A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Köszönöm.Akkor ha lesz időm felírom a számokat,csatolom a képeket és majd úgy meghirdetem ismét.Az árakkal bajban leszek mert nem tudom az állapotát felméri mindennek.Így az csak tájékoztató jellegű lesz.Egyáltalán érdekesek ezek a gépek itt valakinek?Szép estét.
- MC Pentacon auto 135/2.8 /sn.: 8252385/ - frontlencséje hajszálkarcos, más hibája nincsen
- Praktica LTL 3 /sn.:418381/ - működik, gombelem, tok, nyakpánt és gyári kézikönyv van hozzá
Bajonettes váz- + optika együtt 8000-
- Mamiya ZE /sn: N508530/ - működik, egyedi bőrtok, gombelem van
- Sekor E 50/2 S /sn: 52054/ (52 mm szűrőmenet): - kezdetleges gombásodás, hátsó ragasztott lencse körül sérülés látszik
Postázás benne van az árban. Csere/beszámítás érdekelne 49 mm szűrőmenetre Pentax 50-es optikához fényellenző: PH-SA 49 vagy efféle használt, utángyártott is jó. E-mail publikus.
Ez a kihuzat a képeiden Exakta/Exa csatlakozású, bár pár alkatrész cserével M42-es is lehet, megérné (akinek) átalakítani, de akár más típusú illesztésre is.
Van egy Minolta X-300-am. Nem tudom felhúzni és elsütni sem. Nincs rajta obi és film sincs benne. Nem tudom emiatt van-e. A tetejéről hiányzik egy pici diszítőelem de egyébként szép állapotban van. Van ennek még értéke, és ha igen akkor kb mennyi?
Nem tudom, egyszerűen nem nagyon van meghatározható ár ilyesmire. Azért is szabadulnék egyszerre mindentől, hogy ne kelljen ezen gondolkodnom. Minden használható, működőképes, a váz annak idején rendbe lett rakva, ellőttem vele néhány tekercset.