tudnám ajánlani. Teljesség igénye nélkül: Dózsa György úton a biztosítóval szemben, van az Interspar mellett, és a vasútállomáson is.
Filc, mint anyag, vagy filc, mint filctoll? :) Utóbbit papírboltban, előbbit szerintem bármelyik méteráruboltban be lehet szerezni. Az árát ne kérdezd.
Igen meg is kaptam, de otthon már megnéztem és azt már az outlook letöltötte a szerverről, így más gépen a freemail.hu-n nem jelenik már meg a korábban letöltött levél... Hűű. lehet hogy nem értem amit írtam? Mindegy... De azóta már hazaértem, szóval már meg tudtam nézni.
Este Tata állomásra befutott a kék Szergej, a Nacco-s teli remms kocsikkal, és még itt volt a szlovák magán gép is. Úgy hogy az epoch VI már begyürüzött hozzánk is.