Keresés

Részletes keresés

Lupin's fairy Creative Commons License 2006.08.18 0 0 862

Hát ez csúcs volt, most sikerült letöltenem, (tegnap rendelenkedett a netem) váá az a hálószobaablakos jelenet csúcs, meg ahogy fut az esőben, úgy tűnik télleg eldobja a botot - ha csak nem trükkösen egy álomjelenetből vették az egészet... gyanús!

Mikor fogom még ezt látni? Már második évadnak is örülnék vagy csak egy kicsi ismétlésnek, az első pár rész úgyis kimaradt!

Semmi humorom ehhez a médiumoshoz az asszonyokat meg ki nem állhatom:(((

Előzmény: Desperate HOUSEwife (860)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.18 0 0 861

Bazzeg, slash hódít mindenhol...LJ-n most megy egy szavatás, hogy melyik a kedvenc House-os shiped, és vajon mi vezet? Hát persze, naná, hogy a House/Wilson, mi más? :-DDD Azért ez elképesztő, OK, én is szeretem őket, de eszembe nem jut ilyesmit belelátni a kapcsolatukba, max poénkodni érdemes rajta, na de komolyan venni?

Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a House/Cuddy-sok szépen beállítottak egy szilárd 2. helyet, na de az első, ahogy elnézem, megdönthetetlen! :-)

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.17 0 0 860

Naaa igen, az kéne! Felvenni minket társírónak, vázz!!! :-DDDD Képzelem, mik lennének, de jó is lenne, kb mint a paradicsomban, szerintem a nőzők nagyrésze se panaszkodna, az éjféli műsorsávba való áthelyezés lenne az egyetelen negatívum. :-)

Vááá, de jó az a hálószobaablakos jelenet, annyira, de annyira HOT!!!!

House meg hogy fut már, futva megy mindenhova, azt mondja "csak 8 mérföld" volt, nem igaz ez a pasi... :-)

Ja igen, én Wilson édes volt, nagyon!!!!

Láááv!

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (858)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.08.17 0 0 859
Aztaaaa Kááááááá Úristen! Ez nagyonjóóóóóóó!!!!! Fuss House, fuss! Az a szökőkutas jelenet olyan megható volt, szipp. Aztán Cuddy ablkaa sem semmi :DDDDDDDDDDDD Most egy energiabomba lesz a mi doktorunk :DDDDDD
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.08.17 0 0 858

Igen, béb, Téged vártunk ide ;)))

Áááá- ez a promóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Basszus, asszem rátapintottunk részben a lényegre a ficben :DD ez akkora LOL! Nem akar felvenni minket David Shore, hogy lőjünk pár ötletet a következő évadokhoz?! :DDDD

Hm... asszem, ötletből nem lenne hiány, és House MD-t éjfélkor nyomnák :DDDD

Ő fut!! Mégis őőőőőőő!!!!

Jaj, Wilson de cukin mondja: Because he can... :-)))

Előzmény: Desperate HOUSEwife (857)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.16 0 0 857

ÁÁÁÁÁÁ!!!

Ezt láttátok már? Mivel nem írtatok, amíg nem voltam, ezért gondolom, hogy nem, de feltöltöttem rapidshare-re, ez az eddigi leghosszabb és legteljesebb 3. évad promó, és bazijó!!! Annyira, de annyira HOT, hogy még most is izzadok, és mindjárt meg kell néznem újra... :-)

Tessék letölteni:

http://rapidshare.de/files/29666097/foxpreview2006.mov

Ja, és egy szó: fanfiction! ;-))))

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.14 0 0 856

Ó istenem, Lisa... :-) Most olvasok egy interjút vele, és megint megbizonyosodtam róla, hogy ez a nő olyan szinten imádja Hugh-t, hogy az már bűn... ;-) Feleség helyében én nem engedném ezeket egymás közelébe, olvassátok,  miket mond róla:

"He is an amazing guy. He's a really hard worker and hilariously funny and very dedicated. And very sexy!

You've been quoted as describing Laurie as "hot."

He's beautiful! At the same time he's the guy who's the most unlikely guy to be considered that. Yet he ends up being sexy through the back door.

Explain what you mean by that.

I mean, if you took Hugh apart and really picked at him, he doesn't have the features, besides his eyes, of a typical handsome guy. With Hugh, it's everything put together. Including his mind and intelligence. He's a very tall, brilliant, blue-eyed guy. He just has that indescribable thing. 

There's so much sexual tension between your character and Dr. House. Would you like that tension to go to the next level?

I think that would be amazing. It would be great. I think it will take a while to get there, though. I think at the moment that tension is partly sexual and partly intellectual. I think they're two equals. That's a very sexy thing by itself.

It seems to be the relationship that "House" fans want.

Yeah! I would love it. I would absolutely love it!

Mellesleg teljesen egyetértek vele, annyira bírom, hogy a "beautiful" szót használja, maximálisan igaz!!! :-)

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.14 0 0 855

naszóval:

:-DDDD

Előzmény: Desperate HOUSEwife (854)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.14 0 0 854

Megsúgom, hogy már én is elképzeltem.... :-) De senki mást! Mert ő az egyetlen, akivel kapcsolatban egyáltalán felmerül bennem, hogy mi lett volna, ha...

Újabb bizonyíták a hasonlóságra Ház és Piton között:

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (853)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.08.14 0 0 853

Igaz... habár vannak még hasonlóan impresszív és karakteres hapekok, de... én sem tudnék bárki mást elképzelni Hugh helyett, mert az már nem az a House lenne- persze akkor nem tudnánk, milyen lenne House Laurie-módra :DD

*elképzelte egy pillanatra Alant House-ként...*

:D

Előzmény: Desperate HOUSEwife (852)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.13 0 0 852
Szerintem menet közben már rájött, és most már úgy van vele, hogy úszik az árral, ha egyszer szexistent teremtett, akkor szexistent teremtett, ez van...de hát mit beszélek, vissza a realitás talajára: ez a karakter szart se érne, és fele ennyire vonzó se lenne, ha bárki más játszaná!
Előzmény: Mrs.Barty Jr. (850)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.13 0 0 851

Most annyra feltöltöttem magam képekkel, hogy nem bírok leállni... :-) Ez a pasi, ezek a pofavágások, ezek a kék szemek....aaaahhhhhh........

Én is akarok vele szemezni!
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.08.13 0 0 850

Áh... nem... nem... hülyeségeket írtam csak a zelőbb... ilyen nincs még egy :DD

BTW David Shore, ha meleg lenne (vagy az?!), akkor tudta volna, h House-nak egy ekkora szexepillel csak sikere lehet, akármilyen kötsögparasztbunkóállat is...

Előzmény: Desperate HOUSEwife (849)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.13 0 0 849

Ááááá, én nem tudom, én abszolút nem ismerek senki olyat, amire ez a leírás pásszolna...

*ártatlan szemforgatás*

Miért, Te igen?!! :-P

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (848)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.08.13 0 0 848

ez a hozzáállás olyan ismerős... mintha valaki tök bunkóra akarta volna megalkotni a karakterét, mégis imádják a nők...

nem is tudom, ki az... szójjjatok, ha eszetekbe jut :-DDD

Jájjj olyan cute ez a pasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Előzmény: Desperate HOUSEwife (847)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.13 0 0 847

Tele vagyok screencapekkel, és nem győzöm bennük gyönyörködni, úgyhogy gondoltam, berakok párat a kedvenc részemből. Olyan hihetetlenül édes fejeket vág... :-)

Igen, kedves David Shore, tudjuk, hogy egy kiállhatatlan bunkónak akartad megalkotni, de ki kell, hogy ábrándítsalak, mert akkor is ÉDES! :-PP

kimmo Creative Commons License 2006.08.13 0 0 846

Köszi, majd megnézem!:-)

Előzmény: Csillagkutya (845)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.08.13 0 0 845

Kimmo! Most néztem a torrentspy.com-on fent van 4 évad :)))))

Előzmény: kimmo (844)
kimmo Creative Commons License 2006.08.13 0 0 844
És? Megvan valakinek?;-))
Előzmény: Hélia (842)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.13 0 0 843

Na igen...Bertie láááv :-)

Előzmény: Hélia (842)
Hélia Creative Commons License 2006.08.13 0 0 842

Nálunk Majd a komornyik címen futott, a Duna tv sokáig adta/ismételte

Imádnivaló, nagyon angol sorozat :-D

Előzmény: kimmo (841)
kimmo Creative Commons License 2006.08.13 0 0 841

Na háj, háuzfanok!:-))

Haladok, haladok, 28 rész megnézve! Ez a fajta humor nekem is nagyon bejön, és kétségtelen, hogy kitűnően áll Laurie-nak a borosta!:-)))

Nos, összefoglalva eddigi érzéseimet a sorozattal kapcsolatban:

Egyet nem szeretnék: ha Háuz összejönne megint a volt nőjével. (lécci, ne lőjétek le a poént, nem nagyon olvastam vissza, biztos volt már erről szó).

Cameron túl gyenge hozzá, Cuddy meg... semmilyen. Valami határozott, letámadósfajta nőcit tudnék elképzelni mellé.:-))

CSK: én leszedtem azt a videót, mingyá átküldöm!

Ja és tud valaki valamit a Jeeves and Wooster c. sorozatról? Megy valahol? Milyen?

Na csá!

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.13 0 0 840

:-DD

Pontosan! Sőt, minden passzol, mert még a haja is vizes azon a képen... :-DDDD

Ja, és a Wilson-Cuddy jelenet:

W: Láttad? House újabban rózsaszín ingben mászkál.

C: Ööö...nekem nem tűnt fel. Esetleg nála hagytad egy-két ruhadarabodat, miután kiköltöztél?

Előzmény: Csillagkutya (839)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.08.13 0 0 839
Van House, de nincs időm rád vasalni! Este 8-kor az irodámban! Most pedig irány az ambulancia! :DDDD
Előzmény: Desperate HOUSEwife (838)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.13 0 0 838

Én meg most a rózsaszín ingen gondolkodtam, hogy a francba került az rá...és eszembe jutott, hogy lehet, hogy valóbában pontosan az történik, amit megírtunk a fanficben, és mivel az éjjel House felsője...hmmm..elhasználódott, más megoldás nincs:

-Cuddy, nincs egy inged kölcsönbe?

:-P

Előzmény: Csillagkutya (837)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.08.13 0 0 837

Jaja lehet, h így lesz :))) Vagy az még lehet, h a gördeszkás, rolleres jeleneteket tényleg csak álmodja, aztán lesz az elején bot. Egyébként nem tudom :))) Már csak 3 hééét :))))

Előzmény: Desperate HOUSEwife (831)
Allison Cameron Creative Commons License 2006.08.13 0 0 836

:-DD

szerintem kitaláljátok, ki lettem... Nomen est omen... :-D

Előzmény: Desperate HOUSEwife (833)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.13 0 0 835
Kitöltöttem teljesen őszintén, és így is Cuddy lettem, de egy kérdésnél vacilláltam, kipróbáltam, úgy, hogy arra mást válaszolok, és úgy már Cameron lettem bazzeg! Egy válasz lenne a különbség a 2 karakter között? :-PPP
Előzmény: Mrs. A. Kapranos (834)
Mrs. A. Kapranos Creative Commons License 2006.08.12 0 0 834
Kitöltöttem teljesen őszintén, csak magamból kiindulva, és Foreman lettem:))) Nice, amúgy is ezt szerettem volna, és még csalnom sem kellett;-P
Előzmény: Desperate HOUSEwife (833)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.08.12 0 0 833

Íme a legátlátszóbb és legsimábban manipuilálható "melyik House karakter vagy?" teszt, gyakorlatilag azt hozol ki belőle, amit csak akarsz:

http://quiz.myyearbook.com/zenhex/quiz.php?id=53579

Így lettem én Kád, de Házdoki a legátlátszóbb! :-DDDDD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!