Hát ez csúcs volt, most sikerült letöltenem, (tegnap rendelenkedett a netem) váá az a hálószobaablakos jelenet csúcs, meg ahogy fut az esőben, úgy tűnik télleg eldobja a botot - ha csak nem trükkösen egy álomjelenetből vették az egészet... gyanús!
Mikor fogom még ezt látni? Már második évadnak is örülnék vagy csak egy kicsi ismétlésnek, az első pár rész úgyis kimaradt!
Semmi humorom ehhez a médiumoshoz az asszonyokat meg ki nem állhatom:(((
Bazzeg, slash hódít mindenhol...LJ-n most megy egy szavatás, hogy melyik a kedvenc House-os shiped, és vajon mi vezet? Hát persze, naná, hogy a House/Wilson, mi más? :-DDD Azért ez elképesztő, OK, én is szeretem őket, de eszembe nem jut ilyesmit belelátni a kapcsolatukba, max poénkodni érdemes rajta, na de komolyan venni?
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a House/Cuddy-sok szépen beállítottak egy szilárd 2. helyet, na de az első, ahogy elnézem, megdönthetetlen! :-)
Naaa igen, az kéne! Felvenni minket társírónak, vázz!!! :-DDDD Képzelem, mik lennének, de jó is lenne, kb mint a paradicsomban, szerintem a nőzők nagyrésze se panaszkodna, az éjféli műsorsávba való áthelyezés lenne az egyetelen negatívum. :-)
Vááá, de jó az a hálószobaablakos jelenet, annyira, de annyira HOT!!!!
House meg hogy fut már, futva megy mindenhova, azt mondja "csak 8 mérföld" volt, nem igaz ez a pasi... :-)
Aztaaaa Kááááááá Úristen! Ez nagyonjóóóóóóó!!!!! Fuss House, fuss! Az a szökőkutas jelenet olyan megható volt, szipp. Aztán Cuddy ablkaa sem semmi :DDDDDDDDDDDD Most egy energiabomba lesz a mi doktorunk :DDDDDD
Áááá- ez a promóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Basszus, asszem rátapintottunk részben a lényegre a ficben :DD ez akkora LOL! Nem akar felvenni minket David Shore, hogy lőjünk pár ötletet a következő évadokhoz?! :DDDD
Hm... asszem, ötletből nem lenne hiány, és House MD-t éjfélkor nyomnák :DDDD
Ő fut!! Mégis őőőőőőő!!!!
Jaj, Wilson de cukin mondja: Because he can... :-)))
Ezt láttátok már? Mivel nem írtatok, amíg nem voltam, ezért gondolom, hogy nem, de feltöltöttem rapidshare-re, ez az eddigi leghosszabb és legteljesebb 3. évad promó, és bazijó!!! Annyira, de annyira HOT, hogy még most is izzadok, és mindjárt meg kell néznem újra... :-)
Ó istenem, Lisa... :-) Most olvasok egy interjút vele, és megint megbizonyosodtam róla, hogy ez a nő olyan szinten imádja Hugh-t, hogy az már bűn... ;-) Feleség helyében én nem engedném ezeket egymás közelébe, olvassátok, miket mond róla:
"He is an amazing guy. He's a really hard worker and hilariously funny and very dedicated. And very sexy!
You've been quoted as describing Laurie as "hot."
He's beautiful! At the same time he's the guy who's the most unlikely guy to be considered that. Yet he ends up being sexy through the back door.
Explain what you mean by that.
I mean, if you took Hugh apart and really picked at him, he doesn't have the features, besides his eyes, of a typical handsome guy. With Hugh, it's everything put together. Including his mind and intelligence. He's a very tall, brilliant, blue-eyed guy. He just has that indescribable thing.
There's so much sexual tension between your character and Dr. House. Would you like that tension to go to the next level?
I think that would be amazing. It would be great. I think it will take a while to get there, though. I think at the moment that tension is partly sexual and partly intellectual. I think they're two equals. That's a very sexy thing by itself.
It seems to be the relationship that "House" fans want.
Yeah! I would love it. I would absolutely love it!
Mellesleg teljesen egyetértek vele, annyira bírom, hogy a "beautiful" szót használja, maximálisan igaz!!! :-)
Megsúgom, hogy már én is elképzeltem.... :-) De senki mást! Mert ő az egyetlen, akivel kapcsolatban egyáltalán felmerül bennem, hogy mi lett volna, ha...
Újabb bizonyíták a hasonlóságra Ház és Piton között:
Igaz... habár vannak még hasonlóan impresszív és karakteres hapekok, de... én sem tudnék bárki mást elképzelni Hugh helyett, mert az már nem az a House lenne- persze akkor nem tudnánk, milyen lenne House Laurie-módra :DD
Szerintem menet közben már rájött, és most már úgy van vele, hogy úszik az árral, ha egyszer szexistent teremtett, akkor szexistent teremtett, ez van...de hát mit beszélek, vissza a realitás talajára: ez a karakter szart se érne, és fele ennyire vonzó se lenne, ha bárki más játszaná!
Áh... nem... nem... hülyeségeket írtam csak a zelőbb... ilyen nincs még egy :DD
BTW David Shore, ha meleg lenne (vagy az?!), akkor tudta volna, h House-nak egy ekkora szexepillel csak sikere lehet, akármilyen kötsögparasztbunkóállat is...
Tele vagyok screencapekkel, és nem győzöm bennük gyönyörködni, úgyhogy gondoltam, berakok párat a kedvenc részemből. Olyan hihetetlenül édes fejeket vág... :-)
Igen, kedves David Shore, tudjuk, hogy egy kiállhatatlan bunkónak akartad megalkotni, de ki kell, hogy ábrándítsalak, mert akkor is ÉDES! :-PP
Én meg most a rózsaszín ingen gondolkodtam, hogy a francba került az rá...és eszembe jutott, hogy lehet, hogy valóbában pontosan az történik, amit megírtunk a fanficben, és mivel az éjjel House felsője...hmmm..elhasználódott, más megoldás nincs:
Jaja lehet, h így lesz :))) Vagy az még lehet, h a gördeszkás, rolleres jeleneteket tényleg csak álmodja, aztán lesz az elején bot. Egyébként nem tudom :))) Már csak 3 hééét :))))
Kitöltöttem teljesen őszintén, és így is Cuddy lettem, de egy kérdésnél vacilláltam, kipróbáltam, úgy, hogy arra mást válaszolok, és úgy már Cameron lettem bazzeg! Egy válasz lenne a különbség a 2 karakter között? :-PPP