Szabi barátom erős gondba kerűlt! Ezért aztán' eladó lett mégis a 24!!! Mivel az enyém volt ezért egy pár szót szeretnék róla írni,hátha felkeltem az érdeklődést! A fényezés szükségmegoldás volt,ezért egyszinű,de aki megveszi,biztos elöbb-útóbb lefesti! A motor most volt csrélve és nagyon kellemes. (szintén ide a forumra valósi Srácé volt és nagyon vigyázott rá!) papírilag le lehet tisztázni,de az ráér átírásnál is ,illetve a vizsgánál! Zöldkártya erre az évre van,vizsga 2008,09-ig!!! Az az ár ,amit Szabi meghatározott,az idevalósiaknak ERŐSSEN ALKU KÉPES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És adunk hozzá még 5db pókos ,gyári 24-es felnit,valamint a saját motorját. Igaz darabokban,de hiánytalanúl! Ha valakit érdekel,VAN MÉG HOZZÁ 2db KÉTTORKÚ SOLEX KARBURÁTOR. Azt is adjuk,de csak idevalósiaknak,ha kell! Segítsetek rajtunk! Szóljatok ismerősöknek,spanoknak,hátha kell esetleg valamelyik ismerösötöknek,barátnak,Porsche fun-nak! Vagy itt jelezzétek,vagy mail-ben nekem,vagy Szabinak! Mondom mégegyszer,az ár erőssen alku képes!!! Tisztelettel köszönjük elöre is az érdeklődést!!! Sűrgős lenne! Tisztelettel! Gyurma és Szabi U.I.: az autonak 11e ft az évi biztosítása! Ha idevalósi veszi meg,akkor vállalom,hogy nem kell átíratni és akkor az én nevemre jönnek ki a számlák,amit addig fizetek,amig megkapom a jövendő tulajtól a pénzt! Asszem ez így fair! Írunk egy szerződés,ha baleset,vagy gyorshajtás és egyéb elöfordúl,fedezve legyek és passz! SEGÍTSETEK!!!
Szerintem a link amit küldtél ugyan ez, illetve hamar átlogolt oda, de már kitapostam a magam ösvényét. Így még nem minden világos, csak az, hogy nagyon évjárat függő az alkatrész, ill a motorkódokat érdemes nézni, mert az sem mindegy hova gyártották.
Nico, a jövő héten meglátogatlak, lehet hogy találtam valakit aki le tudná gyártani a tetőszigeteléseket, amiről beszéltünk. Ha egyszer megvan a minta akkor akár sorozatgyártásba is kezdhetünk. Illetve a kipufogóra is rápörögtem.
Tegnap meg akartam irni egy linket de meghalt az index.
Szóval van egy német oldal: www.pff-online.de
Rengeteg infó van, főleg a fórumokat néztem
Levetted a hasznaltauto.hu –rol az autót? Ez mit jelent? Aggódom…
attilka
Nyugi tőlem senki nem fogja megtudni hogy láttunk egy olyan porschét hogy lepetéztem tőle..... mégpedíg egy ponyvával letakart 9..... 911 et :)))))))))))
Remélem te sem árulod el senkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha találtál volna az mobilén vagy az ebayon lepetéztél volna az árától az biztos! De nekem leginkább az a másik kocsi ragadta magával a képzeletemet, de pszít!
Nem volt nagy sikered...... mert Nicó nekem egy nagyon szimpatikus úriember, és sajnálnám ha eladná azt az autót, de megírta emilben mi az ábra és így azt mondom ha te jó gazdája lennél akkor nincs ellenvetésem!! Bár ez kicsit úgy hangzik mintha nekem lenne bármi közöm is az egészhez, bedig semmi...... :))
Nicó!!
A riasztót elvileg az oldalában lévő kulcsnyilással aktiválod és deaktiválod, legalábbis az enyémen úgy lenne, most nálad egy zár van csak az ajóban és az oldalán nincs vagy az oldalán is van??? Remélem érthető voltam!?
Úgy látom nem volt sikerem, hogy Nico autójára fáj a fogamJ
Nico, milyen típusú a riasztó?
Beszelsz németül?
Itt van infó riasztóról is:
www.nize944.de
attilka
Na ne már hogy el akarod adni az autót!!!!!!!!!! Még meg sem melegedett nálad!!!!!!!! És különben is azt mondtad csak az "asszony" végett kellett felrakni!!!!!!!!!!!! Akkor most mi van???????????????,
Nincs gond, csak gondoltam az új zárban átrakosgatom a réginek megfelelően a lapkákat és lesz 2 db pót záram, jó ha van alapon, de a lamellák méretei nem stimmelnek. van 2,5/3,6/4,0/4,2 - mm-es. így az új zárba beletettem a régi lapkáit, és szuper lett.
Gondom van:
beraktam a bal oldali ajtóba a diódás gombot, de az nem villog mint a másik hanem folyamatosan világít, és ha indítózni akarok akkor elkezt kattogni az alarmdobozban valami relé.
Ja és a kocsi nem indul be.
mit basztam el?
Úgy látszik a riasztó/indításgátló működik. gondolom ha dudára lenne kötve ez szépen dudálgatna itt nekem. de hogy a fenébe lehet ezt kikapcsolni?
Új vagyok itt, a kapcsolatom jelenleg annyi, hogy Nico67 autóját szeretném megvenni.
Gyerekkori álmom egy Porsche, és idén úgy döntöttem „mert megérdemlem” beszerzek egyet. Szóval „szűz” vagyok a területen, bar technikából 5 volt, és láttam pár autót szétszedve.
Eddig csak nyomon követtem az eseményeket, hogy építi Nico az „autómat”, de gondoltam becsatlakozom ha lehet?
Szia Laci! Köszi a segítőkészséged! Ákossal mindent részletesen megbeszéltünk, remélem működni fog a dolog. Majd jelentkezem a fejleményekkel kapcsolatban. N. Laci
Mert ez ha jól tudom olyan milla körül akarják eladni.... és ha reálisan nézzük a dolgokat akkor az bőven ér annyit!!! Tudom mert láttam!!! de ha nem jelentkezik Ákos akkor majd elmondom mit tudok arról az autóról!!, de ugye nem az én illetékességem ezért nem akarok "pofázni"....