Itt ülünk 3-an a gép elött. (Mesmerrel és Toffyval)
Mesmer: Camats jó fej vagy! :) Larten NEM hal meg... NEM halhat meg! Bennem tovább él!!! Írok én annak a Darren Shannak, hogy írja át miattam a könyvet... A kis egoista, magát nem nyiratja ki...
Toffy: Debbie szerintem is kinyiffan... Evrát max felhozza valami nagydurranással vagy a fiát. *Bár ő lenne a vérszipolyok ura...* :) Én full Piton rajongó vagyok a HP-ből... Mind könyv, mind filmileg. Harry egy *nem publikus mondatok* gyerek... Rühellem...
Cupa: Mesmer, Zizi, Toffy
Kicsit se vagy ám oda a lartenér....áááá dehogy.1ébként még csak az kéne....inkább a Darren , mint a Larten...a Lartent nem bírom annira.1ébként miért van az , h az elején tök félelmetesnek állította be a Darren?
Hmmm...lehet , h meghal.De akkor sztem vmi harcban...v öngyilkos lesz:)))
1ébként nem tom...vki azt írta , az angol fórumon , h elmegy ezen filozofálni...most mit kell ezen gondolkozni , h ő a Kurda?Örüljön neki és kész:)))
Igen , asszem jobb is lenne , ha sürgősen elhagynád az országot , mert most már az egész fórum tudja:)))
Ha tőlem függne, Darren halt volna meg Mr C helyett. És akkor át kéne írni a könyvet, hogy
Larten Crepsley: Vámpírkönyvek
Hát nem jobban hangzik így?:)
Gyalogbagoly kérdezte, hogy vajon Kurda másodszor is meg fog halni?
Ez érdekes dolog.
Hát, lebuktam. Most mi legyen? Meneküljek az országból?:D
Sztem ha ez az egész rajtad múlna , akkor az egész könyv egy vérfürdő lenne:))
Ja , aranyos szöveg.........
Hát...végülis kell olyan is , aki gonosz:))
Most lebuktál:))
Szerintem se fog meghalni, csak reménykedem benne:)) Mert az olyan amcsis, hogy a "mester" meghal, viszont a szeretett nő nem. Én ezen változtattnék:D Már az elején tudtam, hogy Larten meg fog halni. De aranyos az a szöveg, amit Mr C lenyomat Darrennek a halála elött. Olyan szomorú lettem tőle:(
Gonosz vagyok, de miért baj az?:)
Piton nem csak a filmben, ő mindenhol nyerő nálam. Malfoy-t játszó színész viszont a külsejével is tarol. Amúgy egy napon egy évben születtünk vele. Szóval most már nyilt titok, hogy életem két szerelme Larten és Tom Felton:)
Na végre Toffy :)
Szerintem Debby meghal. Mert az nem igazság, hogy Larten meghal,de Debby nem. Akkor már ő is haljon meg. És akkor már Evra is.A fiaival együtt. Úristen, én rosszabb vagyok mint az író:)én még Darrent is kinyírnám.:) De az gáz lenne, ha aki a könyvet írja a 10. részben meghalna:)Ennyit arról, hogy szerintem kivel mi lenne (hulljon mind:)). Az én kedvencem Piton,és Malfoy (de csak a filmben).
Végül is jók a piros csíkok, mert az majdnem narancssárga, és akkor olyan lennék, mint Larten. :)
Hmmm...lássuk csak:
Ha happy endet akar , akkor a debbie és a darren együtt marad , és akkor igen , vámpír lesz.Ha nem akar happy endet ,akkor asszem a többiek sorsára jut:)))De az biztos , h most el gonak elvileg válni és a debbie+ az a rendőr csajszi elmennek asszem a vámpírok hegyére...de ez nem bizti , csak hallottam vhol...hát nem tom.Mármint csak a 10.ben:))
Piton????Hogy kerül a HP a DShoz...utálom a hP-t...na jó , már kezd jó lenni.Eddig olyan unalmas volt , h bármit csinált a Harry (akár bénázott akár nem)sose lett semmi baja és mindig "legyőzte" a Voldemortot...most "legalább" meghalt a Sirius...égre vmi történik is...
Tényleg, ti szeretetitek?Ha igen , akkor ott ki a kedvencetek?
Nekem egyértelműen Piton és Lupin...Toffynak is tuti Piton , mert az a mail címe , h perselus...na mind1.
Sziasztok!
Húú,Ti aztán nagyon pörögtök, nem is győztelek(még!)visszaolvasni titket, Mesmer ajánlásaira szemezgettem :))))
Ahogy látom le vagyok mardva, pedig annyira örültem,mert volt egy kis időm és elolvastam végre6-8 köteteket,amiket nagyon szépen köszönök Neked,Toffy :))))
Én optimist vagyok ezzel a Lartenes dologgal, hátha visszajön valahogy, ha meg nem majd mi teszünk róla.. Elvégre ezért van a fantáziánk nem? Ha Piton bácsi életét átírtuk Lartenét miért ne?
Puszi és BUÉK!
Itt vagyok... :)))) Csak 16-07-ig lehet netezni hétköznap...:(((( Hétvége szabad egész nap.:)
Téma. Lássuk csak. :) Szerintetek Debbie vámpír lesz vagy sem? Elválnak Darren és Debbie útjai vagy sem? Mi lesz, ha Darren és családja találkoznak? Mi lesz Evrával, meghal e vagy sem? Mi van Evra gyerekével?
Elég téma? Ha van más írjatok, ez jutott eszembe... :)))))
B.U.É.K Toffy
Még jégre is mész?Ez azért már túl nagy kárpótlás!:))Én majd itthon csinláok koripályát , bár biztos nem les olyan jó , mint a rendes műjég...
Az tök jó:)))Nekem 1db fekete csík van benne , de nyár óta már erősen lekopott és lenőtt....csak sosincs időm újrafesteni....
Szerencsétlen fodrász:))
Igen , sztem is Toffy lenne az ideális ,aki írhatna tmát...de hol van ő???
Egy gyors beírás, hogy ne pangjon a fórum, aztán sietek a jégre. A hajamban végül is piros csíkok lettek. Órákig szenvedett a fodrász, amíg a piros szín befogta a fekete hajamat.:)
Szerintem poén lenne, ha a VU győzne. Arra biztos senki sem számít.
Toffynak kéne témát mondania, hisz ő a topic alakítója:)
Toffy, hol jársz?:)))))
Hát igen , án úgy gondoltam:))
Én sem értem , h miért nem engedi...az olyan királyul nézhet ki:))
A fodrászhoz menekülsz???ejj...no mind1:)
Én se tudhatok mindent, de sztem nem....vagyis nem tom.Bár a könyv eddigi stílusát nézve ,akkár az is lehet , h tőle is búcsút kell majd mondanunk...nem tom.Azt sem értettem , h mit keres otthon a Darren...most sem értem:))
Új témát, amikor most olvastam életem szerelmének a halálát?:) De most jobb, mert megyek fodrászhoz, és ez felvidít. Vanchás zöld hajat akartam, de anyám nem engedi:) Nem is értem miért nem?
Amúgy Vancha ismeghal? Mert akkor nem sikerül a küldetésük, és a VU győz. Az lehet, mert még akor is ott van nekik a vérkő, amivel ugye van még esélyük, nem?
Igen , előtte az volt...hát , nem jött be:(((
A steve pedig már igazán meghallhatna...ideje lenne.De végül is az jó , h csak a VU nyúlhat hozzájuk...nem?
Elolvastam. Nagyon szomorú vagyok. És még Stevet sem rántotta magával. Elötte mi volt? Lelökte azt, akoről azt hitte a vámpírok ura az? Mert nekem az jött le a szövegből.
Idáig fordítottam, most álomba sírom magam:(
A halálban is légy győzedelmes Larten Crepsley!
Na ez kész...most már tuti bajbakerülök miattatok:))Eredetileg úgy volt , h ketten szeretnék megkapni...ebből...hmm...lássuk csak, lett 6...ok , küldöm...a szabályok rád is érvényesek:))
Esetleg, ha meglesz az a Lartenes írás én is kaphatok egyett? :)) Én a perselus@maffia.hu címre kérek szépen 1.et.. :))) Köszönöm.. :)
Ma rövid megjelenésemért sorry...
Teganp nem működött vmi jól a net (mondjuk ma se az igazi) , úgyhogy nem bizti , h elküldte....elküldte?Remélem igan!Ha nem , akkor ma is megpróbálom ugyanakkor...
Hát most nem tom most elküldeni , mert nem találom :(((
Elvileg 9kor még el tom küldeni(asszem),v találj ki egy időpontot holnapra...bocs!!!Úristen , most elsüllyedek :(((
Tényleg bocs...most el kell mennem , de ha elvileg megvan a tesóm gépén , akkor át tom rakni egy másik floppyra és vissza...bocs!!!