Keresés

Részletes keresés

kaposvari Creative Commons License 2004.10.02 0 0 1003

Üdv a topicban!

HAJRÁ RÁKÓCZI!

Előzmény: WW_Tomi (1001)
Muntanitz Creative Commons License 2004.10.02 0 0 1002

Jó szurkolást, én csak a Győr ellen tudok menni legközelebb!

A ZTE-nél nagy a létbizonytalanság. Ennek ugyan nem örülök, de most el lehetne kapni őket!

Előzmény: WW_Tomi (1001)
WW_Tomi Creative Commons License 2004.09.30 0 0 1001

Mindenki Egerszegre!

1ként 4kor játszik előtte Göcsej kupán  KKKK meccset onnét 2perc a stadion!

Mindörökké Rákóczi!

SZAR LIGA!

Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.30 0 0 1000

Figyeljétek meg, pár nap múlva Toller polgármester úr is benyujtja majd a számlát a kutyaharapás miatt szükséges orvosikezelésért.

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Kék skorpió (999)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.30 0 0 999

Kaposvár, szeptember 30., 13.10 A Kaposvár megfellebbezi a Fegyelmi Bizottság döntését.

Mint ismeretes, a Fegyelmi Bizottsága 500 ezer forintra büntette a Kaposvár futballcsapatát, a hétvégi, Pécs elleni meccsen lezajlott incidens miatt. A zöld-fehér klub vezetői nem értik a döntést, mondván a botrányt a vendégszurkolók okozták.
- Felháborítónak tartom a döntést, éppen ezért nyolc napon belül megfellebbezzük azt - mondta honlapunknak Illés János klubelnök. - Az illetékesek körültekintés nélkül hoztak határozatot. A mi esetünkben nem beszélhetünk rendezési hiányosságokról, a játéktérre a szurkolók semmit nem dobtak be, sőt, a játékvezetőnek egyszer sem kellett félbeszakítania az összecsapást.
Mellékbüntetésként a somogyi gárda a soron következő 3 hazai meccsén köteles megduplázni a rendezők számát. Ez azt jelenti, hogy a stadionban keletkezett károk, valamint az 500 ezres büntetés után plusz 1 millió forintot kellene költeni a biztonságiakra.
Az ügy tehát a Fellebbviteli Bizottságban folytatódik.

Muntanitz Creative Commons License 2004.09.29 0 0 998
Én Rajczinak is örülök, hiszen ő is a klubunk neveltje. Szerintem tőle senki sem vitatja el, hogy helye van a csapatban, mégha Mészöly meglepően sok játékost jelölt is a saját csapatából!
Előzmény: fepa (993)
IVÓ Creative Commons License 2004.09.29 0 0 997
Ez a korrekt válasz, köszönöm!
Előzmény: Muntanitz (986)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.29 0 0 996

Teljesen igazad van.

Egy röhej az egész. Jó lenne, ha végre a büntetés mellé adnának valami tanácsot is, hogy hogyan lehetett volna ezt elkerülni. Azért az sem megoldás, hogy a rendőrök egyből a meccs elején verjék végig a vendégszurkolókat, mikor még nem csináltak semmit.

Előzmény: kaposvari (994)
kaposvari Creative Commons License 2004.09.29 0 0 995
Azért ez már komoly elismerés. Megérdemlik.
Előzmény: fepa (993)
kaposvari Creative Commons License 2004.09.29 0 0 994
Ez nevetséges. Ilyen nincs a világon. Ezt a balhét a rendező klub csak akkor tudta volna megakadályozni, ha egyszerűen nem engedi be a pécsi szurkolókat a stadionba.  Ilyen nincs.  Vagy ha valaki jobban ért hozzá írja már le hogy hol hibázott a hazai klub?
Előzmény: Muntanitz (990)
fepa Creative Commons License 2004.09.29 0 0 993
Azért valami jó hír is legyen, a Japánba utazó ligaválogatott bő keretébe három kaposvári játékos is meghívót kapott: Balajcza Szabolcs, Tóth Balázs és Máté Péter.
fepa Creative Commons License 2004.09.29 0 0 992

Sziasztok!

Hülye ez a fegyelmi bizottság. Így most van 300 eFt kárunk, plusz 500 eFt bünti és a megemelt létszámú rendezői gárda miatti pluszköltségek. Köszönhetően a kedves pécsi vendégszurkolók egy részének.

Hajrákóczi, Hajrá Újpest!

Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.28 0 0 991

Ott voltam én is, láttam, amit láttam.

Nem védekeztem, mert nincs rá szükségem.

Kérdeztél, megkaptad a válaszodat, erre én is kérdeztem valamit. Ez neked mellébeszélés?

Szállj már le a magas lóról.

Előzmény: IVÓ (985)
Muntanitz Creative Commons License 2004.09.28 0 0 990
A citált szövegben az áll, hogy a 7. fordulóban történtek miatt kapjuk a büntetést. Márpedig az a Pécs elleni mérkőzés, a Fradival az 5. fordulóban játszottunk.
Előzmény: kaposvari (987)
kaposvari Creative Commons License 2004.09.28 0 0 989
Ja és nem a színvonal miatt:-)
Előzmény: kaposvari (988)
kaposvari Creative Commons License 2004.09.28 0 0 988
Nem szabad nekik meghagyni. Nem a jelnlegi közeg jelenti a focit, hanem a játék maga. Azt szeretjük.
Előzmény: chasseur (975)
kaposvari Creative Commons License 2004.09.28 0 0 987
Ez szemét döntés volt. Nem is a jogosságát vitatom, tényleg a hazai részről repültek be a sörösdobozok, de a mérték az pofátlanul nagy. Velünk mernek szórakozni. Ha jól értelmezem, akkor a Pécs-meccs történései még nem kerültek terítékre. Kíváncsi leszek, ott ki mit kap.
Muntanitz Creative Commons License 2004.09.28 0 0 986

A topik 833-as és 834-es hozzászólásában az általad említett lelátórészen ülő kaposváriak beírték ide, hogy onnan dobáltak be sörösdobozokat a pályára. Gondolom, üveget írtak volna, ha azt dobtak volna be.

Tudtommal ezért még(?) nem kapott a klub büntetést.

Előzmény: IVÓ (985)
IVÓ Creative Commons License 2004.09.28 0 0 985

Nem adok az NS-re, ellenben ott voltam, láttam, amit láttam. Csak azért néztem utána, mert úgy emlékeztem, ők is említették (egyébként te meg jöhetnél az matyi művekkel, mert ott az online tudósításban az szerepel, hogy a fradisták dobáloztak).

Most nem citálom ide a paragrafusokat, miért kell fegyelmi tárgyalást tartani, miért nem. Az FB impotenciája elég régóta szembeszökő, nem az elmúlt évben, de még csak nem is az elmúlt pár évben derült ki.

Egy kérdésem volt, amire választ vártam, ez végül meg is lett. Nem kell nekem a védekezésed, a mellébeszélésed.

Előzmény: Kék skorpió (983)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.28 0 0 984

Nincs.

Hülyék ezek mind.

Vagy minket néznek nagyon annak.

Előzmény: Muntanitz (981)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.28 0 0 983

Ja, te az Ns-re adsz...

Előzmény: IVÓ (982)
IVÓ Creative Commons License 2004.09.28 0 0 982

Visszanéztem az NS-ben, ott is üvegeket említenek. Mondom lényegtelen a történet, és nem kívánom, hogy büntessk a Rákóczit, már csak azért sem, mert zöld-fehér!:o))) Meg egyébként is szimpatikus. De azért furcsa...

Előzmény: Kék skorpió (978)
Muntanitz Creative Commons License 2004.09.28 0 0 981
Visszaemlékezve a Fegyelmi Bizottság "logikus" és "határozott" döntéseire az előző bajnokság végén (Tököli-ügy stb.), van-e esetleg valakinek kérdése a szellemi és morális állapotuk felől?
Előzmény: Kék skorpió (980)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.28 0 0 980

Az a baj, hogy a saját rendező gárda sosem működik. Sokszor lekapják a mellényt, aztán ők az első rendbontók.

Az biztos, hogy ezentúl még keményebbek lesznek a rendőreink, szerintem az első rossz jelre irtózatos verést fognak kiosztani.

Nem értem a fegyelmi bizottságot.

Előzmény: Muntanitz (979)
Muntanitz Creative Commons License 2004.09.28 0 0 979
Az biztos, hogy ennek így nagyon rossz üzenete van! Ugyanis lényegében ez azt jelenti, hogy a hazai klubot teszik felelőssé az egyértelműen a vendégszektorban, a vendégszurkolók által okozott botrányokért. Ha pedig ez így van, akkor a klub abban érdekelt, hogy egyáltalán ne fogadjon vendégszurkolókat, vagy pedig a rendőröket azzal az utasítással lássa el, hogy vagy a rendbontás legkisebb jelére azonnal rohanják le a vendégszurkolókat, vagy lehetőleg már a vasútállomás és a stadion (vagy a parkoló és a stadion) között üssék szét őket! Elég abszurd, nem? Esetleg még azt kellene megvizsgálni, hogy ha azt kérjük, hogy a pécsiekkel legközelebb saját rendezőgárda jöjjön, akkor ők viselik-e a felelősséget. Ha igen, akkor jövőre is jöhet a Mecsek Alja, ha nem, akkor már a vonatról szedjék le őket, bármilyen indokkal! (Félreértések elkerülése végett ezt nem ellenük írom most, hanem a saját klubunk védelmében!)
Előzmény: Kék skorpió (972)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.28 0 0 978

A bíró Dubraviczky volt.

Miért ne kerülhetett volna be a jegyzőkönyvbe? Lehet, hogy benne van, lehet, hogy nincs.

Egyébként, ha a bíró megállítja a játékot, te már büntetnél?

Előzmény: IVÓ (977)
IVÓ Creative Commons License 2004.09.28 0 0 977
Mondom nem kötözködni akarok. De. Megállították a játékot. Az ilyen eseteknek be kell kerülnie a jegyzőkönyvbe. Másodszor a bíró nem tudom már melyik volt) elég hosszasan tárgyalt valakivel a játékos kijárónál. S ezért kérdezem, van-e valami nyoma??? Végül is megválaszoltad: nincs...
Előzmény: Kék skorpió (976)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.28 0 0 976

Dobozt dobtak be és nem üveget. Pizzás és sörösdobozt.

Olyan sörösdobozt, amely M.O.-nak majdnem az összes pályáján berepült már, és mégsem állt a játék. 

Nézz meg egy olasz bajnokit, ott üveget dobnak be, mikor a játékos kifut a szögletet elvégezni.

Előzmény: IVÓ (974)
chasseur Creative Commons License 2004.09.28 0 0 975

A Kaposvár fizet :-))

Egy vicc ez az egész magyar foci, ami körülveszi az meg egyenesen undorító...

Javaslom járjatok ti is csak kosármeccsre, hagyjuk meg ezt a szennyet az olyan állatoknak, mint például a Mecsek Alja tagjai. Bár azt nem mondhatjuk, hogy nem találó a nevük...

egy pécsi.

IVÓ Creative Commons License 2004.09.28 0 0 974
Kétszer állították meg a játékot, mert a (félig) fedett középlalátóról üveget dobtak a pályára. A hangosbeszélő kérte is, hogy nem dobáljanak üveget a pályára.
Előzmény: Kék skorpió (973)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!