Én szeretnék menni mindenképp, pláne hogy itt lakunk a szomszédban, csak le kell ugranom. :-))) Sajnos, csak egy időpont van. Nem lenne ismerősöd (mondjuk innen a topicból, ha jól láttam, Ti már "összeszokott" társaság vagytok...), aki szintén eljönne, talán úgy össze lehetne szervezni...
Egy "egyszerű halandó" megjelenésben lehet, hogy tényleg nem üti meg azt a szintet, mint Szandrácska vagy az a fiú, aki sportolóból lett modell (a neve hirtelen nem ugrik be...). Észben? Hát, ott már elképzelhető a szintátlépés. :-))) Minősíteni nem szívesen, mert egy vágott műsor kapcsán nem lehet megítélni senkinek a "brillírozását". Egy nagyon okos ember közlendőjét is meg lehet úgy vágni, hogy hülyeség jöjjön ki belőle...
Később aztán Frei is rájött, hogy nemcsak az úgymond "sztárok" érdeklik az embereket, nemrég volt egy adás a Szudánban dolgozó magyar régészekről és geológusokról. Őket garantáltan "nem ismeri a kutya sem". Én - szerencsére - igen. :-)))
Igen, emlékszem...azt hiszem egy-egy részét mintha láttam volna...de Irán az sajnos kimaradt...
Persze, Győr nincs messze, de ha 5-kor kezdődik ráadásul... kizárt, hogy ezt össze lehessen hozni... a Zuram addig még haza sem ér, nemhogy Győrbe... :(((
pedig annyira szerettem volna elmenni...meg kiváncsi lennék erre a fazonra is.
Te mész??? Legalább el tudnád mesélni!! Csak ez az egy időpont van?????
Feltettem magamnak ugyan ezt a kérdést én is a műsor nézése közben.Vagy feltételezik,h egy egyszerü halandó nem üti meg az átlagot,úgy megjelenésben mint észben?Mert a műsor kapcsán "ész-érvileg" nem nagyon brilliroztak :))
Freinek volt egy műsora, amikor különféle "híres" embereket elvitt egy-egy országba, a mázlisták így egy csomó érdekes helyre eljutottak..(akik amúgy is megengedhetik maguknak ezt különösebb spórolás nélkül!!!) Köztül volt fitnessbajnokunk is. A műsor mondanivalója jó volt (ismerjük meg a különféle kultúrákat), de én a mai napig nem értem, miért ezeket az embereket kellett odavinni, miért nem pl. az adott támában kutató emberkéket, akik a mondanivalóhoz 100X többet hozzá tudtak volna fűzni, mint mondjuk Szandra...s akik nem engedhetik meg maguknak ezt, csak így ripsz-ropsz. De ez csak az én véleményem...
Ja, hát kell pakolni, vagy tovább bírod a "használtat", jobb híján...
Igen, ez tényleg csütörtök, én is csak most néztem meg. De Győr nincs olyan vészesen messze Pesttől. :-))) Kb. 1 és negyed/fél óra kocsival. Naaaaa....?
Győrben, a Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtárban (Herman Ottó u. 22.) vetítéses előadás lesz: Marokkó - Szíria - Jordánia Rozvány György író prezentálásában. Időpont: okt. 25., 17 óra, belépés díjtalan
Elviekben elég lehet.....ha azt jól a feje köré tekeri... :-)))) Szóval, én úgy tudom, európai nőknek nem feltétlenül kell csadorban mászkálni, elég a végtagokat is takaró sötét ruházat (pl. farmer, hosszú ing) + egy szintén sötét kendő, mely a hajat teljesen takarja. Mikor Frei Tomival Béres "Fitness" Szandrácska Iránban volt, ő is csak egy kendőt viselt......úgy értem a többi ruhán kívül. :-))) Egyébként nem biztos, hogy most is oszthatná az észt fitness-ügyben....
hmmmm Málta... :-) hol fogtok lakni, tényleg Gombóci???
Az volt a vicces nekem, hogy ha el akartunk indulni valamerre, sosem volt egyértelmű, hogy melyik buszmegállóba kell állni, mindig végül az ellenkező irányuból indult a busz... és persze, ha a homokos partokra indultunk, a fél országon átment a busz elöbb....ez volt fél óra. :-)
ja, és a buszozás... ha le akarsz szállni, van egy madzag az ülések fölött végigvezetve, mindenki azt meghuzza, az csönget... annyira buli!!! :-)
Nincs, be vagyok táblázva! Viszont kibasz lenne, mert ismerőseim nem vártak meg és befizettek IBUSZ-nál. Így én is mennék, feléért és főleg bosszantani őket, hogy millen kiskocsmákat tanáltam, amíg ők az U Flekuban, aranyáron!
Ez elég kellemetlen szitu. Hasonló velünk is megesett a nyáron. Kis csapatunk Szlovéniába indult autóval, de a kocsit Szentgothárdon vettük fel, s itt - amíg a csapat második fele is megérkezett - beszélgetni kelllett a sofőr apukájával....Persze előkerült valami jóféle házipálesz, s mindenképp a bensőnkbe kívánkodzott. :-) Du. 3-ra összeállt a csipet-csapat, teletöltöttönk 5-en egy Seat Ibizát (légkondi nuku, 40 fok körüli hőmérséklet kívül, min. 50 az autóban), indulás. Namármost, Gotthárdtól a szlovén autópályáig valami őrülten kanyargós az út, pláne ha úgy száguldunk rajta mint Senna... A fiúk közül persze az egyik "hős" mindjárt kijelentette, hogy ő még annak a gondolatától is rosszul van, hogy hátra kell ülnie. Na, akkor majd én, bírom én..... Egy idő után már csak arra tudtam koncentrálni, hogy legalább a következő percet túléljem. :-))))
Helyesebben nekem nem annyira, mert karton-számra tudott fogyni :(
de a társaság még képes volt előtte-utána is inni valamit.
Igaz, nálam jó kis laktatós-itatós kaják szok' lenni :)
Az egyik alkalommal - és itt kapcsolódok az UTAZÁS szigorú témájához: kiUTAZTAK hozzám vidékre Bp-ről, és átGYALOGOLTUNK a szomszédos discóba, ahol is páran asztalon táncoltak :) (nem tévesztendő össze: nem asztalt táncoltattak...)
Valami hasonló nálam is történt.Hétvégi házikóba összecsődítettem egy kisebb társaságot.Két leányzó salátát csinált délután 4 körül.Közben a jó kis családi pálinkát kortyolgatták a következő dózisban : 1. megkóstólták (kínáltam) 2. összetépkedtük a fejes salátát,igyunk egy HP-t 3. összevágtuk a répát,igyunk egy HP-t 4. 5. 6. 7. 8. 9.minden megvan,igyuk meg ami az üvegben maradt
Lényeg,hogy kb 1 óra alatt egy 7 dl-es HP elfogyott a 2 lánynál. Kb egy fél óra múlva nem is volt sok szerepük a buliban :))) Másnap reggel is még komoly nehézségekkel küzdöttek és azon ment a vita hogy a 3 ajtós autóban,ki üljön előre,mert ugye itt nem osztogatnak zacskót ,mint a repülőn.
Tudom, hogy lerágott (pulyka)-csont, de engem mindig megmosolyogtat :
Unicumos pulyka:
Hogyan készítsük el a pulykát? 1. Vegyünk egy pulykát! 2. Egy pohár unicum. 3. Tegyük a pulykát a sütőbe! 4. Még két unicum. 5. Állítsuk a hőfokot 190 sütőre! 6. 3 unicum további. 7. Süssük a kapcsot be! 8. Most még tovum 4 univáb. 9. Pulykázzuk meg a zsírt! 10. Unicumot a másik palackot még. 11. Dugjunk pulykákat a hőmérumba! 12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe! 13. Süssük az unicumot még egy óráig! 13 1."Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!..." 14. Pulykáljuk meg az puha unicumját! 15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból! 16. "Édes anyám, sirhalmomra-a-a-a!..." 17. "Kiskút, kerekes kút..." 18. Szeletum a pulyák darabbal többe! 19. Pusztuljunk tásztátum 20. Palackoljunk még egy unicum vevétet! 21. "Nyílára uccásik a krocsmrasumity!..." 22. Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket! 23. Leterít az unipulyák, és fogyjunk el!