Szép volt fiúk! Van még mit csiszolni, de szoros volt, szép játékkal és ez a lényeg. Bár szerintem el kellene már vállalni a rúgásokat, anélkül nem az igazi a dolog és most is elég sok pont ment el ezen.
Sziasztok! Sérülés miatt abba kell hagynom a sportot, szeretném eladni a felszerelésemet. Fél idényt használtem Adams A2000-es sisak L-es, WR ráccsal (Komoly sérülés nincs rajta, csak festék felülete) Benson Condor 1-es vállvédő L-es Nike RB Kesztyű Hexpados protektor a csípőnél és Bike RB combvédő (könnyített) Meccs nadrág + öv
Az ár alkuképes. Msn cím: sutibalazs@hotmail.com, tel: 06204454191
Lenne egy kérésem.Láttam kitéve a városban plakátot a vasárnapi meccsről,és szeretnék én is egyet szerezni valahonnan,ha lenne valaki olyan kedves és adna nekem egyet azt megköszönném,a páromat szeretném meglepni vele,mert gyűjti őket( ő is focizik).
Ez az email címem: fviktoriafruzsina@citromail.hu aki tud ebben segíteni az ide írjon, de a vasárnapi meccsen is kint leszek.
Sajnálom, hogy csak most írok! Holnap, azaz vasárnap 16:00-kor lenne a találkozó a Korona Hotel előtt. Ott fogunk átöltözni. Vállvédő, sisak, nadrág, mez, valakinél lehetne egy labda is. Remélem, hogy sokan leszünk bár, ha a képküldésből indulok ki akkor nem fogunk feltűnést kelteni. Hétfőn pedig edzés!
tdallas80@gmail.com Erre az e-mail címre küldjön magáról egy képet mindenki, névvel címmel, poszttal, akinek kell. Aki nem tudja miről van szó az pláne küldjön mailt. Teljesen mind1 milyen kép, mert csak az arcot használjuk fel, saját célra.
Vasárnap, de akár már szombaton is jó lenne egy közös szórólapozás felszerelésben a városban. Fiatolok részvételére számítok inkább.
Figyeljétek a fórumot, itt lesznek a részletek. A vasárnap az biztos, majd írom, hogy mikor, hol találkozzunk.
Jó lenne, ha minél többen lennénk! Szóljatok olyanoknak is akik nem tudják figyelni a fórumot. Egyedülállóknak jó alkalom a párszerzésre!