Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Nekem C320 és C720b combom van, azokkal szoktam bíbelődni. Még ezeknél se fordul elő, hogy baj lenne ha cserélem a kártyákat. Szóval 90% hogy ezzel nem lehetne hiba. Több variánssal is próbáltam.
Már feltéve, ha nem installálós igo-t használsz, mert azzal előfordulnak gubancok. Javaslom tegyél stopwordös verziót egy SD-re és nézd meg azzal működik e. Lennebb vannak jó megoldások rá.
Egyébként, a kártya hibája is lehet. Nekem az volt anno egy 8GB SDHC-met sütötte el a kütyü. Valamint, az is szokott lenni, hogy hiába formázod, hacsak nincs külön SDHC kompatibilis olvasód, nem formázza le rendesen, és a hibajelenség nem fog megszűnni.
Akárhogy is, kellene neked is egy kvázi "szervíz" SD.
Sima natúr Mio és sd-ről. Mioautorun exe és scp + Igo8 és simán fut, ha benne a kártya az igo8 indul. Ha nincs simán az eredeti MioMap V3.3-ként indul el.
sziasztok az lenne a kérdésem, hogy C520 as készüléken miomap 3.3 verziom fut! feltettem azt a cracket amit it kaptam hogy fussanak az uj térképek is! minden szupin működött is amig egyszer csak nem akart elindulni a miomap progi. betölt mindent és az utolso lépésnél visszadob a menübe. sajnos nemtudom mi lehet, vissza másoltam a régi fileket is sajnos ezekkel sem megy! kérlek segitsetek mi lehet a baj! köszi
Semmi különöset nem csináltam vele! Van két c320-os és a másik tökéletesen működik. Igo8 8.3.2.64873 + Miomap.exe automatán kártyáról indul. Ha csak az nem volt a hiba, hogy ugyanazt a kártyát tettem bele, amivel a másik tökéletesen működik. Tehát van kártyám a kérdésedre válaszolva.
Remélem tudsz segíteni? És köszi az eddigi gyors reagálásodat.
Van egy MIO C720-asom. Szeretnék SD kártyáról IDO8-at futtatni (úgy hogy a régi mio is megmaradjon), de nem világos hogyan kell. Visszaolvastam a forumban, de nem találtam (számomra egyértelmű) leírást.
Mio C320 Bekapcsolást követően felugrik egy hiba ablak a következő szöveggel: Fatal Application Error Application Launcher.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor. Program: Launcher.exe Exception: 0xC0000005 Address: 037FE210
Nincs USB kapcsolat és nem reagál semmire. 10 mp-es hard-reset és ugyan ez a jelenség.
óóóó! Nekem eddig teherautón volt azért nem volt csuszka most átraktam személyautóra van csuszka 5 állással de az ikon az sajna nem változik! De nekem most nem a legujjabb jerry van fent mert az nagyon belassult majd 1 perc volt induláskor mikor elindult utánna még kb, egy percig csak volt mintha kifagyott volna és utánna indult .Mi van a legujjabban megéri így is felrakni vagy inkább haggyam?
Beállítások/Útvonal/Jobb alul a személyautó alatt a color csuszka mozgatásával tudsz választani. A 0 természetesen nyíl...sárga kék...zöld...stb színű autó
Sziasztok! Először is köszönet stopwordnak a hackért, bár ahány oldal, annyiféle variáció, megoldás, csak valahogy egyik sem működik tökéletesen. Az iGO8 és MioMap használatával nincs gond, az megy, csak a stopwordban telepített Multimédia ikonokkal van bajom.
Akármelyik stopword, vagy előre elkészített kártyacsomagot is szedem le, a Multimedia ablak Zenelejátszó és Képnézegető ikonjára kattintva MINDEN alkalommal hibaüzenetet kapok (Érdekes, a videólejátszás működik).
A hiba minden esetben ugyanaz, "cannot be accessed".
Az Audio ikonra kattintva: 'MP3Player' cannot be accessed. Make sure the file is not currently open. If the file is not open, try opening the file from within the appropriate program.
Az Images-re kattintva ugyanez (kivéve a kétnavis_stopword.zip-el, mert ilyenkor ez érdekes módon működik).
Ha ilyenkor visszamegyek a főmenübe, a Multimédia almenüben található Audio-nál szintén az MP3 Playeres hibát dobja vissza, a Videó ikonra kattintva elindul a program, de a fájl megnyitás gomb inaktív, a Pictures az Audiohoz hasonlóan a PictureViever.exe-t hiányolja. Egyedül csak a kamera ikon működik.
Mi a bánattól lehet ez? A navigation.ini-ben mindegyik program a Windowsmegfelelő exe -re hivatkozik, amit csak ActiveSync alatt kapcsolódva látok, USB alatt nem (viszont ActiveSync alól megfelelőek a hivatkozások, tehát az ikonok valójában jó helyre mutatnak, mégsem érik el a fájlokat).
Szia! A Jerry skin eleve tartalmaz kisautókat, de ha azok nem tetszenek, akkor egy kis photoshop ismerettel (átlátszó hátterű képpel) saját magad is tudsz szerkeszteni autókat hozzá.
Arra a kérdésedre, hogy van e ennél jobbskin hozzá? Hmmm, szerintem nincs, ez tud a legtöbbet. Főleg a legutolsó 2008.12.17 dátumu. De ehhez regisztrálni kell, hogy elérd. ( http://www.simplyphoto.com/MIO/Downloads/index.php ) Riks is készített hozzá még anno skint, nem rossz az sem...