Keresés

Részletes keresés

utazó36 Creative Commons License 2005.09.26 0 0 2

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat nektek. lehet, hogy a legközelebbi utunkat mi is magunknak szervezzük.

Ha valaki jön februárban Thaiföldre az jelezze hátha ugyanoda megyünk.

Sziasztok. Mariann

BÉva Creative Commons License 2005.09.26 0 0 1

Szia, valóban minden infót megtalálsz a hátizsákos topikban. A rep.idővel kapcsolatban 12-13 óra, attól is függ hányszor száll le a gép.

Én nem emlékszem Samuin szúnyogokra, ha volt is, egyáltalán nem volt zavaró.

Mi is voltunk már Aerovivaval, elégedettek voltunk, de az e szezon árai pimaszul magasak, így saját szervezésben megyünk.

Előzmény: utazó36 (-)
the real jabberwocky Creative Commons License 2005.09.25 0 0 0

Valahol megertem, hogy nem akarod a hatizsakos topikon belul keresni az informaciokat, megis az az egyetlen olyan forum, ahol nagyjabol minden informaciot megtalalsz Thaifoldrol - az utazasi irodakkal kepcsolatban is.

Bar Samuin nem voltam még, de a szunyogoktol nem hiszem, hogy tartani kell februarban, mivel az mar jocskan benne van a szaraz evszakban.

Ja, a 0-t nem szabad kihagynom...

Előzmény: utazó36 (-)
utazó36 Creative Commons License 2005.09.25 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Olvastam a hátizsákos topikban nagyon jó információkat, de ott nem tudtam meg infókat, hogy milyen az az út ami szervezetten irodával történik. Mi 2006. februárra fizettünk be az Aerovivánál Bangkok-Samui 12 nap. Érdekelne, hogy milyen a hosszú repülőút és, hogy vannak-e szúnyogok. Még biztosan lesznek kérdéseim.

Köszönöm. Mariann

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!