Újabb tragédia!Valószínűleg tudtok róla, hogy Fügedi János a Gorilláz csapat játékosa tragikus hirtelenséggel elhunyt.Arra kérlek benneteket, hogy aki tud, jöjjön el a temetésre és vegyen méltó tisztességet egy amerikai focista utolsó útján.„Tisztelt Budapest Wolves!
Köszönjük a részvét nyilvánítást. Füge temetése június 5.-én,14ó.30-kor lesz a dunaújvárosi temetőben(Temető utca).
Mindenki csak bántja a szegény sasokat.. alaptalanul :-( Pedig eltökélt céljük, hogy jövőre, egyből megnyerik a Divizió 5öt, melyben porig alázzák, a "Józsefváros Autórádiólopós"-t, a "Sarkad Segédmunkás's" -t, valamint a "Nagyecsed (Local)Patriots"-t..
Hajrá Csajok!
Tisztelt Csapattársak, Szurkolók!
Azt hiszem, nem tévedek, amikor azt mondom, hogy minden Wolves edzője, játékosa tudja azt, hogy 2009. május 30-án a Fáy utcában,16.00 órakor a Wolves Ladies részvételével elérkeztünk arra a pontra, amikor a lányoknak nagy szükség van minden biztatásra, segítségre és szurkolásra .
Jelen levelem alapján kérek minden Wolves vezetőt, edzőt, hogy amennyiben lehetséges csapategységét képviseljék sportolóikkal, illetve Ők maguk személyesen is jelenjenek meg ezen a mérkőzésen.
Köszönöm!
Ezzel jelezzük mind a hazai közönségnek, mind az Wolves vezetésének, hogy a mi sportágunkban Magyarországon megvan a csapat összetartás, összetartozás.
Ezt nagyon jól kifejezné, ha mindazok a Wolves csapatrészek, akik nem játszanak május 30-án (szombaton) mérkőzést, a saját csapat mezükben jelennének meg a Fáy utcában.
A Budapest Wolves vezetősége minden Wolves játékosnak ingyenes belépést biztosít a tagsági könyv felmutatásával.
Go Wolves!
Bencze Ferenc
alelnök
E wiwes üzenet után bevallhatom, hogy nem a bordám fáj, hanem Eagels edzésre jártam, amit eddig csak azért nem mondtam, nehogy irigykedjetek, esetleg átgyertek és nekem kevesebb csaj juthasson, de Chef leleplezett... :@ Ajjaj... Mondjuk ő nem mondta, hogy amellett, hogy elismert sportolók leszünk sztár gázsit is kapunk! Sőt itt még a kő-papír-olló néven elhíresült népi játékot is játszhatjuk a HUDLE-ben (remélem jól írtam :D)
Na jó, viccet félretéve... ez a hét fekvés, nem mozoghatok semmit, hétfőn vissza kell mennem a dokihoz, aztán remélem utána már mehetek edzeni. Addig is minden jót! Szevasztok!