Keresés

Részletes keresés

gauche Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2006
Sziasztok! Mikor lesz az Orbán-Gyurcsány vita? szeretném megnézni...
Villámcsiga... Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2005
igen
Előzmény: renegade (1998)
csörgősipka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2004
Én úgy tudtam, a "teljes" szó azt jelenti, hogy maradéktalan, hiánytalan, egész, mindenre kiterjedő, stb.
De most már tudom, hogy Orbán nem a teljes teljest értette ez alatt, hanem az EU-teljest, ami azért nem annyira teljes. :)
Előzmény: Hello Autobahn (1982)
kopaszmercis Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2003
En vegre elveztem, hogy valaki oszinten kimeri magat fejezni 16 ev utan a magyar politikaban.. igazan oszinten.. es aki nem fogja vissza magat, hogy a kozso szeru "lelki viragoskertjeben meditalo" tul erzekeny melegaktvistakat meg ne bantsa... aki elbirja viselni az agressziot a filmekben (mar pedig a nezettsegi statisztikak tenyszeruen kimutatjak, hogy mindenki szereti) az ne tegyen ugy, mintha az amit a Gyurcsany muvelt volna barmilyen szinten is gaz... nem kell megjatszani magunkat, es boven eleg egy merce, nem kell ket kulonbozo
Arrol, hogy a Gyurcsany felemelte a penzt, meg hogy a papirrol olvasott adatokat
a kellekek alatt, abrakat grafikonokat es egyeb dolgokat ertettek.. ennyi erovel az is kellek hasznalat, hogy a pulpitust fogdostak, az aki ebbe probal kapaszkodni az egyszeruen szanalmas...
a papirrol olvasott adatokhoz pedig ennyit:
lesz egy nagy vitam, ami derekba torheti, vagy meghosszabithatja a karrieremet
8 nagy tema van ki tuzve
megvannak az adatok, de nem vihetem magammal oket.. mitevolegyek?
Hm... jegyzetelni lehet, kapok papirt meg tollat...
Fasza, bebiflazom az adatokat gyorsan mielott kezdunk, es ott a pulpituson gyorsan leirom a papirra el ne felejtsem...

Igen kerem szepen.. ez vaszeg igy tortent, persze nekem nem nehez ezt kitalalni, mert azert jelentos kulonbseg van az IQ-m es a cipom merete kozott...
Timna Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2002
A körmös és panelprolis ügyben. Kérdés, hogy magad is elhiszed-e amit hazudsz. Ha igen, az kóros.
Előzmény: Hello Autobahn (2000)
macmester Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2001

Nézd egy dolog, hogy 70-80% foglalkoztatás kell avagy 3-4% munkanélküliség, ez szép kerek... de sehol sem fejtette ki Viktor, hogy ez mit is jelent (strukturaváltás, stb. stb...)

De kifejtette, TB csökkentés! adó csökkentés!?

ja és válkogatott fórbahozás (Sz.T.)!?

és az új kerdvencem 100K minimálbár!!!!!!!! (((ez mire jó, mindenki sír miatta aki alkalmaz)))

ez így anakronizmus :) nem is kicsi... erre a kontextusra, részekre vonatkozott a 20 év

Előzmény: Hello Autobahn (1982)
Hello Autobahn Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2000
Miben?
Előzmény: Timna (1994)
ági anyu Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1999
Mit vársz az egyszerű választótól, mikor a politológus is rosszul emlékszik a forrásra?
Előzmény: Timna (1989)
renegade Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1998
ajánlom figyelmetekbe a Median legfrisebb felmérését, amit telefonon lehet lekérdezni.

Azonos a legfrissebb a tegnap délutánival?
Előzmény: Villámcsiga... (1986)
császár7 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1997

Nem azt mondom, hogy kutatni kell a számok után mindenáron, de ha nem hiszel  a számoknak nyugodtan utánna lehet nézni, azt hiszem a pártok a vita előtt abban állapodtak meg, hogy a ksh számait tekintik mérvadónak.

Az utak én is vidéken járok, igen igazad van szarok az utak, de régen is azok voltak, most meg, hogy március végéig "tél "volt betette nekik a kaput. Én azt mondom, nem lehet mindent egyszerre, mert ahhoz nem elég erős az ország, először jöjjenek a teljesen új magasabb rendű utak, mikor azok készen vannak, a felszabadult építőerőt nem szabad elengedni tovább kell építeni és utánna jöhetnek az alsóbb rendű utak.

Megszorítások kétségkívül lesznek, akárki kerül kormányra, de az nem mindegy többek között a hitelezőknek, hogy ki! Mert van olyan aki első perctől egy kiszámítható tervet ismételget, és van olyan aki a kampány elején azt mondta, hogy visszaállamosítás, utánna mégsem, utánna teljes foglalkoztatás?!?, amit 40 évig csinált erőltetett az ország ugye onnan jövünk, akkor is a keményen dolgozó ember tartotta el azt aki csak "bejárt" munkahelyére. Vagyis őszintén én nem tudom, hogy most éppen mit akar OVI, mert már mindenről beszélt ide-oda, Mikola is megér egy imát alá Fidel Kubában.

Hát nem tudom, te hogy vagy vele én a előre mennék szívesebben, igen mi pénzünket is felhasználták a közalkalmazottak és nyugdíjasok pénzének emelésére, valamint autópálya építésére. De nagy valószínűséggel én is leszek beteg, leszek nyugdíjas, járok autópályán és örülök neki, hogy Pl. Siófoktól Debrecenig milyen hamar el tudok jutni!!

De azokba a 40-50 milliós házakba biztos nem fogok bemenni, amit a OVI Széchenyi tervéből ingatlanbefektetők által felvett  kedvezményes kölcsönökből építettek és dupla nyereségért eladtak!

Nem mindegy mire költik a pénzedet, pénzünket!

Előzmény: lcoder (1945)
lcoder Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1996
OVI a legrosszabb idejében is max. arrogáns volt. Fletó viszont ennél picit több. Nagy mázli hogy most és nem a gengszterváltás elõtt került hatalomra...
Előzmény: csörgősipka (1983)
profikám Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1995

Ön sokat tett a hazáért 3 gyerek 4 unoka, de a kimüvelt, megértő toleráns

emberhez az egyetem ellenére is messze áll.Mivel nyugdilyas járjon könyvtárba

bővitse olvasmányait tudja a klasszikusok a multbó és a jelenből az IRÓK a KÖLTŐK

elég jó hatásfokkal irtak, és irnak arról amit maga nem ért.

Egyet még nagy tisztelettel kérnék öntől a munkát ne definiálja mert láthatóan ez

nagy gondot okoz önnek. Egyébként mint tudjuk az elmult rendszerben mindenkinek

volt bejelentett munkája csak tisztelet a kivételnek kevesen dolgoztak.ISTEN ÁLDJA.

Előzmény: csipkefa (1730)
Timna Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1994
Úristenbazmeg...
Ennyire mélyre hogy tudnak süllyedni egyesek. HAZUDSZ.
Előzmény: Hello Autobahn (1988)
Mago Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1993

Én fanyalogtam, mert nekem nem tetszett, nekem nem jön be az agresszív stílus. A feleségem viszont, aki sokkal szelídebb lélek a mindennapokban, mint én, azt mondta, hogy ennek éppen itt volt végre az ideje.

Erre mondták azt, hogy a nők között egyértelműen népszerűbb Gyurcsány.

A nőknek kemény kéz kell, hiába mondják néha az ellenkezőjét :-)))

Mindkettő kormányzott már, az egyik 4 évet, a másik kettőt.

Egy kormányzatban csak 1 szereplő a miniszterelnök, mégha a legfontosabb is. Nem választható külön Megyó és Gyurcsány a kormányzat.

A magam részéről például nem tudok úgy Orbánra és a demokráciára gondolni, hogy ne jusson eszembe a háromhetenkénti parlamenti ülés, az összes parlamenti vizsgálóbizottság felállításának elutasítása (!), az Országimázs Központ, nagyberuházások végrehajtóinak hatalmi szóval történő eldöntése, a két választás között "közkívánatra" naponta kétszer leadott választási nagygyűlései etc. Ezek mellett tökmindegy, milyen arcot vág, milyen beszédstílust vesz elő egyetlen tévészereplésen.

Ez mind igaz, de:

1. A mostani vizsgálóbizottságokkal mit is értek el, már ami felállt? - nem elég pappolni, vizsgálódni, eredmény nélkül

2. A nagyberuházások pályázatának olyan megfogalmazása amely 1előzőleg kiválasztott  jelentkezőre készül, ugyanazt az eredményt adja, igaz drágább és hazugabb.

3. A politika irányította média most is ugyanúgy meg van, ezt a mszp sem változtatta meg, mert jó neki így.

Eddig egyiksem tett többet a demokráciájáért és e téren egyiksem mutogatthat úgy bezzeg én.

Előzmény: renegade (1961)
Heartbreaker Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1992
Még mindig nem érted. Nekik szabad.
Előzmény: csörgősipka (1983)
ági anyu Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1991
A baj az volt, hogy rosszul reagált, lehetett volna jól is, szerintem
Előzmény: macmester (1984)
fegyu Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1990
Nekem határozottan az volt a benyomásom, hogy Orbán tegnap egy kicsit pánikba esett. A vita végefelé szerintem most először mintha átsuhant volna az agyán, hogy ki is kaphatunk. Zavart volt, sokszor kinézett a stábara, teljesen olyan volt mintha várta volna, hogy jöjjön már valaki segíteni! Ez nem taktika volt! Fáradt hitehagyott embernek tünt és szerintem már vasárnap is! Egyedül van, rajta múlik minden, ha veszt, akkor a Fidesznek annyi és ez most már látszik rajta.
Timna Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1989
"Orbán "panelprolis" pampogása viszont hatalmas hiba volt. Ez az ember mindenkit hülyének néz?"

Nem, csak a híveit. Hozzászokott, hogy azoknak 1 perces koncentrációs készségük van csak. Mások emlékeznek 4 évvel azelőtti dolgokra is... Van ilyen...
Előzmény: Heartbreaker (1978)
Hello Autobahn Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1988
Nem, ezzel csak kifejezte, hogy a panelproli kifejezés sosem volt a Fidesz hivatalos politikája. De az ilyen egybemosásokkal, ferdítésekkel elég sokat találkozunk. Mint mikor valaki Mikolára hivatkozva körmössel ijeszteget.
ági anyu Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1987
A panelprolis reagálás azért is óriási hiba volt, mert nem is arra reagált emlékezetem szerint, amit Gyurcsány mondott, hiszen épp azt mondta, hogy ugye a lakótelepeken NEM panelprolik laknak...mire Orbán kikérte magának a sértést(???????????). Eszerint nem is figyelt arra, amit a másik mondott
Villámcsiga... Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1986
ajánlom figyelmetekbe a Median legfrisebb felmérését, amit telefonon lehet lekérdezni. Egy érdekes elem van benne. (ez nem a reklám helye). :)
lcoder Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1985
Nem. Az utak többnyire csak a településen belül vannak az önkormányazatok kezében, a külterületeken többnyire a közútkezelõ KHT-k feladata a fenntartásuk (ha nem önkormányzati vagy magánút, de ez elég ritka). Csak pénz hiányában azonban ez elég nehezen megy. Amúgy az önkormányzatok sem azért nem javítanak utakat mert nem szeretik a bitumen szagát hanem mert õk is forráshiányosak.
Előzmény: kopaszmercis (1960)
macmester Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1984

A pranelproli szándékos csali volt, mocok kisz tukköcke... gollam...

ha nem reagálja le, akkor az a gond, ha igen és kikéri, akkor jön(jött) a kihagyhatatlan riposz, hogy ki is mondta...

nem kellett volna lereagálni, esetleg valami megkövetés, és pozitívan jön ki...

a másik a szerencsepénz volt :) éredekse beépített "rosszfiú" elem volt...

ami nehéz a coci stábnak, Gyurcsi alapból való tulpörgését megfogni... ő ilyen ((nekem mindig az unokaöcsém jut eszembe, ő ilyen típus, ilyen pörgös...))

csörgősipka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1983
Érdekes, hogy akik most arrogánsnak, diktátornak, stb. kiáltják ki Gyurcsányt, mikor Orbán kommunikált ilyen stílusban másokkal (mindenkivel, aki nem a híve), akkor az csak erő, határozottság és céltudatosság volt...

Akik zsarnokságot, beledöngölést vízionálnak, talán elfelejtik az alvezér Mikola beszólásait, aki pedig maga nyilvánította ki, hogy nem tűr ellentmondást...

Akik most állampártoznak, komcsiznak, stb. mélyen hallgatnak arról, hogy a Fideszhez csapódtak egykor valóban komoly állampárti pozíciót betöltött, vagy volt vezető szoci politikusok. (Szűrös, Pozsgai, Csintalan...)

Micsoda álszent farizeusok!
Hello Autobahn Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1982
A teljes foglalkozatottság az EU hivatalos politikájában is cél. Ami nem a 0% munkanélkülit jelent, hanem azt, hogy a rotáció lévén mindenki, aki munkát akar találni néhány hónapon belül találhasson - nagyjából 3% munkanélküliség ellen.

Vagy az EU is a 80-as éveket idézi?
Előzmény: macmester (1977)
Timna Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1981
Szal egy elfogult propagandafilm és egy vitastílus alapján? Jóóó, ugyanakkora kitűző jár azért is...
Előzmény: megfontolt (1979)
Hello Autobahn Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1980
Nem tekerni kell. Ha én a helyében lennék, a ma reggeli lazaságát vinném át az estére (másképp Pokorni viselkedését a ma esti vita keddi főpróbájáról)- pluszban szembesíteném Gyurcsányt a tegnapi hamis állításaival.
Előzmény: Powersystem (1974)
megfontolt Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1979

Kedves Timna!

Ha elolvastad volna, amit írtam: "A tegnapi vita + a fentiek alapján". Ha érvet mondasz, arra szívesen válaszolok, erre csak a Te stílusodban: nyertél egy "nem tudok olvasni, de agresszív vagyok" kitűzőt :-)

Előzmény: Timna (1964)
Heartbreaker Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1978

Ez azért lényeges, mert Orbán (és előtte Antall) történelmi sértettségből felrúgott szinte minden kapcsolatot az oroszokkal, ami nagy hiba volt. Orbán úgy viselkedett, mintha még mindig Szovjetúnió volna, bár az Orbán-Torgyán kormány külpolitikában különösen ámokot futott. Fletó viszont túlartikulálta a dolgot, bár a csapásirány alapvetően helyes volt.

Orbán "panelprolis" pampogása viszont hatalmas hiba volt. Ez az ember mindenkit hülyének néz?

Előzmény: megfontolt (1967)
macmester Creative Commons License 2006.04.06 0 0 1977

Érdekes volt a legeleje... amíg nem kezdődött... Gyurcsi kemény összeszorított szájjal koncentrált/feszült... Viktor vigyorgott... aztán jött a vita...

És Gyurcsi lazán, dinamikusan, enyhén támadóan lemosta Viktort aki néha zavartan, enerváltan érvelt?

Gyurcsi rákapott a vér ízére és elszált, agresszív lett (túl agresszív a vitához) kevesebbet érvelt, inkább cikizett, lejáratott, szembesített, konfrontált...

a pénzes játék se volt semmi, felrugta a szabályokat, szándékosan :)

Viktor viszont kezdett magához térni... egyre összeszedettebb lett...

A végére Gyurcsány annak ellenére hogy aggresszív volt, megint fórba került, mert értelmesen fogalmazott a 3 perceiben, a reagálásaiban meg túljátszhatta magát "büntetlenül" mivel Viktor teljesen átment kampány a népnek szerepbe, "fátyolos hangon" ecsetelte mondanivalójaát...

A 100000 minimálbér se volt semmi... meg a teljes fogalkoztatás se... "20 évvel ezelőtt" is elment simán rá...

Szóval Gyurcsi túl agresszív kissé hiperaktív, nyomulós volt (ilyen, de agya is van hozzá, érdekes ez a típusú ember nekem X), Viktor túl kampánygyűlésszagú... és nem igaz, hogy nem lehet tisztán fejből beszélnie...

első 4 menet tiszta GY pontozással...

utána kba 2-3 menet egyál Viktor magánál, Gyurcsi túlpörög...

vége megint Gyurcsi

a hivek bal oldalon boldogak, lemosás miatt,

jobb oldalon??? az egresszív Gyurcsi megerősítve, Vezért???

kérdés, a bizonytalanok között et hogy jön le...

(((amúgy érdekelne ez a 100K minimálbér, hogy komolyan gondolták-e vagy csak a vezér böffentett, megint egyet, mert akkor itt cég nem marad, olyan fekete munka lezs, hogy csak na)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!