Sziasztok. Valaki jöne kondizni péntek délután és vasárnap?Ha igen akor kérlek irjrám vagy a email cimemen vagy msnen. email:guzz@citromail.hu msn:szenthubert@hotmail.com
Cukika vagy KaliVali, de rosszul tudcsizod, mert a vad elkapók nem a falban tevékenykednek, hanem az időkéréseknél állnak a pálya mellett, hogy a játékosok által kidobált vizespalackokat összeszedjék (tehát ELKAPJÁK). A legvégén pedig ők választják ki a tömegből azokat a szerencséseket, akik Roli autogramot kaphatnak.
sziasztok láttam youtube-on a Cowboys Juniors vs Gladiators Juniors videót esetleg nincs meg valakinek a meccs, ha nincs rajta az egész meccs az se baj akinek meg van az átküldhetné letömöritve vagy akárhogy az am.foci@citromail.hu cimre előre is köszönöm üdv
Az új, zártkörű fórum elérhető a forum.cowboys.hu címen. Regisztrálni azokról az e-mail címekről lehet, amelyeket a levelezőlistához, illetve a toborzós regisztrációnál leadtatok. Aki nem adott le, vagy más e-mailt szeretne használni, az edzésen szólhat. Az ilyen témákat inkább ott beszéljétek meg, áttekinthetőbb lesz.
jaja igazad van! egyedül szar kondizni... én benne vagyok csak az a gáz hogy én melózok 4ig-fél5ig elvileg és utána tudnék menni... a bosnyákon dolgozok ha onnan megyek akkor ott vok kb 5re de ha hazamek akkor csak 6 körülre tudnék menni mert akkor metroval megyek a kálvinról:) ha neked vagy nektek úgy jó vagy ha valaki menne innen a belvárosból az írjon és akkor mehetünk:)
Ú srácok remélem nem késtem még el Super Bowl ............... Jóember Bitbuzi MILF hunter Kábít Gergely Kíván Szuszi Nyalo Homo 30+82=112 Cini Lakoma Bálint Veri Zoltán Nyálberényi Roland Sütissrác Hobbi? de azé akkora a karom..Levetett Bunda Jánosi ki ha én nem metrosexuális 2451+234414-236838=27 Gabi 1 merő leteszem a kulát mindenhova Árpád +7fő Peti Dobos Attila(+1) Csokis Tibi (+1) Szirmai Roland Simó András Tóth Richárd Soós Krisztián Sinka Balázs (+1) Fülöp Tamás(+1) Tallódi Márk (+3) Cacy Laci + 1 Vali és cicuskái (ugye ?) Csöccsikee Andreasz Szépe József Mattanyahu Bencsik Tamás Vysztup Bence Bere Gábor Bere János Krizsanyik Csaba Száraz Ferenc Haraszti Géza Farkas Ádám Nagy András 1986 Galamb JOHNB Szampi(+2)