Hát az tuti,hogy nem másnaposság alig ittam alkoholt:o) Inkább az,hogy nem ettem semmit és össze vissza ittam minden undoritóságot.A citromos kakaós banános izétől már majdnem hánytam...Szal a fáradtság meg a hasfájás mega fejfájás meg minden miatt tök xar volt az új év első napja.
Nyomorult valszámból annyi urnás feladatot (van két urna, ilyen meg olyan szinű golyókkal, mi a valószínűsége, hogy pont x urnából pont x színű golyót húzunk, stb)csinálok mostanában, hogy lassan kezdem úgy érezni, hogy nem is matekra, hanem egy temetkezési vizsgára tanulok....
Amit nem hallottál: csak pár perc szünetet tartottam, mert operációt kutatok látástól mikulásig, kcsit tele a nacim a csütörtöki szigorlattól, úgyhogy back to work..:(
Ez egyre jobb.... kivettem Tequilát, aki "örömében" beletojt a tenyerembe:) Remélem ezzel azt akarta kifejezni, hogy a vizsgámra kíván sok szerencsét. Még jó, hogy nem egy kalappal kaptam:)
Én tegnap a Nyugati téren estem egy isteneset, csak kb kétszázan látták:))) Nem nyerő a magassarkú ilyen időben:) Azt mondják jól áll a lila, úgyhogy most biztos nagyon jól nézek ki, mert pont ilyen színűek a foltok rajtam:))
Ezek szerint én egész évben a gellért-hegyen fogok bukdácsolni a jégen és spontán antibalettmutatványokat mutatok be, lábat áztatok és odaégetem a szép színes lábtyűmet a radiátoron.
Megoldottam...gumikesztyű... többet nem dobálom a zsepiket a wc-be...
Most matekozhatok.... azt mondták a rádióban, hogy amilyen január elseje, olyan lesz az egész év. Háát, egész évben a wc-ben fogok kotorászni egy matekfeladatlappal a kezemben???
Én 3kor feküdtem, délben keltem, és most értem haza. :P Bnőméknél volt a bli, és 7kor hozta haza a kicsit az anyóstól, úgyhogy kelés után kötelező babázás volt! :P