Keresés

Részletes keresés

Hawtin Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1118
Én is kifejezetten utálom mind a két csapatot.. :)
Előzmény: mkbmarcsi (1117)
mkbmarcsi Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1117
A spanyolok sztem tuti hozzák a svédek ellen.Főleg ha hadják hogy Romero is játszon. Igazából sem a farnciákat sem a németeket nem szívlelem nagyon de most azért megeröltetem magam és szurkolok a franciáknak :D
Előzmény: Hawtin (1115)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1116
Még jobb lenne, ha x lenne a spanyol-svéd.
Persze csak ha Izlandot megverjük. De az remélhetőleg csak meglesz.
Előzmény: Kooliver (976)
Hawtin Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1115
Tetszik nagyon a pozitív értékelés, és hozzáállás. Holnap nyernünk kell, nincs mese. A spanyolok megverik a svédeket, a franciák pedig a németeket. Muszáj így akalulnia. :)
Előzmény: Törölt nick (1114)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1114

Bárki bármit állít: csodálatos meccs volt! Egy remek magyar csapat, amelynek ezúttal a "második sora" hozta magát, ha a nagyoknak (idősebbeknek nem ment.)

Ott álltam a vegyes zónában és láttam a svéd játékosok arcát. Egyikük a rácsot rugdosta, a kieli csodabeállós (akit a II. félidőben a Herbert Gabi levett a pályáról) nyilatkozat nélkül továbbállt. Ők is tudták, ezzel az elvesztett egy ponttal lehet, hogy Peking veszett el a számukra.

A magyar csapatnak azonban megmaradt a sansza, amivel élni kell, Izland szerdai legyőzésével. A holnapi nap nagyon fontos lesz. Az első meccsen Svédország-Spanyolország, itt a hispánoknak kell drukkolni. A második mérkőzés, a német-francia, a tavalyi vb-elődöntő visszavágója. A gallok egy éve erre várnak. Most nekik kell szorítanunk. S ha ők is győznek, meg mi is, akkor a második középdöntős nap után Magyarország válogatottja a 2. helyen várja az utolsó napot és ebben az esetben a svédek és a németek (ők játsszák a legutolsó középdöntőt), nem tudnak bennünket kipörgetni.

Ez a magyar férfi kézilabda-válogatott nagyon megérdemelné ezt az olimpiai selejtezőt. A csapat most nagyon együtt van, lehet, hogy Gál Gyulának most kevésbé megy, de más azzal a kézzel odahaza merevülésben üldögélne, Gyula meg itt játsztikk. S bármilyen hihetetlen, ő is nyerni akar. Császár Gabi kezét is ápolták kedden délelőtt, de eszébe nem jut, hogy ne tegye oda magát. A két kapusunk csodás és az a Zubai Szabolcs, akiről eddig kevesebb szó esett, szerzett olyan labdát és dobott olyan gólt, amivel megmaradt a reményünk a győzelemre és amivel hoztuk a döntetlent a remek svéd csapat ellen.

Biztos vagyok abban, hogy sokakban van most hiányérzet, hiszen a 40. percig végig vezettünk, a parádésan játszó Iváncsik Gergő kihagyott egy hetest, kettős emberelőnyben volt sanszunk, de ne feledjük: a magyarok egy 0-7-es széria után álltak talpra. Ez pedig remek dolog, ebből lehetne erőt meríteni az izlandiak elleni ütközetre.

Akik ezt a meccset látták (hallgatták) életük egyik legnagyobb sportélményét kapták. Hasonlót a tavalyi Dánia elleni kieli mérkőzéshez. Amikor ma délután a csarnok felé baktattam, eszembe jutott, hogy ha csak a két ország (svéd és magyar) sportkultúrája közötti differenciát nézem, ha csak azt veszem górcső alá, hogy az állam ott és itt mennyivel támogatja a sportot, ha azt nézem, hogy milyen lehetősége van egy svéd és egy magyar gyereknek, aki elkezd kézilabdázni, akkor ezt a meccset a skandinávoknak minimum 10 góllal kellett volna megnyerni.

Szerencsére a sport nem csak erről szól. Valahol egy csoda az eddigi magyar szereplés azzal a háttérrel, ami nekünk van. Én ezért vagyok most boldog, hogy 27-27-re végeztünk Svédországgal.

mkbmarcsi Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1113
Hát most inkább nem nézem vissza.;) Nekem elég annyi,h befújták és nem ellenünk.:)
Előzmény: hobbitka_ (1112)
hobbitka_ Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1112
Olyan nincs, hogy indító játékossal semmit sem csinálhatsz. Ha kis szabálytalanság volt, akkor kis szabálytalanság volt (persze csak ha kis szabálytalanság volt :-) , videóbírót!)
Előzmény: mkbmarcsi (1110)
Nano18 Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1111

számolgatok

holnap:

Svéd - spanyol : spanyol +2

fr- német: húzós sok mindenről dönt de álmaimban a franciák nyernek :)

izland - magyaro. : magyar

csoport

fr      8

hun  5

esp  4

ger  4

swe 3

isl    0

ha minden igy történne akkor francia b csapatot kellene megvernünk az elődöntőért. ellenben ha a németek nyernek, akkor menni fognak mint a huzat, döntetlen esetén tovább számolgathatnak hogy első vagy második helyen akarnak e továbbmenni.

akkor fr 6 ger 6 mi 5 spanyol 4 swe 3. németek verik a svédeket 8 fr minket 8 esp6 mi 5 swe 3 isl 0. tehát akkor csak negyedikek vagyunk de izlandot meg svédeket akkor is előzzük és szurkolni kell hogy szlovénia és montenegról legyen a két utolsó a másik ágon.

persze még sokminden történhet de nem gondolom hogy a svédek ezek után bárkit megvernének igy akár még egy kiskülönbésgű vereség is beleférhet izland ellen

én a legelsőt tartom valószínünek (vagy inkább azt szeretném nagyon nagyon :D)

nah de lehet szétszedni a gondolatmenetet :D

mkbmarcsi Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1110
Blokknál más.De itt már nem az övéké volt a labda,hanem egy esetleges indítást akadályozott meg azzal h oda ütött.
Előzmény: hobbitka_ (1109)
hobbitka_ Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1109
Ezt honnan veszed? Ilyen nincs. Pl: rengeteg blokknál ütnek labdás kézre. Igenis számít, hogy labdát ért-e, de még ha nem akkor se mindig kiállítás.
Előzmény: Replica (1107)
mkbmarcsi Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1108
Na most elbizonytalanodtam de nekem ugy rémlik nem ért hozzá.Vagy ha hozzá is ért akkor max. Feci kezével együtt.De mostmár én se tudom :$:)
Előzmény: hobbitka_ (1106)
Replica Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1107
Ráütött a labdás kézre, ismétlem ez minden helyzeben 2 perc, az egy másik dolog hogy mikor ítélik meg érte.
Előzmény: hobbitka_ (1103)
hobbitka_ Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1106
Ha abból indulsz ki, hogy neki kell bizonyítania, hogy labdára ment akkor így van. A kérdés, hogy kézre ment-e! Ez viszont nem egyértelmű, hozzá is ért a labdához. Ha rosszul emlékszem szóljatok, béna a memóriám :)
Előzmény: mkbmarcsi (1102)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1105
"Fú, ettől a médiáktól hánynom kell. A sok buta és műveletlen ember miatt totál helytelen formák is elfogadottá váltak"

Igen, a sok buta és műveletlen ember próbálja erőltetni a médiumokat médiák helyett. Ők biztos a fóliák helyett is fóliumokat mondanak.
Előzmény: Ódri (711)
spurs84 Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1104
Ilyés nagyon nagy ezen az EB-n,ott van lelkileg is,király...szvsz
Előzmény: cenicienta (1090)
hobbitka_ Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1103
Én úgy emlékszem egyszrűen feltartotta a labdát.
Előzmény: enndru (1100)
mkbmarcsi Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1102
Viszont tisztán látható volt,h esélye nem volt  svédnek h kiüsse a kezéből a labdát mivel vhol a csuklója alatt találta el,így viszont akadályozta ugyh simán járt a 2 perc.Aztán lehet azt mondani,h csak a labdát akarta.A szándékos lábra is lehet azt mondani h pont odaléptem és rádobta a lábamra akkor is 2 perc.
hobbitka_ Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1101
Mi az, hogy szándékos ütés? Egy védekezés alatt 15 "szándékos ütés" van.
Ez labdára irányult, nem kell mást belemagyarázni.
Előzmény: Replica (1099)
enndru Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1100
Ahogy én láttam igencsak dobásra lendült Ilyés keze.
Persze lehet rosszul láttam...
Előzmény: hobbitka_ (1098)
Replica Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1099
Szerintem szándékos ütés minden helyzetben, a pálya bármely részén 2 perc.
Előzmény: hobbitka_ (1098)
hobbitka_ Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1098
Ha egy magyart állítanak ki hasonlóért biztos agyf@szt kapok. Semmit nem számít a pálya közepén, hogy odaütött. Ha előre lendülő (ált lövő) kéz után nyúlnak, azaz sérülést kockáztatnak, akkor azt lehet két perccel büntetni.
A bírónak nem kell kitalálnia, hogy ő közben arra gondolt, hogy jól eltöri a karját. Sima kis fault volt, nem jár érte két perc. Erre mondtuk páran, hogy nem a bírókon múlt.
Előzmény: enndru (1094)
imoT Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1097
Timuzsin a saját csapatában is alig játszik, ha igen, akkor is max védekezésben. A B-válogatottba lehetne csereember kb.
Előzmény: MahatmaC (1095)
IstyBoy Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1096
Fantasztikus meccs volt, 20-24-nél szerintem mindenki kiegyezett volna az X-el, örüljünk most ennek, és szurkoljunk! Annak is, hogy számunkra kedvezően alakuljanak az eredmények!
Ez a magyar csapat nagyon megérdemelné, hogy ott legyen Pekingben! Ne legyen már TÖBB olyan pechünk, mint a tavalyi VB-n, hajrá Skacok!!!
MahatmaC Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1095

Előszor is gratulálok a csapatnak, -4-nél már majdnem kikapcsoltam a tévét, biztos voltam benne hogy ez a hajó elment. De a srácok felálltak és még majdnem nyertünk is. Ha jobban észnél lettünk volna a végén simán meg lehetett volna.

Abban a periodusban picit elkezdtünk egyénieskedni, mindenki azt hitte, hogy egyedül nyeri meg a meccset. Sajnos most a Gyula nagyon gyenge volt, de Eklemovics sem nyujtott sok mindent és sajnos Nagy Laci is halványabb volt mint szoktuk.

Az látszik hogy beálló játéknak javulnia kell. Nem akarok tippeket adni a kapitánynak, de én Nagy Kornél helyett inkább Schuch Timuzsint nevezném be, ő kb Gál alkatú beálló, tudna segíteni védekezésben is és támadásban is.

enndru Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1094
Nem ziccerben, viszont hátulról csapott oda Ilyés kezére. Simán kétperc szerintem.
Előzmény: Omega12 (1043)
cenicienta Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1093

Na, mivel, lejar mindjart a penzem-idom-stbm, megyek gondolkodni tovabb hazafele:).

Jo ejszakat es HAJRA FIUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mkbmarcsi Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1092
Nekem már az külön nagyon tetszett mikro a himnusz után megláttam Fecit.Mekkorát ordított:)).Itt már tudtam vele ma se lesz baj.:)
Omega12 Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1091
Illyés játéka számomra hatalmas pozitívum, én eddig azt tartottam róla, hogy egy örök igéret, de tetszik, ahogy pörgeti magát és az sem mellékes, hogy végre nem csak elvétve talál a kapuba.
cenicienta Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1090
NEEEEEEEE! Akkor ez a meccs egy igazi kuriozum volt:) szeretem en az Ilyest nagyon, de nem sok meccset bir ki kiallitas nelkul, de azert hasznosan is vedekezik, es mostansag meg lo is.Tsodas
mkbmarcsi Creative Commons License 2008.01.22 0 0 1089
:)) Létezik.Sőt még Herbertet se.:))
Előzmény: cenicienta (1088)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!