Sziasztok! Szomorúan látom, mi történik itt.:-((((((((((((((((((((((((((((( Azt hiszem le kellene már állni azzal, hogy alig ismerve a másikat megalázó módon, a másik embert semmibevéve sértegetjük. Előbb alaposan ki kellene gondolni azt, amit leírunk. Én NAGYON sokszor vagyok úgy, hogy leírok dolgokat, és aztán kitörlöm. ..és nagyon örűlök neki, hogy ezt teszem:-))))))))))))))))))))))) Most pedig lehet rajtam vevetni:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD, de én elhatároztam, hogy a gorombaság és a trágárság, a magamnak mindent megengedek'-ség elleni élharcossá leszek. Megmutatom, és eddig is ezt tettem, hogy lehet humorosnak lenni, a másikak számára fontosnak lévőnek lenni, talán a fórum igazi személyiségének lenni közönségesség nélkül is. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Évicke nem smucig, ha szorobigyo másolásánál 2 forintért másik címre megy. Én is ezt tettem volna, tenném. Pár száz, ezer lapnál/oldalnál eléggé harapos tud lenni ez a "csekélység" is. Főleg, amennyiben ismétlődo dologról van szó.
Az is biztos, hogy én nem küldtem volna levelet, hanem itt a fórumon írtam volna le a véleményemet.
Arra tippelek, hogy rali elsiklott a másolandó anyag mennyisége felett, és csak a két forintra figyelt fel.
Gondolom azt is, hogy igazából senki nem akarta a másikat megbántani, megsérteni.
Csak figyelmetlenség/rohanás/feszültség/indulatok/blábláblába...
ugyan már, sztem te is nagyon jól tudod, hogy a szmájlik az IRL folytatott kommunikáció során látható-hallható metakommunikatív jeleket helyettesítik, ennek semmi köze a humorérzékhez.
a szmájlinélküliség meg egy baromi kényelmes módszer, utólag el lehet bújni mögé, hogy nem is komolyan gondoltam, csak ezt másképp "elfelejtettem" a tudtodra adni. mert a félrevezetés szándékán kívül más értelmét nem látom ennek.
de ez legyen a legnagyobb bajom.
a "hadd dühöngjön az a hülye, azért se mondom, hogy poén volt" - hozzáálláshoz csak annyit, hogy ez megintcsak igen gerinces emberre vall...
Ebből látszik, hogy nemvagy "nagy" fórumos. Napersze annyira azért énsem, de annyit tudok(meg már mások is megjegyezték), hogy rali SOHA nemrak szmájlikat.
úgy érted, hogy rali hsz-eivel nem találkozom sokat? ez így igaz, most, h véggigondolom. és ha mégis, akkor sem azok mögöttes tartalmát elemezgetem. azonkívül még csak annyit ehhez, hogy ha valóban azt akarja, hogy célba találjon a poénja a szmájlinélküliség ellenére, akkor az a legkevesebb, hogy annyit szól _rögtön az én 1. hsz-om után_ , h bocs vicc volt... és ezzel legalább annyira jól járt volna mindenki, mintha én figyelmen kívül hagyom.
Ebből látszik, hogy nemvagy "nagy" fórumos. Napersze annyira azért énsem, de annyit tudok(meg már mások is megjegyezték), hogy rali SOHA nemrak szmájlikat.
igazad lehet, nem kellett volna foglalkozni vele, úgyis önmagát minősíti a megnyilvánulásaival. mint ahogy természetesen én is. bár én nem szoktam személyeskedve ok nélkül beszólogatni. vagy ha már, akkor ki is fejtem, miért az a véleményem vkiről, ami.
ha meg poén, akkor arra van a szmájli. mert olyan viszonyban nem vagyunk, hogy csak úgy poénkodjunk egymáson.
Evicke! Túlreagálod a dolgot...ennyi. Tanácsolok valamit amit a cseten sajátítottam el: ami nemteccik, nemkell vele foglalkozni és akkor mindenki jóljár.